چیزی از خدمتش به خاطر متاهل بودن کم نمی کنن فقط واسه هر بچه دو ماه کم می کنن ولی اگه متاهل باشی می ندازنت شهر خودت
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
چیزی از خدمتش به خاطر متاهل بودن کم نمی کنن فقط واسه هر بچه دو ماه کم می کنن ولی اگه متاهل باشی می ندازنت شهر خودت
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز، اعزام مشمولان دیپلم و پایینتر هر ماه انجام میشه و نسبت به اعزامی های دانشگاهی که هر 2 ماه هست خیلی سریعتره، شما قبل از 16 آذر دفترچه بفرستید 19 دی اعزام میشید، یا خیلی دیرتر بشه 19 بهمن اعزامید. تمدید هم حداکثر دو بار می تونید انجام بدید. یعنی اگه با تمدیدتون هم موافقت بشه 1 ماه اعزامتون عقب میوفته. به نظر من هر طور که برنامه ریزی کنید قبل از اینکه سال تموم بشه اعزامید. و به اونوره سال نمیکشه. اگه میخایید بکشونید اونور از طریق پزشکی باید اقدام کنید و طولش بدید که دیرتر اعزام بشید
دوستان لطفا موضوعات رو کلی بیان نکنید.
هر شخصی با هر مدرکی که اعزام بشه شیوه ی مرخصی اون حتی نسبت به یگان و محل فعالیتش متفاوت هست
ممکنه یکی بتونه هر ماه ، سه روز مرخصی بره تشویقی. ممکنه یکی استحقاقیش هم بدلایلی بهش ندن. ربطی هم به مجرد بودن یا متاهل بودن نداره. این البته تجربه من هست. مثلا ما کسی رو داشتیم که مجرد بود ساعت 1 میرفت خونه یکی هم بود متاهل بود هر روز ساعت 6 میرفت. ( بسته به محل خدمتش ) . یکی بود بچه همون شهر بود اصلا بهش مرخصی ساعتی هم نمیدادن. ماهی 2و نیم روزش رو بهش میدادن فقط اونم استحقاقی. اما یک نفر دیگه رو میشناختم که تمام مرخصیهاش تشویقی بود.
به طور کلی هیچ چیزی پایدار و کلی نیست .
سلام به همه ی آش خورای عزیز
یه سوال داشتم .. اینکه میگند رزومه ببرید ستاد کل تا بر اساس توانایی که دارید تقسیم بشید راسته ؟؟ کلا کسی تاحالا رزومه داده ؟؟ اعزام 1 شهریورم
با تشکر
یک سوال دیگه داشتم .. بچه های خوزستان کسی هست که بعد آموزشی و حین تقسیم خوزستان افتاده باشه ؟ راسته میگند اکثر خوزشتانیا خوده خوزستان میفتند ؟ مرسی
دوستان کسانی که در اول ماه های زوج اعزام هستن چند روز قبل از اعزام محل خدمتشون در نظام وظیفه مشخص میشه و از اونجا میشه پیگیری کرد؟
دو هفته یا ده روز قبل از اعزام مشخص میشه البته برا بعضیا دیرتر هم معلوم شده ولی عموما همین ده روز مونده معلوم میشه
سلام
بعد از فرستادن دفترچه و قبل اعزام چطور میشه برای گواهینامه اقدام کرد؟
Last edited by The Respina; 13-07-2016 at 12:36.
اگه ده روز قبل مشخص میشه پس کی نامش میرسه دمه خونه ؟
چون من شنیدم قبل از اینکه به پلیس +10 اعلام بشه 7-10 روز قبلش در نظام وشیفه مشخص شده و اگه حضورا بری اونجا بهت میگن کجا افتادی.
یعنی در خود همون نظام وظیفه 10-14 روز قبل از اعزام معلوم میشه ؟
بله حدود دو هفته قبلش تو خود نظام وظیفه مشخص میشه و نامش میاد در خونه
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)