تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3649 از 4105 اولاول ... 26493149354935993639364536463647364836493650365136523653365936993749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,481 به 36,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

میگه سه ماه از خدمتش کم میشه توی شهر خودش خدمت میکنه
    اگه شدنی باشه که خیلی خوبه
    چیزی از خدمتش به خاطر متاهل بودن کم نمی کنن فقط واسه هر بچه دو ماه کم می کنن ولی اگه متاهل باشی می ندازنت شهر خودت

فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی خیلی لطف فرمودید ، ممنونم
    من تاریخ انصرافم 16 آذر 94 هست که به گفته نظام وظفیه حداکثر تا تاریخ 16 آذر 95 فرصت معرفی و ارسال دفترچه رو را دارم . به نظر شما اگر اوایل آذر دفترچه رو بفرستم ممکنه حدودای فروردین یا اردیبهشت تاریخ اعزامم بیفته ؟ یا اینکه ممکنه اسفند بشه ؟
    سلام دوست عزیز، اعزام مشمولان دیپلم و پایینتر هر ماه انجام میشه و نسبت به اعزامی های دانشگاهی که هر 2 ماه هست خیلی سریعتره، شما قبل از 16 آذر دفترچه بفرستید 19 دی اعزام میشید، یا خیلی دیرتر بشه 19 بهمن اعزامید. تمدید هم حداکثر دو بار می تونید انجام بدید. یعنی اگه با تمدیدتون هم موافقت بشه 1 ماه اعزامتون عقب میوفته. به نظر من هر طور که برنامه ریزی کنید قبل از اینکه سال تموم بشه اعزامید. و به اونوره سال نمیکشه. اگه میخایید بکشونید اونور از طریق پزشکی باید اقدام کنید و طولش بدید که دیرتر اعزام بشید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان لطفا موضوعات رو کلی بیان نکنید.
    هر شخصی با هر مدرکی که اعزام بشه شیوه ی مرخصی اون حتی نسبت به یگان و محل فعالیتش متفاوت هست
    ممکنه یکی بتونه هر ماه ، سه روز مرخصی بره تشویقی. ممکنه یکی استحقاقیش هم بدلایلی بهش ندن. ربطی هم به مجرد بودن یا متاهل بودن نداره. این البته تجربه من هست. مثلا ما کسی رو داشتیم که مجرد بود ساعت 1 میرفت خونه یکی هم بود متاهل بود هر روز ساعت 6 میرفت. ( بسته به محل خدمتش ) . یکی بود بچه همون شهر بود اصلا بهش مرخصی ساعتی هم نمیدادن. ماهی 2و نیم روزش رو بهش میدادن فقط اونم استحقاقی. اما یک نفر دیگه رو میشناختم که تمام مرخصیهاش تشویقی بود.
    به طور کلی هیچ چیزی پایدار و کلی نیست .

4. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام به همه ی آش خورای عزیز
    یه سوال داشتم .. اینکه میگند رزومه ببرید ستاد کل تا بر اساس توانایی که دارید تقسیم بشید راسته ؟؟ کلا کسی تاحالا رزومه داده ؟؟ اعزام 1 شهریورم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

یک سوال دیگه داشتم .. بچه های خوزستان کسی هست که بعد آموزشی و حین تقسیم خوزستان افتاده باشه ؟ راسته میگند اکثر خوزشتانیا خوده خوزستان میفتند ؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان کسانی که در اول ماه های زوج اعزام هستن چند روز قبل از اعزام محل خدمتشون در نظام وظیفه مشخص میشه و از اونجا میشه پیگیری کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان کسانی که در اول ماه های زوج اعزام هستن چند روز قبل از اعزام محل خدمتشون در نظام وظیفه مشخص میشه و از اونجا میشه پیگیری کرد؟
    دو هفته یا ده روز قبل از اعزام مشخص میشه البته برا بعضیا دیرتر هم معلوم شده ولی عموما همین ده روز مونده معلوم میشه

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام
    بعد از فرستادن دفترچه و قبل اعزام چطور میشه برای گواهینامه اقدام کرد؟
    Last edited by The Respina; 13-07-2016 at 12:36.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دو هفته یا ده روز قبل از اعزام مشخص میشه البته برا بعضیا دیرتر هم معلوم شده ولی عموما همین ده روز مونده معلوم میشه
    اگه ده روز قبل مشخص میشه پس کی نامش میرسه دمه خونه ؟

چون من شنیدم قبل از اینکه به پلیس +10 اعلام بشه 7-10 روز قبلش در نظام وشیفه مشخص شده و اگه حضورا بری اونجا بهت میگن کجا افتادی.

یعنی در خود همون نظام وظیفه 10-14 روز قبل از اعزام معلوم میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

اگه ده روز قبل مشخص میشه پس کی نامش میرسه دمه خونه ؟

چون من شنیدم قبل از اینکه به پلیس +10 اعلام بشه 7-10 روز قبلش در نظام وشیفه مشخص شده و اگه حضورا بری اونجا بهت میگن کجا افتادی.

یعنی در خود همون نظام وظیفه 10-14 روز قبل از اعزام معلوم میشه ؟
    بله حدود دو هفته قبلش تو خود نظام وظیفه مشخص میشه و نامش میاد در خونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •