سلام و درود به همه
آقا ما هم به سلامتي آموزشي و رفتيم و برگشتيم شكرِ خدا .
سختي ها و شيريني هاي خودش رو داشت. اما واقعيت اينه كه اكثرا دوست دارند كه زود تموم بشه. و تا وقتي هم نريد متوجه نمي شيد كه چطوريه از نظر من. مي شه گفت شنيدني نيست و ديدنيه.
وقتي مي خواستم برم از خيلي ها پرسيدم و فكر كنم همين جا هم صحبت كردم و يه جورايي مي خواستم از زمان اونجا براي كارهايي كه دوست دارم ( مثل مطالعه و ... ) استفاده كنم و از بقيه راهنمايي مي خواستم . دوستان مي گفتن كه اصلا فرصت نمي كني و همش منتظري كه زود تموم شه ، ولي من باورم نمي شد و تا اينكه رفتم از نزديك ديدم و كاملا قانع شدم.
البته اين رو هم بگم كه اين به خودتون هم بستگي داره. من به سختي تونستم يه مقداري خودم رو با لغت هاي زبان سرگرم كنم اون هم تو مواقع محدود !
از نظر من اين دوره 2 تا چيز خيلي با ارزش داشت . يكي صبر و يكي ديگه نظم بود. عميقا صبر آدم رو بالا مي بره و همينطور نظم.
خب بگذريم . از اونجايي كه من از اينجا استفاده كردم و از دوستان مشاوره گرفتم يه جورايي وظيفه دونستم تا بيام و تجربيات خودم رو هم با بقيه به اشتراك بزارم تا شايد بتونم يه قدري مفيد باشم و دِين خودم رو هم ادا كرده باشم.
خب بريم سر اصل مطلب !
با چند تا توصيه شروع مي كنم .
1 - توكل به خدا :
اولين چيز و مهمترين چيز اينه كه به خدا توكل كنيد و ازش بخواهيد تا طول دوران خدمتتون محافظ و ياور شما باشه. با اين كار آرامش مي گيريد و با اميد به سمت آينده پيش مي ريد.
2 - حفظ خونسردي و آرامش :
به هيچ وجه ! به هيچ وجه ! درگير نشيد ! نه فيزيكي و نه لفظي ! سعي كنيد به هر نحوي شده آرامش خودتون رو حفظ كنيد. براي خودتون دردسر درست نكنيد و كاري نكنيد كه با يك لحظه غفلت كلي پشيمون بشيد !
3 - تقويت قدرت بدني :
اونجا تا دلتون بخواد كار فيزيكي هست كه انجام بديد ! پس از همين حالا و از قبل از اين كه بخوايد واسه رفتن اقدام بكنيد به جسمتون برسيد و ورزش كنيد. تغذيه مناسب در كنار ورزش خيلي كمكتون مي كنه و اونجا خيلي اذيت نمي شيد.
4 - وسايل همراه :
در اين مورد نظري ندارم ! به خاطر اينكه نمي دونم به شما كِي وسايلتون رو مي دن و يا اينكه چقدر مي دن. اما خب 2 تا چيز به نظرم خيلي به درد بخور و واجب بود . يكي ژل ضد عفوني كننده دست ، يكي هم در باز كن !
خب اميدوارم كه نكات خوب و به درد به خوري رو گفته باشم و همينطور اميدوارم كه همه به سلامتي و خوبي اين دوره رو پشت سر بزارند.
موفق و سربلند باشيد![]()