تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3648 از 4105 اولاول ... 26483148354835983638364436453646364736483649365036513652365836983748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,471 به 36,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام و درود به همه

آقا ما هم به سلامتي آموزشي و رفتيم و برگشتيم شكرِ خدا .

سختي ها و شيريني هاي خودش رو داشت. اما واقعيت اينه كه اكثرا دوست دارند كه زود تموم بشه . و تا وقتي هم نريد متوجه نمي شيد كه چطوريه از نظر من. مي شه گفت شنيدني نيست و ديدنيه.

وقتي مي خواستم برم از خيلي ها پرسيدم و فكر كنم همين جا هم صحبت كردم و يه جورايي مي خواستم از زمان اونجا براي كارهايي كه دوست دارم ( مثل مطالعه و ... ) استفاده كنم و از بقيه راهنمايي مي خواستم . دوستان مي گفتن كه اصلا فرصت نمي كني و همش منتظري كه زود تموم شه ، ولي من باورم نمي شد و تا اينكه رفتم از نزديك ديدم و كاملا قانع شدم .
    البته اين رو هم بگم كه اين به خودتون هم بستگي داره. من به سختي تونستم يه مقداري خودم رو با لغت هاي زبان سرگرم كنم اون هم تو مواقع محدود !

از نظر من اين دوره 2 تا چيز خيلي با ارزش داشت . يكي صبر و يكي ديگه نظم بود. عميقا صبر آدم رو بالا مي بره و همينطور نظم.

خب بگذريم . از اونجايي كه من از اينجا استفاده كردم و از دوستان مشاوره گرفتم يه جورايي وظيفه دونستم تا بيام و تجربيات خودم رو هم با بقيه به اشتراك بزارم تا شايد بتونم يه قدري مفيد باشم و دِين خودم رو هم ادا كرده باشم .

خب بريم سر اصل مطلب !

با چند تا توصيه شروع مي كنم .

1 - توكل به خدا :
    اولين چيز و مهمترين چيز اينه كه به خدا توكل كنيد و ازش بخواهيد تا طول دوران خدمتتون محافظ و ياور شما باشه. با اين كار آرامش مي گيريد و با اميد به سمت آينده پيش مي ريد.

2 - حفظ خونسردي و آرامش :
    به هيچ وجه ! به هيچ وجه ! درگير نشيد ! نه فيزيكي و نه لفظي ! سعي كنيد به هر نحوي شده آرامش خودتون رو حفظ كنيد. براي خودتون دردسر درست نكنيد و كاري نكنيد كه با يك لحظه غفلت كلي پشيمون بشيد !

3 - تقويت قدرت بدني :
    اونجا تا دلتون بخواد كار فيزيكي هست كه انجام بديد ! پس از همين حالا و از قبل از اين كه بخوايد واسه رفتن اقدام بكنيد به جسمتون برسيد و ورزش كنيد. تغذيه مناسب در كنار ورزش خيلي كمكتون مي كنه و اونجا خيلي اذيت نمي شيد.

4 - وسايل همراه :
    در اين مورد نظري ندارم ! به خاطر اينكه نمي دونم به شما كِي وسايلتون رو مي دن و يا اينكه چقدر مي دن. اما خب 2 تا چيز به نظرم خيلي به درد بخور و واجب بود . يكي ژل ضد عفوني كننده دست ، يكي هم در باز كن !
    خب اميدوارم كه نكات خوب و به درد به خوري رو گفته باشم و همينطور اميدوارم كه همه به سلامتي و خوبي اين دوره رو پشت سر بزارند.

موفق و سربلند باشيد

2. 3 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

3 - تقويت قدرت بدني :
    اونجا تا دلتون بخواد كار فيزيكي هست كه انجام بديد ! پس از همين حالا و از قبل از اين كه بخوايد واسه رفتن اقدام بكنيد به جسمتون برسيد و ورزش كنيد. تغذيه مناسب در كنار ورزش خيلي كمكتون مي كنه و اونجا خيلي اذيت نمي شيد.
    امیدوارم بقیه دوران سربازی هم به سلامت و خوش بگذرونید

یه سوالی بود چند مدت تو ذهنم بود، این شماره 3 رو که گفتی ، گفتم همینجا بپرسم ازت

خودم دقیق نمیدونم ( و همچنین هنوز نرفتم، خدا قسمت کنه بریم ) بعد از اینکه صبح سربازا پامیشن و بعد نماز، آیا ورزش صبحگاهی که بخواییم یه مصافتی بدوییم یا ازین چیزا ، تو دوره آموزشی هست؟ هر روزه؟
    این فعالیتایی که باید برای انجام دادن کارا انجام بدیم شامل جا به جا کردن اجسام سنگینه یا چیزای دیگه مثل نظافت و سایر کاراست؟

البته نمیدونم چرا این سوالا رو از کسی میپرسم جوابی نمیدن، میگن خودت برو میفهمی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خیلی خیلی لطف فرمودید ، ممنونم
    من تاریخ انصرافم 16 آذر 94 هست که به گفته نظام وظفیه حداکثر تا تاریخ 16 آذر 95 فرصت معرفی و ارسال دفترچه رو را دارم . به نظر شما اگر اوایل آذر دفترچه رو بفرستم ممکنه حدودای فروردین یا اردیبهشت تاریخ اعزامم بیفته ؟ یا اینکه ممکنه اسفند بشه ؟
    دوست عزیز اگه با مدرک دیپلم یعنی سرباز صفر عازم هستید هر ماه اعزام هست ولی اگه با لیسانس به بالا درخواست بدید فقط ماه های زوج یعنی هر دو ماه یکبار اعزام میکنن

هر سه ماهی که اشاره کردید ممکنه ولی اگه از بعلاوه ده بپرسید تاریخی که برای اعزام های آخریشون خورده بهتون میگه اون دیگه مطمئنه طبق اون میتو.نید برنامه بریزید مثلا الان برید بپرسید ببینید چه ماهی داره پر میشه تقریبا طبق همون روال هست پس میشه برنامه ریخت

مثلا برا بچه های لیسانس از 10 تیر داره دی ماه میخوره پس کسی 10 دی بفرسته تیر ماه میخوره یا شهریور ضمنا برای یکبار تمدید تو مهلت یک هفته بعد از مشخص شدن تاریخ اعزام دلیل لازم نیست اکثرا هم دو ماه برای بچه های لیسانس عقب میندازن ولی فقط یکبار ولی برای بار دوم دلیل میخواد

موفق باشید

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يكى از رفقا ميخواد بره خدمت حالا بصورت جدى تصميم گرفته با يه زن ساده عقد دائم كنه كه سه ماه از خدمتش كم بشه توى شهر خودش هم بيفته بعد طلاق بگيره

بهانه طلاقشو هم ميخواد اعتياد اون خانوم اعلام كنه كه مهريه اش كلا صد تومنه

ايا شدنيه

اگه ميشه شما هم بفكر باشين

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

يكى از رفقا ميخواد بره خدمت حالا بصورت جدى تصميم گرفته با يه زن ساده عقد دائم كنه كه سه ماه از خدمتش كم بشه توى شهر خودش هم بيفته بعد طلاق بگيره

ايا شدنيه

بخاطر خدمت چه کارا که نمیکنن
    آقا راست میگی یا داری شوخی میکنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بخاطر خدمت چه کارا که نمیکنن
    آقا راست میگی یا داری شوخی میکنی؟
    جسارت نباشه من شما رو نمیشناسم با شما شوخی ندارم عزیز راست میگم
    حالا میخوام بدونم ایا این کارش شدنیه واقعا
    اخه ادمی نیست که دروغ بگه
    میگفت میخواد قبل عقد هم یه ویدئو کلیپ از خودش بگیره واسه همسر آیندش توضیح بده قضیه رو که هیچ ارتباطی با طرف نداره فقط واسه خدمت میخواد این کارو انجام بده
    Last edited by mehrabooni; 08-07-2016 at 06:49.

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايا شدنيه

به نظر من که این کار احمقانس.
    در هر صورت نیروی هوایی که کسری به سربازهای متاهل نمیده، فقط مرخصی هاشون بیشتره، جاهای دیگه رو نمیدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز اگه با مدرک دیپلم یعنی سرباز صفر عازم هستید هر ماه اعزام هست ولی اگه با لیسانس به بالا درخواست بدید فقط ماه های زوج یعنی هر دو ماه یکبار اعزام میکنن

هر سه ماهی که اشاره کردید ممکنه ولی اگه از بعلاوه ده بپرسید تاریخی که برای اعزام های آخریشون خورده بهتون میگه اون دیگه مطمئنه طبق اون میتو.نید برنامه بریزید مثلا الان برید بپرسید ببینید چه ماهی داره پر میشه تقریبا طبق همون روال هست پس میشه برنامه ریخت

مثلا برا بچه های لیسانس از 10 تیر داره دی ماه میخوره پس کسی 10 دی بفرسته تیر ماه میخوره یا شهریور ضمنا برای یکبار تمدید تو مهلت یک هفته بعد از مشخص شدن تاریخ اعزام دلیل لازم نیست اکثرا هم دو ماه برای بچه های لیسانس عقب میندازن ولی فقط یکبار ولی برای بار دوم دلیل میخواد

موفق باشید
    دیپلم در ارتش سرجوخه است نه سرباز صفر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نگران نباش دوست من
    در صورت قبولی تو دانشگاه حتما شرایط برای ثبت نام به موقع شما فراهم میشه
    وقتی قراره ترخیص بشید دیگه تقسیم شدن یا نشدن اهمیتی نداره

ملاک ترخیص از خدمت پرینت قبولی قطعی شما در دانشگاه هست که توسط سازمان سنجش اعلام میشه
    موفق باشید
    درسته . اخه ارزش نداره ادم میخواد دوهفته بره یگان به فرض مثال 1000 کیلیومتر اون ورتر ما رو تقسیم کنند. برو و بیا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من که این کار احمقانس.
    در هر صورت نیروی هوایی که کسری به سربازهای متاهل نمیده، فقط مرخصی هاشون بیشتره، جاهای دیگه رو نمیدونم.
    میگه سه ماه از خدمتش کم میشه توی شهر خودش خدمت میکنه
    اگه شدنی باشه که خیلی خوبه
    Last edited by SNOW PATROL; 08-07-2016 at 16:13. دليل: حذف پست نقل قول شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •