تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3647 از 4105 اولاول ... 26473147354735973637364336443645364636473648364936503651365736973747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,461 به 36,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

جناب alie0928 عزیز خیلی خیلی از راهنمایی تون سپاس گزارم کاملا موضوع رو برام روشن کردید
    یه سوال دیگه هم داشتم خیلی ممنونم میشم اگر راهنماییم بفرمایید
    در واقع دلیل انصرافم این بود که بتونم سربازی رو برم و بعد دوباره تو کنکور سراسری شرکت کنم ، اما الان یه فکری به ذهنم رسیده که نمی دونم عملی هست یا نه ؟ به این صورت که من تا آذر 95 فرصت دارم خودم رو به پلیس +10 معرفی کنم . حالا اگر من آخر آبان دفترچه رو بفرستم به نظرتون با توجه به اینکه بعد از انصراف آخرین مدرک من دیپلم حساب میشه ( درخواست دریافت کاردانی از دانشگاه نکردم ) ، چه ماه ای اعزام من میفته ؟ مثلا اسفند یا بهمن یا دی و ... ؟ امکان تمدید تا تیر 96 که زمان برگزاری کنکور سراسری هست یا خیر ؟ یا اینکه الان بفرستم تا زودتر برم خدمت و برای کنکور 97 آماده بشم ؟ راستش من رشتم برق بود اما پدرم داروخونه داره و همه این کار ها رو کردم تا دوباره کنکور شرکت کنم و داروسازی بخونم . واقعا چه اشتباهی کردم اون موقع رفتم رشته ریاضی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان برای تمدید تاریخ اعزام شرایط خاصی باید داشته باشی ؟؟؟
    تا جایی که من میدونم اگر تو یه بازه زمانی مشخصی تمدید کنید نیازی نیست، اما اگر نزدیک تاریخ اعزام باشه، باید دلیلی داشته باشید مثل مشکل پزشکی، یا دلایل دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا ما سرباز معلم هستیم و المهدی بابل افتادیم. چجور جایی هست؟؟ از دوستان کسی اونجا بوده؟؟ سخت میگیرن یا نه.

19 تیر اعزام میشیم، این موقع از سال هوا چطوره؟؟ وضعیت غذاییش خوبه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا ما سرباز معلم هستیم و المهدی بابل افتادیم. چجور جایی هست؟؟ از دوستان کسی اونجا بوده؟؟ سخت میگیرن یا نه.

19 تیر اعزام میشیم، این موقع از سال هوا چطوره؟؟ وضعیت غذاییش خوبه؟؟
    پادگان بسیار زیبایی هست و دور تا دور جنگل هست و سر سبز. سختیش بستگی به گردانی که شمارو میفرستن هست که البته واسه شما که سرباز معلم هستید متعادله و سخت نیست. رفتار فرمانده هاش واقعا خوبه. الان هوا روزا اونجا گرمه تا حدودی ولی خب در کل خوبه. وضعیت غذاش بد نیست البته بوفه داره که همه چی توش یافت میشه.

در کل بخوام جمع بندی کنم ، بعد از آموزشی زیاد از پادگانش تعریف میکنی.

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

5. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

کمککککککککک کنید

میخوام دفترچه سربازی پر کنم . هیچ نوع بیماری ، معافیت و موارد خاصی ندارم. اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنقدر فرم داره . نمیدونم کدوم ها رو باید پر کنم یا نکنم . (میشه یکی لطف کنه شماره صفحات فرم های لازم رو بگه)

بعدش قبل یا بعد از فرستادن دفترچه باید بریم واکسن های لازم رو انجام بدی ؟ پس این دکتر که معاینه میکنه در چه مرحله ای باید بریم ؟
    Last edited by mojt90; 06-07-2016 at 12:38.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام

کمککککککککک کنید

میخوام دفترچه سربازی پر کنم . هیچ نوع بیماری ، معافیت و موارد خاصی ندارم. اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنقدر فرم داره . نمیدونم کدوم ها رو باید پر کنم یا نکنم . (میشه یکی لطف کنه شماره صفحات فرم های لازم رو بگه)

بعدش قبل یا بعد از فرستادن دفترچه باید بریم واکسن های لازم رو انجام بدی ؟ پس این دکتر که معاینه میکنه در چه مرحله ای باید بریم ؟

آقا شما با یه قطعه عکس برو پلیس+10 دو تا برگه بهت می‌ده که پر بکنی. یکیش اطلاعاتته و یکی هم واسه واکسنه که باید بری مرکز بهداشت واکسن بزنی و پر بشه. دیگه اصلا دفترچه نیازی نیست.

8. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من اومدم مرخصی میان دوره یکشنبه ساعت 6.30 باید اونجا باشم ولی بیلیت نبود واسه همین ساعت 2 ظهر میرسم. بنظرتون خیلی اذیت میکنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اقا یعنی هیشکی درمورد پادگان قاضی طباطبایی تبریز هیچ اطلاعاتی نداره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

جناب alie0928 عزیز خیلی خیلی از راهنمایی تون سپاس گزارم کاملا موضوع رو برام روشن کردید
    یه سوال دیگه هم داشتم خیلی ممنونم میشم اگر راهنماییم بفرمایید
    در واقع دلیل انصرافم این بود که بتونم سربازی رو برم و بعد دوباره تو کنکور سراسری شرکت کنم ، اما الان یه فکری به ذهنم رسیده که نمی دونم عملی هست یا نه ؟ به این صورت که من تا آذر 95 فرصت دارم خودم رو به پلیس +10 معرفی کنم . حالا اگر من آخر آبان دفترچه رو بفرستم به نظرتون با توجه به اینکه بعد از انصراف آخرین مدرک من دیپلم حساب میشه ( درخواست دریافت کاردانی از دانشگاه نکردم ) ، چه ماه ای اعزام من میفته ؟ مثلا اسفند یا بهمن یا دی و ... ؟ امکان تمدید تا تیر 96 که زمان برگزاری کنکور سراسری هست یا خیر ؟ یا اینکه الان بفرستم تا زودتر برم خدمت و برای کنکور 97 آماده بشم ؟ راستش من رشتم برق بود اما پدرم داروخونه داره و همه این کار ها رو کردم تا دوباره کنکور شرکت کنم و داروسازی بخونم . واقعا چه اشتباهی کردم اون موقع رفتم رشته ریاضی
    درود بر شما
    میتونید دقیقا تاریخی که معافیت تموم میشه مشخص کنید مثلا اگه تا سی آذر فرصت دارید 27 یا 28 آذر با اطمینان از کامل بودن مدارک درخواست اعزام بدید اگر مدارکتون کامل نیست دو هفته قبل از اتمام مهلت به بعلاوه ده مراجعه کنید و مدارکتون رو کامل کنید تا خیالتون از غیبت نخوردن راحت باشه

در مورد تاریخ اعزامتون هم اگر انتهای آذر ماه درخواست بدید اردیبهشت براتون تعیین میشه اما در مورد درخواست تمدید نمیشه مطمئن بود که موافقت کنن به هر حال یه جورایی ریسکه ولی پنجاه پنجاه شانس دارید که تا تیر ماه تمدید بشه
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

درود بر شما
    میتونید دقیقا تاریخی که معافیت تموم میشه مشخص کنید مثلا اگه تا سی آذر فرصت دارید 27 یا 28 آذر با اطمینان از کامل بودن مدارک درخواست اعزام بدید اگر مدارکتون کامل نیست دو هفته قبل از اتمام مهلت به بعلاوه ده مراجعه کنید و مدارکتون رو کامل کنید تا خیالتون از غیبت نخوردن راحت باشه

در مورد تاریخ اعزامتون هم اگر انتهای آذر ماه درخواست بدید اردیبهشت براتون تعیین میشه اما در مورد درخواست تمدید نمیشه مطمئن بود که موافقت کنن به هر حال یه جورایی ریسکه ولی پنجاه پنجاه شانس دارید که تا تیر ماه تمدید بشه
    موفق باشید
    خیلی خیلی لطف فرمودید ، ممنونم
    من تاریخ انصرافم 16 آذر 94 هست که به گفته نظام وظفیه حداکثر تا تاریخ 16 آذر 95 فرصت معرفی و ارسال دفترچه رو را دارم . به نظر شما اگر اوایل آذر دفترچه رو بفرستم ممکنه حدودای فروردین یا اردیبهشت تاریخ اعزامم بیفته ؟ یا اینکه ممکنه اسفند بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •