میگن V A H I D مرد هزار چهره ها جریان همینه !!! LoL
میگن V A H I D مرد هزار چهره ها جریان همینه !!! LoL
قبلا این هما آبی بود چی شده رنگ پس داده !!! LOL
همون مدت که توی راه رفتن بودن خوب مسلما توی راه برگشتن هم هستن دیگه !!!
مفقود الاثر هم نمی شن نترس !!
----------------------------------------------------------------
بابا اگه من ابر قدرتم پس کسایی مثل صفا BOSS هستن تو تریبال وارز !!!! البته صفا همین الان هم توی تریبال وارز BOSS هست !!! LOL
تا نیرو های روستای من بخوان به تو برسن احتمالا 10 روزی طول بکشه LOL
طرف هم نمی خواد روستات رو بگیره بزار حمله کنه بعد نیروهات رو بفرست بیرون و همچنین ریسوس ها رو این کار رو که بکنی دست از سرت بر می داره و خودش ضایع می شه !!! lol
SPAM-Aدوستان اسپمی، آکادمی ترایبتون کدومه؟
اگه توی 12 هستی از mzare بپرسmstf ، اون Pay_Pal_ir دیگه انجام نمیده از کجا Premium بخریم ؟!!
خیلی باحاله
فک کنم نصف قیمت میخره که بذل و بخشش میکنه به این و اون ( + من)
هی آقا کدوم نامردیه داره تو و21 بهم حمله میکنه آرتاس جون اگه میشناسیش بپرس فیکه یا واقعیه:
642 421
علی جون اکانتشو بده ( فکر نکن من میخوام حمله کنما ولی شاید بتونم چند نفرو سرش خراب کنم [IMG]http://www.pic4ever.com/images/231.gif[/IMGاونا مافوق ابر قدرت بیدند]) از نظر من ورلد 21 خیلی بهتره هم سریع تر همه چیش ساخته میشه هم توی هم غارت 1 کشته نمیدمبابا این بازی خفن معتاد میکنه هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر معتاد میشم . غارت و پول مفت هم حالی میده ها
اره راست گفتی من فکر کردم همین که رسیدن بر میگردن!!! عجب واقعی بیداهمون مدت که توی راه رفتن بودن خوب مسلما توی راه برگشتن هم هستن دیگه !!!
مفقود الاثر هم نمی شن نترس !!
----------------------------------------------------------------
بابا اگه من ابر قدرتم پس کسایی مثل صفا BOSS هستن تو تریبال وارز !!!! البته صفا همین الان هم توی تریبال وارز BOSS هست !!! LOL
تا نیرو های روستای من بخوان به تو برسن احتمالا 10 روزی طول بکشه LOL
طرف هم نمی خواد روستات رو بگیره بزار حمله کنه بعد نیروهات رو بفرست بیرون و همچنین ریسوس ها رو این کار رو که بکنی دست از سرت بر می داره و خودش ضایع می شه !!! lo
فکر کنم طرف فقط تحدید کرده که من دیگه حمله نکنم ولی من بیشتر حمله میکنم ( حال میکنید سیاستو؟ )
Last edited by S A M; 21-09-2008 at 09:23.
بچه ها دستم به دامنتون اگه میتونین منو به ترایبتون دعوت کنین من یه بار بودم بعد رفتم دوباره اگه میشه Inv کنین ممنون میشم.
علی جون یوزرت رو بده من توی قویترین ترایب هستم و کنارمم هستش ک 51 هستم
ببخشید که توی نقل قول گذاشتمmohammad Emperor (194|544) K51
ما که دامن نداریم برادر![]()
Last edited by S A M; 21-09-2008 at 09:24.
مشخصاتش هم هست توی پست قبلیم= 642 421
آقا نیازمند یاری سبزتان هستیم منو لطفا به ترایب sPAM دعوت کنین.
بابا این که aumk خودمون هست lol
احتمالا چند روز غارت نکرده بنده خدا حوس کرده !!! گناه داره والله !!!
من فینگلیسیم خوب نیست وگرنه بهش ایمیل می زدم !!!
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)