چقد دیر !
من رو آبان حساب کردم
یعنی الان اونایی که کارشناسی هستن و جدیدا فرستادن دی ماه افتادن ؟
چقد دیر !
من رو آبان حساب کردم
یعنی الان اونایی که کارشناسی هستن و جدیدا فرستادن دی ماه افتادن ؟
همه جا همینه از نیروی جدید به شکل بی رحمانه کار میکشن. اوایل خدمت برای همه سخته . حالا با توجه به نوع خدمت برای یکی بیشتر و برای یکی دیگه کمتر. اگه مقداری شکیبا باشید وضعیت مسلما راحتتر میشه و البته خود شما هم عادت میکنید به شرایط و محیط کار. خود من با توجه به اینکه دژبان هستم 2 ماه اول خدمتم جهنم بود . صبحا سر کلاس های آموزشی بودیم شبها هم شیفت میدادیم. این وسط یه مقدار زمان برای استراحت بود که اون هم میرفیتم سر شیفت ها بیگاری نظافت و ... . هیچوقت فکر نمیکردم اخرخوشی نصیبم شه ولی الان ماه اخر خدمته و تموم شد دیگه. چند ماه اول خدمت رو باید به هر صورتی شده تحمل کرد و گذروند. مطئنن بعدش همه چیز درست میشه. شما هم که فوق دارید هیچ شکی نیست که اوضاع تا به اخر به این صورت نمیمونه. الان شما نیروی جدید به حساب میاین و در حال اموزش. بعد از مدتی همه چیز راحتتر میشه.
بله یه نفر چهار روز پیش فرستاده دی افتاده
یکی از دوستان هفته قبل فرستاده بود با مدرک لیسانس.تاریخ اعزامش شد 1 دی ماه. فکر میکنم اگه یکی دو هفته دیگه بفرستی اسفند اعزام میشی! پس اگه میخوای دوماه عقب نیفتی همین فردا برو برای کاراش
اول خدمت من خودم با درجه ستوان سه تو سرمای دی ماه یک ماه ۲۴ ۲۴ به صورت دوچهار پست دادم که به حدی سرد بود اسلحه روی دستکش بدست میچسبید که روز ی ده بار به غلط کردن افتادم که چرا امدم سربازی ولی بعد از یک ماه. افتادم گردان قرارگاه به صورت دفترداری. والان به صورت اداری تردد می کنم اول خدمت برای همه سخته ولی دیگه تو طالع ما جوانان این قسمت تاریک نوشته شده ولی شما در نظر بگیر این امنیت که وجود دارد و پدر ومادر خواهر برادر همه ما به راحتی توی شهر تردد میکنن به پشتوانه مجاهدت ما سربازان هیت که تو ارتش سپاه ناجا داریم خدمت میکنیم کمی از سختی های خدمت کم میکنه این تفکر
دوستان یک نفر بهم گفته که بعد از آموزشی و تقسیم بعضی سرباز هایی رو که تخصصی دارن مثلا در کارهای عمرانی و یا خدماتی و میشه ازشون استفاده کرد رو جدا میکنن و درحیطه ی تخصصیشون ازشون استفاده میکنن. و دیگه لباس نظامی هم نمیپوشن و حقوقی هم بیشتر از یک سرباز عادی میدن. تقریبا شرایطی مثل امریه ولی مدت زمان 21 ماه خدمت .
آیا همچین چیزی صحت داره یا نه ؟
سلام
دوستان لطفا يكى در مورد اينكه مراحل گرفتن كسرى ايثارگرى به چه صورت هست ، راهنماييم كنه
پدرم 26 ماه جبهه داره و كارت ايثارگرى هم گرفته
مى خوام دفترچه رو بفرستم اما آخرش نفهميدم كى و چه جورى بايد براى كسرى اقدام كنم ؟
و اينكه آيا كارت ايثارگرى كافيه ؟ يا اينكه دوباره بريم از پادگان زمان جنگ نامه بگيريم ؟
متولد 72 هستم ، ترم 7 كارشناسى انصراف دادم و تا آذر 95 وقت براى معرفى خودم دارم و در نتيجه با ديپلم بايد برم سربازى
پيشاپيش ممنونم از لطفتون![]()
Last edited by mahdi2687; 05-07-2016 at 03:56.
دو هفته قبل فرستادن دفترچه > همین دیروز پست اومد > مدرک کارشناسی - اسفند 95
Last edited by mitac; 05-07-2016 at 07:51.
دوستان تعداد درخواستا زیاد شده به هر حال هر چی به پایان سال نزدیک بشیم باز هم تعداد درخواستا بیشتر میشه
اگه میخواید سریعتر اعزام شید زودتر درخواست اعزام بفرستید
شما که اسفند اعزامت خورده احتمالا سپاه افتادی
البته تاکید میکنم احتمالا چون هیچ چیشون رو حساب کتاب نیست
دوستان یه راهنمایی کنید ممنون میشم .
بنده الان در دوره آمورشی هستم . تا انتهای مرداد تمام میشه . بنده احتمالا ارشد قبول بشم . نتایح دهه اول شهریور میاد . تقسیم میشم یا نه ؟ اطلاع بدم به مرکز آمورش؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)