اگه دو هفته طول بکشه که غیبت میخورم!فقط امیدوارم خودشون دستی نامه رو بهم بدن
اگه دو هفته طول بکشه که غیبت میخورم!فقط امیدوارم خودشون دستی نامه رو بهم بدن
دوستان یک نفر بهم گفته که بعد از آموزشی و تقسیم بعضی سرباز هایی رو که تخصصی دارن مثلا در کارهای عمرانی و یا خدماتی و میشه ازشون استفاده کرد رو جدا میکنن و درحیطه ی تخصصیشون ازشون استفاده میکنن. و دیگه لباس نظامی هم نمیپوشن و حقوقی هم بیشتر از یک سرباز عادی میدن. تقریبا شرایطی مثل امریه ولی مدت زمان 21 ماه خدمت .
آیا همچین چیزی صحت داره یا نه ؟
با سلام اعزامی ۱۹ تیر پایگاه چهارم شکاری دزفول نیروی هوایی ارتش. کسی میدونه چطور جاییه واینکه اموزشی و خدمت نیروی هوایی به چه صورته وممکنه دوره کد داشته باشه ؟
دوستان من رفتم تو سایت وزارت نفت برای امریه ثبت نام کردم و معدل رو یک نمره بالاتر دادم .الان چیکارم میکنن؟!
نه بايد سازمان هايي برين كه رشته شما به اونا بخوره و نياز داشته باشن.مثلا الان رشته شما رو اداره كار نميگيره چون اصلا مرتبط با كارش نيست.
دوستان لطفا جواب منو بدین
یکی دو هفته آینده دفترچه بفرستیم تاریخ اعزام کی میشه ؟
مدرک تاثیر داره ؟ کارشناسی
مدرک کارشناسی بهتر از دیپلم است و اینکه یک یا دو هفته دیگر بفرستی احتمالا دی ماه یا اسفند ماه اعزام خواهی شد
اگه فرستادی و تاریخ اعزام مشخص شد اطلاع بده
مدرک کارشناسی بهتر از دیپلم است و اینکه یک یا دو هفته دیگر بفرستی احتمالا دی ماه یا اسفند ماه اعزام خواهی شد
اگه فرستادی و تاریخ اعزام مشخص شد اطلاع بده
از اول خدمت افتادم تو دور بدشانسی. اون از نیروی انتظامی اینم از پلیس راه. تو این یک هفته تو پلیس راه 10بار خواسته قیدش رو بزنم این خدمت رو. چیزی به نام استراحت ۳ساعت پشت سر هم نداشتم. مدرک فوق رو هم باید بزارم دم...
دوره آموزشی رو باید بزارم رو چشمام.
3روزه کلا ۴ساعت استراحت داشتم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)