تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3643 از 4428 اولاول ... 264331433543359336333639364036413642364336443645364636473653369337434143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,421 به 36,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من تازه دیروز 512 نامحدود پارس آنلاین خریدم. روی همه ی سایت ها خوبه سرعتش و تا 200 کیلوبایت میزنه ولی وقتی با K/e/r/i/o که سرورش U/S/A هست، میرم Y/o/u/T/u/b/e و می خوام یه موزیک ویدیو دانلود کنم، به 5 ثانیه نمی کشه که یهو سرعت 0 میشه و K/e/r/i/o هم یهو خطای Connection Closed میده و عملا نمی تونم از Y/o/u/T/u/b/e دانلود کنم. لطفا بگید شما هم این مشکلو دارید یا فقط مختص منه؟ آخه من تمام کار و بارم با Y/o/u/T/u/b/e و به دلایلی نمی خوام فایل های Y/o/u/T/u/b/e رو لیچ کنم. لطفا جواب بدید. ممنون.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من تازه دیروز 512 نامحدود پارس آنلاین خریدم. روی همه ی سایت ها خوبه سرعتش و تا 200 کیلوبایت میزنه ولی وقتی با K/e/r/i/o که سرورش U/S/A هست، میرم Y/o/u/T/u/b/e و می خوام یه موزیک ویدیو دانلود کنم، به 5 ثانیه نمی کشه که یهو سرعت 0 میشه و K/e/r/i/o هم یهو خطای Connection Closed میده و عملا نمی تونم از Y/o/u/T/u/b/e دانلود کنم. لطفا بگید شما هم این مشکلو دارید یا فقط مختص منه؟ آخه من تمام کار و بارم با Y/o/u/T/u/b/e و به دلایلی نمی خوام فایل های Y/o/u/T/u/b/e رو لیچ کنم. لطفا جواب بدید. ممنون.
    کلا بستنش چند روز اینجور شده فکر کنم فلترشو پیشرفته تر کردن چون سایت باز میشه ولی ویدئو پخش نمیکنه

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا بستنش چند روز اینجور شده فکر کنم فلترشو پیشرفته تر کردن چون سایت باز میشه ولی ویدئو پخش نمیکنه
    من مک دارم یوتوب با اینترنت ۴ مگ روی اچ دی میبینم با وی/پی/ان/میکر با پورت tunnelblick

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا چه وعضشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه بی پدرا شورشو دراوردن

الان دقیقا مشکلت چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیشب بعد از این پست زنگ زدم به پارس
    دان استریم رو اورد دوباره روی 9 مگ
    SNR 24 شد راحت شدم
    خیلی کلافه کننده بود
    منی که خطم یکی از بهترین خط هاست از نظر قدرت و نویز، وقتی 16 مگ شد این بلا سرش اومد
    کسایی که خطشون کمی از من ضعیف تر باشه، 16 مگ بشن کلا دیگه مودم با مخابرات لینک نمیشه

خطت رو 16مگ بسته شده snr هم اومده رو 7 که طبیعیه چون خطت زیاد بسته شده وقتی تلفنو برمیداری snr پایین تر میاد و لینکت میپره
    نه خطت رو روی 16 مگ بسته 20 ماکزیمم هست ولی این قضیه تلفن معمولا مشکل سیم کشی تلفن هست
    الان نگاه کردم دیدم SNR به شدت پایینه
    پارس آنلاین سرویس ها رو روی 20 مگ بسته؟؟؟؟؟

Downstream - Upstream
    SNR Margin : 7.1 - 10.2 db
    Line Attenuation : 19.8 - 11.8 db
    Data Rate : 16382 - 1021 kbps
    Max Rate : 20212 - 1176 kbps
    CRC : 0 - 0

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من مک دارم یوتوب با اینترنت ۴ مگ روی اچ دی میبینم با وی/پی/ان/میکر با پورت tunnelblick
    سلام. دوست عزیز! اگه ممکنه، آدرس سایتشو برام پ.خ کنید. ممنون از هر دوی شما بابت جواب.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

همین 20 دقیقه پیش از پارس زنگ زدن اسم کارشناسش رو نگفت ولی با تی ویور بهم وصل شد پینگ گرفت و mtu من رو عوض کرد ،پروفایلم رو هم تغییر داد،بهش می گم من الان مشکل ندارم ساعت2:10 به بعد مشکل برام پیش میاد،(پینگم مدم تایم اوت میده میره روی 600 و 700) .به من گفت امشب ساعت 2:10 چک کن ،فردا بهت زنگ می زنم.به نظرت چی کار کنم،؟
    خوبه حالا من توی شکایت گفته بودم ساعت 2:10 به بعد مشکل پیش میاد،باز دوباره الان داره پروفایلم رو عوض می کنه!!!
    من بهت گفتم که با این کار ها سرعتت خوب نمیشه ولی باز گذاشتی با تیم ویور بهت وصل بشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

یه شکایت تند نوشتم با مستندات. یه تصویر از کیفیت خط و پهنای باند بسته شده و یه تصویر هم از اکانتم و سرویسم پیوست کردم.

Sent from my GT-I9300
    اونا اصن به مستندات توجه نمی کنن !

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

خب به احتمال 90 درصد مشکل از کری* ته

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

الان دقیقا مشکلت چیه؟
    سایتی که همه امتحان می کنن و سرعته 900 کیلوبایت رو بهشون میده ، واسه من حتی تقریبا نزدیک سرعته اسمی رو میده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •