تست پینگ به کجا؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تست پینگ به کجا؟
اگه توی run گرفتید خوبه.. چون اون پینگ واقعیه نه پینگی که اسپید تست میده.
برای من الان 340 هست. اما دانلودم خوبه 253 کیلو بیته.
پست خیلی باحالی بود !
همه شرکت ها رو کوبیدی و فقط از شاتل تعریف کردی بعد اون جمله آخر رو میگی !
همه سیایست هاش افتضاح هست . این یک موردی رو هم که گفتی معلوم شد جاهای دیگه رو خبر نداری.سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
چون اکثر isp ها در حد شاتل هدیه میدن. بابا اینقدر ساده نباشین و زود و راحت خام نشین. بی خودی نیست همراه اول گیگی 838 هزارتومن اینترنت به مشتری ها میده هیچکی صداش در نمیاد فکر میکنن نرمالش همینه !
من یادمه پیشگامان داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت چند روز هست رو اعصابه ! طرف عذر خواهی کرد 3 گیگ اضافه کرد به شارژمگفت دیگه امری ندارید گفتم نه مرسی خداحافظ ! حیف که مخابرات شهر ما با یک سیاست مذخرف چون منطقه ما رو شاتل و خود مخالرات ساپورت میکنه دیگه به شرکت های دیگه تجهیزات برای فعالیت نمیده !!!
Last edited by mhv_kntu; 11-01-2012 at 15:12.
این ترافیکا رو شانسی میدن ؟! پس چرا واسه همه شارژ نمی کنن![]()
من یه پیشنهاد دارم به شما... شما که اینقدر از پشتیبانی شاتل خوشت میاد، خو برو یه قلیون ببر، باهاشون شبانه روز حرف بزن... فقط مطمئن باش هر چی بش گفتی، جوابت یکی از این سه گزینه اس:
1) مشکل سراسریه.
2) مشکل مخابرات منطقه ی شماس.
3) شاتل چنین قولی نداده.
پشتیبانیش عالیه! بحثی درش نیست! ولی ما که سرویس رو به خاطر پشتیبانیش نمی گیریم.ما برای دانلود میگیریم. بحث این نیست که وقتی شلوغ میشه سرعت کم میشه! من سرعت که اومد سر 70-80 برای یه ماه هیچی نگفتم، ولی بعدش که محدود شدم، شورش کردم
چه معنی داره؟ من پول 2مگ میدم که شبانه هم 2مگ دانلود کنم! وگرنه بقیه ی سرویس ها هم روزانه شون 2مگ بسته میشه.
راستی، منم بعد از پارس آنلاین که رفتم شاتل- فکر کردم بهترین شاتله، ولی بعدش فهمیدم شرکت های دیگه ای هستن که با قیمت کمتر، سرویس های بهتری هم میدن... این isp الانم هم اگه کارش خراب شد، میرم یکی دیگه رو تست میکنم.
آقا مرتضی، این پست ها چین میندازی انصافا؟ دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاتل داره یه Bot برای پاسخگویی به نظرات این تاپیک طراحی ماکنه![]()
به نظرت من از شاتل تعریف کردم بابا منم که می گم شب هاش بعضی وقت ها افتضاح بعضی وقت ها خوب در ضمن این چیزای که نوشتم خاطراتی هست که با شرکت ها داشتم و گر نه گور بابا همشون مگه ماله بابا من شرکت که بخام تعریف کنم ازشون
والا الان رو نمی دونم اون قدیما که شاتل برای بار اول شروع به همچین کارای کرد من از الان خبری ندارم
ولی خدایش قرار نشد که تا یه چیزی که اینجا نوشته بشه سری طرف رو بکوبیدبابا خب این هم نظر من بود شاید واقعا اینجا برا من فعلا خوب بوده باشه
Last edited by yedostekhob; 11-01-2012 at 19:38.
شک نکن من هم اگر شاتل خدماتش بد بشه منم میرم پولم رو که از سر راه نیوردم
این مرتضی کی هست ؟؟؟
واقعا فکر می کنی پشتیبان های شاتل میان اینجا اینا رو می خوننبابا یارو اونجا اینقد از مردم فحش میشنوه که وقتی میره خونه یا وقت استراحت پیدا میکنه سعی می کنه از هر چی adsl دور بمونه مگه واسه اینکه اینجا پست بزاره یا بخونه بش پول میدن
سلام
من سرعت دانلودم تو روزها حدود 250 کلیویایت هست شبا هم اگه سرور دانلودم خوب باشه همون میمونه ولی اگه سرور دانلود خراب باشه نه میرسه به 2 کلیوبایت در ثانیه.
ولی دیشب حدود دو گیگ رایگان زدیم به بدن ببینم امشب چی میشه
اینم تستم تو اسپیدتست:
![]()
شاید باورت نشه که من با چند نفرشون که یکیشون دوست خود من و نماینده شهرستان بود صحبت کردم.از محتوای این تاپیک خبر داشتند و میدونستن که اینجا چه خبره.
حالا شاید نه همشون اما تعدادیشون میان اینطرفا![]()
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت شاتل در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم شاتل در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)