تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3643 از 4751 اولاول ... 2643314335433593363336393640364136423643364436453646364736533693374341434643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,421 به 36,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام ...من یه تست گرفتم پینگ 130 بود
    به نظر شما خوبه؟
    تست پینگ به کجا؟

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ...من یه تست گرفتم پینگ 130 بود
    به نظر شما خوبه؟
    اگه توی run گرفتید خوبه.. چون اون پینگ واقعیه نه پینگی که اسپید تست میده.

برای من الان 340 هست. اما دانلودم خوبه 253 کیلو بیته.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ایران به نظر شما نباید اشکالاتی در برخی از مناطق داشته باشه ؟؟ شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ساعات رایگان نباید افت داشته باشه درسته که خودشون هم تا حد ممکن محدود می کنن شب ها ولی خودتون واقعا قضاوت کنید حتی در همین سایت هم بیشترین بازدید رو داشته من خودم اکثر شرکت ها رو امتحان کردم شرکت مخابرات که واقعا بی درو پیکر ترین جای عمرم بود پارس انلاین ساعت دو شب قطع شدم تا فردا بعد ظهر پشتیبانب نبود که جواب من رو بده شرکت داده گستر عصر نوین 2 روز کار میکردیم 3 روز قعطی داشت صبا نت خدا وکلی خوب بود ولی این منطقه سرعتش خیلی کمه ولی شاتل بد نیست اینجا روزا که ما هستیم تا 250 تا دان میکونه شب ها هم که بعضی وقت کفریت میکنه بعضی وقت ها هم شا رژ میکنت ولی در کل خدا وکیلی حساب کنی پشتیبانی خوبی داره و سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
    انشا الله که این حرف های من رو به پای تعریف و تمجید از شرکت خاصی نگذارید و نگید که پشتیبان هستم یا غیره ....
    پست خیلی باحالی بود !
    همه شرکت ها رو کوبیدی و فقط از شاتل تعریف کردی بعد اون جمله آخر رو میگی !

سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
    همه سیایست هاش افتضاح هست . این یک موردی رو هم که گفتی معلوم شد جاهای دیگه رو خبر نداری.
    چون اکثر isp ها در حد شاتل هدیه میدن. بابا اینقدر ساده نباشین و زود و راحت خام نشین. بی خودی نیست همراه اول گیگی 838 هزارتومن اینترنت به مشتری ها میده هیچکی صداش در نمیاد فکر میکنن نرمالش همینه !
    من یادمه پیشگامان داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت چند روز هست رو اعصابه ! طرف عذر خواهی کرد 3 گیگ اضافه کرد به شارژم گفت دیگه امری ندارید گفتم نه مرسی خداحافظ ! حیف که مخابرات شهر ما با یک سیاست مذخرف چون منطقه ما رو شاتل و خود مخالرات ساپورت میکنه دیگه به شرکت های دیگه تجهیزات برای فعالیت نمیده !!!
    Last edited by mhv_kntu; 11-01-2012 at 15:12.

4. 6 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

امروز صبح ، سه گیگ هدیه رو به ما هم دادن.

جهت حفظ آبروی شاتل گفتم بنویسم.
    این ترافیکا رو شانسی میدن ؟! پس چرا واسه همه شارژ نمی کنن

6. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ایران به نظر شما نباید اشکالاتی در برخی از مناطق داشته باشه ؟؟ شرکتی با 2.5 ملیون کاربر در ساعات رایگان نباید افت داشته باشه درسته که خودشون هم تا حد ممکن محدود می کنن شب ها ولی خودتون واقعا قضاوت کنید حتی در همین سایت هم بیشترین بازدید رو داشته من خودم اکثر شرکت ها رو امتحان کردم شرکت مخابرات که واقعا بی درو پیکر ترین جای عمرم بود پارس انلاین ساعت دو شب قطع شدم تا فردا بعد ظهر پشتیبانب نبود که جواب من رو بده شرکت داده گستر عصر نوین 2 روز کار میکردیم 3 روز قعطی داشت صبا نت خدا وکلی خوب بود ولی این منطقه سرعتش خیلی کمه ولی شاتل بد نیست اینجا روزا که ما هستیم تا 250 تا دان میکونه شب ها هم که بعضی وقت کفریت میکنه بعضی وقت ها هم شا رژ میکنت ولی در کل خدا وکیلی حساب کنی پشتیبانی خوبی داره و سیاست های جالب همین ترافیک های رایگانی که به مناسبت های مختلف میده
    انشا الله که این حرف های من رو به پای تعریف و تمجید از شرکت خاصی نگذارید و نگید که پشتیبان هستم یا غیره ....
    من یه پیشنهاد دارم به شما... شما که اینقدر از پشتیبانی شاتل خوشت میاد، خو برو یه قلیون ببر، باهاشون شبانه روز حرف بزن... فقط مطمئن باش هر چی بش گفتی، جوابت یکی از این سه گزینه اس:
    1) مشکل سراسریه.
    2) مشکل مخابرات منطقه ی شماس.
    3) شاتل چنین قولی نداده.

پشتیبانیش عالیه! بحثی درش نیست! ولی ما که سرویس رو به خاطر پشتیبانیش نمی گیریم. ما برای دانلود میگیریم. بحث این نیست که وقتی شلوغ میشه سرعت کم میشه! من سرعت که اومد سر 70-80 برای یه ماه هیچی نگفتم، ولی بعدش که محدود شدم، شورش کردم چه معنی داره؟ من پول 2مگ میدم که شبانه هم 2مگ دانلود کنم! وگرنه بقیه ی سرویس ها هم روزانه شون 2مگ بسته میشه.

راستی، منم بعد از پارس آنلاین که رفتم شاتل- فکر کردم بهترین شاتله، ولی بعدش فهمیدم شرکت های دیگه ای هستن که با قیمت کمتر، سرویس های بهتری هم میدن... این isp الانم هم اگه کارش خراب شد، میرم یکی دیگه رو تست میکنم.

آقا مرتضی، این پست ها چین میندازی انصافا؟ دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاتل داره یه Bot برای پاسخگویی به نظرات این تاپیک طراحی ماکنه

8. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پست خیلی باحالی بود !
    همه شرکت ها رو کوبیدی و فقط از شاتل تعریف کردی بعد اون جمله آخر رو میگی !
    به نظرت من از شاتل تعریف کردم بابا منم که می گم شب هاش بعضی وقت ها افتضاح بعضی وقت ها خوب در ضمن این چیزای که نوشتم خاطراتی هست که با شرکت ها داشتم و گر نه گور بابا همشون مگه ماله بابا من شرکت که بخام تعریف کنم ازشون

همه سیایست هاش افتضاح هست . این یک موردی رو هم که گفتی معلوم شد جاهای دیگه رو خبر نداری.
    چون اکثر isp ها در حد شاتل هدیه میدن. بابا اینقدر ساده نباشین و زود و راحت خام نشین. بی خودی نیست همراه اول گیگی 838 هزارتومن اینترنت به مشتری ها میده هیچکی صداش در نمیاد فکر میکنن نرمالش همینه !
    من یادمه پیشگامان داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت چند روز هست رو اعصابه ! طرف عذر خواهی کرد 3 گیگ اضافه کرد به شارژم گفت دیگه امری ندارید گفتم نه مرسی خداحافظ ! حیف که مخابرات شهر ما با یک سیاست مذخرف چون منطقه ما رو شاتل و خود مخالرات ساپورت میکنه دیگه به شرکت های دیگه تجهیزات برای فعالیت نمیده !!!

والا الان رو نمی دونم اون قدیما که شاتل برای بار اول شروع به همچین کارای کرد من از الان خبری ندارم
    ولی خدایش قرار نشد که تا یه چیزی که اینجا نوشته بشه سری طرف رو بکوبید بابا خب این هم نظر من بود شاید واقعا اینجا برا من فعلا خوب بوده باشه
    Last edited by yedostekhob; 11-01-2012 at 19:38.

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم به شما... شما که اینقدر از پشتیبانی شاتل خوشت میاد، خو برو یه قلیون ببر، باهاشون شبانه روز حرف بزن... فقط مطمئن باش هر چی بش گفتی، جوابت یکی از این سه گزینه اس:
    1) مشکل سراسریه.
    2) مشکل مخابرات منطقه ی شماس.
    3) شاتل چنین قولی نداده.

پشتیبانیش عالیه! بحثی درش نیست! ولی ما که سرویس رو به خاطر پشتیبانیش نمی گیریم. ما برای دانلود میگیریم. بحث این نیست که وقتی شلوغ میشه سرعت کم میشه! من سرعت که اومد سر 70-80 برای یه ماه هیچی نگفتم، ولی بعدش که محدود شدم، شورش کردم چه معنی داره؟ من پول 2مگ میدم که شبانه هم 2مگ دانلود کنم! وگرنه بقیه ی سرویس ها هم روزانه شون 2مگ بسته میشه.

راستی، منم بعد از پارس آنلاین که رفتم شاتل- فکر کردم بهترین شاتله، ولی بعدش فهمیدم شرکت های دیگه ای هستن که با قیمت کمتر، سرویس های بهتری هم میدن... این isp الانم هم اگه کارش خراب شد، میرم یکی دیگه رو تست میکنم.

آقا مرتضی، این پست ها چین میندازی انصافا؟ دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاتل داره یه Bot برای پاسخگویی به نظرات این تاپیک طراحی ماکنه
    شک نکن من هم اگر شاتل خدماتش بد بشه منم میرم پولم رو که از سر راه نیوردم
    این مرتضی کی هست ؟؟؟
    واقعا فکر می کنی پشتیبان های شاتل میان اینجا اینا رو می خونن بابا یارو اونجا اینقد از مردم فحش میشنوه که وقتی میره خونه یا وقت استراحت پیدا میکنه سعی می کنه از هر چی adsl دور بمونه مگه واسه اینکه اینجا پست بزاره یا بخونه بش پول میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من سرعت دانلودم تو روزها حدود 250 کلیویایت هست شبا هم اگه سرور دانلودم خوب باشه همون میمونه ولی اگه سرور دانلود خراب باشه نه میرسه به 2 کلیوبایت در ثانیه.
    ولی دیشب حدود دو گیگ رایگان زدیم به بدن ببینم امشب چی میشه
    اینم تستم تو اسپیدتست:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

واقعا فکر می کنی پشتیبان های شاتل میان اینجا اینا رو می خونن بابا یارو اونجا اینقد از مردم فحش میشنوه که وقتی میره خونه یا وقت استراحت پیدا میکنه سعی می کنه از هر چی adsl دور بمونه مگه واسه اینکه اینجا پست بزاره یا بخونه بش پول میدن
    شاید باورت نشه که من با چند نفرشون که یکیشون دوست خود من و نماینده شهرستان بود صحبت کردم.از محتوای این تاپیک خبر داشتند و میدونستن که اینجا چه خبره.
    حالا شاید نه همشون اما تعدادیشون میان اینطرفا

13. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت شاتل در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم شاتل در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •