بچه منکه نفهمیدم چی شدش !!! یارو بهم حمله کردش بعد که وقت توشتش : 1 Spear fighter یعنی فقط 1 نفر اومد ؟ منظورش از این کار چیه؟
بچه منکه نفهمیدم چی شدش !!! یارو بهم حمله کردش بعد که وقت توشتش : 1 Spear fighter یعنی فقط 1 نفر اومد ؟ منظورش از این کار چیه؟
حتما 1 spear نبوده بعضی ها قبل از حمله اصلی همیشه 10 تا scout میفرستن تا اطلاعات از روستای حریف بگیرن بعد حمله میکنن.
فیک اتک بوده.خواسته بترسونه.شاید هم هدف دیگه ای داشته.
چه باحال !!! اقا من یه سوال دیگه هم داشتم : من هی لول Warehouse رو بالا میبرم که فضا خالی بشه تا اندازه 3 هزار تا ولی وقتی لولش بالا تر میره بیشتر پر میشه !!! قضیه چیه ؟
بعد از چند ماه یه سری روستای مفتی توی 10 گرفتم.
البته 7-8 تا روستای میخکوب شده هم از دشمن گرفتم...
چه حالی داد.
سلام
آقایون کسی و اسپید هست؟
من امروز برای اولین بار تونستم بیام ورلد اسپید
رنکم 29 هست
بههه
من تا وقتی معلوم نشه صاحبش بطور کامل میخواد و18 رو ترک کنه به هیچکس نمیگم چون ممکنه بعدا ضایع بشم
+ + +
رامین جان حرفتو نادیده گرفتم
من که ایندفعه نیستم.
چون صبح زود شروع شد.
در ضمن زمانش یک روزه و سرعتش 400.
راند فردا هم سرعتش همینه و یک روزه.فقط سیستمش قدیمیه.
سلام
يكي خيلي به من حمله مي كرد بهش گفتم tribe spam دوستاي منن ما رو مسخره كرد و دوباره حمله كرد از بچه هاي spam مي خوام يا برام ساپورت بفرستن يا حداقل يك پيام به اين يارو بدين بترسه ديگه به ما حمله نكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeid.yavary; 20-09-2008 at 15:46.
سعید جون برات میل زدم که ... اون قبلیه هه ایرانی نیستش ولی کارش خوبه با منم یکم فاصله داره ولی قبیله خیلی بزرگیه ... اگه خواستی تو هم بیا توش عضو شو تا 2 روز جوابتو میدن .
موفق باشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)