مشکل از دیال اپ یا چیز دیگه نیستش که سایت باز نمیشه باید با قی ل ت ر شکن بیاین تا با بشه . برای من که جواب دادش
مشکل از دیال اپ یا چیز دیگه نیستش که سایت باز نمیشه باید با قی ل ت ر شکن بیاین تا با بشه . برای من که جواب دادش
اونایی که باسشون سایت باز نمی شه از این آدرس باز کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوووووووووووو فهمیدم از چیه ... این لعنتی fre e gate و نصب کردم . یکی دو بار هم یه سری به روستاهام زدم ... لعنت به این شانس ... یه چیزی رو درست میکنی یه چیز دیگه خراب میشه .
کسی راه حلی چیزی نداره ؟ ... الان برای اینکه بخوام وارد سایت تریبال شم باید فری گت در حال اجرا باشه برای همین سرعت اومده پایین داره رو اعصابم راه میره حالا چیکار کنم ؟
به به تو هم عادتی شدی![]()
می گم یه سوال توی هر کا حدودا چند تا روستا وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کس کمکم نکرد
خیلی سوزش داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دفه خیلی عالی جنگ کردن
با اینکه نیروهای اون بیشتره و نیروهای من کمتر (نسبت به اون دفعه) ولی تلفات من کمتره
خیلی خوب بود
این مربوط به شانسه !!!
21 درصد شانس خیلی خوبه !!! احتمالا اگه این شانس رو نداشتی و شانس منفی داشتی حتی نمی تونستی اونا کامل کیلر کنی !!!!!!!
وگرنه نیروها همیشه یه جور می جنگن !(البته به یه چیز دیگه هم بستگی داره تو بعضی ورژن ها اونم به کلاس نیرو ها هست که توی آهنگری یا اسمیتی ریسوس می دی و لول نیرو هات رو بالا می بری که اصولا بهتر می جنگن !)
Luck (from attacker's point of view)
![]()
21.1%
بچه ها هرچه سریعتر ساپورتم کنین همه چیزم غارت شدش
35 دقیقه دیگه میرسه !! کمک
mohammadbbs village (642|131) K16
ورلد 23
Last edited by S A M; 19-09-2008 at 10:13.
مال من یونیت ها آپگریدی نیستن
ولی شانس احتمالا درسته
چون تو قبلی شانس -۱۸ بود
پس خدا رحم کرد lol
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)