دوستان نظام وظیفه چطور از تاریخ فارغ التحصیلی ما خبردار میشه؟ غیر از اون معرفی نامه ای که بعد از فارغ التحصیلی از طرف دانشگاه برا نظام وظیفه میره راه دیگه ای دارن برای اینکار؟
دوستان نظام وظیفه چطور از تاریخ فارغ التحصیلی ما خبردار میشه؟ غیر از اون معرفی نامه ای که بعد از فارغ التحصیلی از طرف دانشگاه برا نظام وظیفه میره راه دیگه ای دارن برای اینکار؟
Last edited by amir deja vu; 29-06-2016 at 18:19.
۱- در دوره آموزشی شما درجه ندارید و همه سرباز هستن. احترام اگر منظورتون حالت خبردار هست، به درجهدارها (استوار و گروهبان و پایینتر) نیازی نیست احترام بزارید (ولی باید محترمانه باهاشون صحبت کنید)، به افسرها (ستوان به بالا) باید احترام بزارید (مخصوصا به فرماندهها). گزارشی در کار نیست، اما مثلا فرمانده اگر خواست میتونه برای جریمه به شما مرخصی نده یا نگهبانی بده بهتون.
۲- ظرف فلزی میدن. همراهتون داشته باشید هم بد نیست.
۳- اگر میخواید کمدتون رو قفل کنید بله!
۴- حتما این کار رو بکنید.
حذف شود .....
Last edited by mojt90; 29-06-2016 at 23:03.
ممنون دوست عزیز
من امریه هستم و دوره تکمیلی بسیج رفتم. فکر کنم لباسو فقط یک روز تو ستاد مشترک باید بپوشم . بازم شماره یگان رو باید بزنم ؟
[QUOTE=bndsms;8846960]ممنون دوست عزیز
من امریه هستم و دوره تکمیلی بسیج رفتم. فکر کنم لباسو فقط یک روز تو ستاد مشترک باید بپوشم . بازم شماره یگان رو باید بزنم ؟[/QU
اگه روز اول رفتی و تکمیلی رو قبول کردن ازت و گفتن فلان تاریخ برو ستاد مشترک که دیگه نیاز نیست شماره بزنی و اصولا گروهانت مشخص نشده. یه برگه بهت میدن که باید ببری ستاد مشترک و بقیه خدمت رو از اونجا پیگیری کنی. نیازی هم به باند شلوار و هشتی روی مچ دست نیست.
اما اگه گردان و گروهانت مشخص شده و گفتن باید بیای 01 که باید همه اونایی که گفتن رو بزنی
[QUOTE=amirhhn;8846970]اول تیر رفتم نامه تکمیلیو اینا رو ازم گرفتن و گفتن 12 ام بیا نامه بدیم بهت برای ستاد مشترک
امروز رفتم باند شلوار و هشتی هم زدمبکنمشون یعنی؟
حتی شماره یگانی رو که ازش لباس گرفتم رو هم زدم![]()
چرا دیر میگذره این لعنتی اینقدر
سه ماه باید وایسیم یعنی 3 ماه حبس ...
درباره این دو مورد کسی اطلاعاتی نداره ؟
برای کسری بسیج در حین خدمت باید اقدم کنی، بعد از آموزشی رفتی یگان اونجا باید یک نامه اشتغال به خدمت برای بسیج ناحیه ای که هستی بگیری و بقیه مراحل رو دیگه ناحیه انجام میده.
Last edited by cotgnx; 30-06-2016 at 01:51.
امریه 24 ماهه یا 21 ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)