تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3640 از 4751 اولاول ... 2640314035403590363036363637363836393640364136423643364436503690374041404640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,391 به 36,400 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این هم وضع ما تو ساعات رایگان:

ECO -512

2. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من عذرخواهی میکنم... ولی خودتون در نظر بگیرید، فرض کن من به شما بگم مثلا من کولر رو روشن کنم، فیوز برق بترکه، بعد شما بیاید بگید عجب قدرتی داشت... فیوز رو ترکوند. اگر نمی گفتید 500 (که نیست) اون دوستمون هم مثل ندید بدیدا نمیومد دو تا اسپم بندازه پشت سرتون.
    هیچ کس شک نداره که شاتل سرعت روزانهی خوبی داره، الان همه بحثشون روی کیفیت سرعت شبانه اس. بقیه ی عزیزان هم مثل من از دست این افتضاح شاتل عصبانی هستن و وقتی کامنت شما رو می بینن منظور بد میگیرن.

وقتی شما صحبت از سرویس می کنید باید 24 ساعت روز رو در نظر بگیرید
    خوب نیست که آدم به خاطر یه دانلود شبانه که از ساعت 1 تا 8 هستش و شاید عده ی بسیار کمی هم ازش استفاده کنن یه سرویس 24 ساعته رو زیر سوال ببره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد اون صحبتی هم که کردید دیدن و ندیدن و ندید و بدید باید این مورد رو متذکر بشم که بنده سرویس Eco 512 دارم و خیلی وقته که دارم بالاتر از سرویسم دانلود می کنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوست عزیز می گی ترافیک ( کاه و یونجه ) کاه و یونجه رو کی استفاده می کنه یه بدبختی مث ما که گول خوردیم........
    بعدا چجوری وقتی 1ساله پول دادم و 4ماه کامل نشده استفاده نکردم بیام بیرون بحث 10 الی 20 ت نیست که ضرر پول دادم می خوام استفاده کنم حق خودمو از هولقومشون می کشم بیرون ........
    بچه ها الان ایمیل و جمیل تو شاتل باز میشه؟؟؟؟

6. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون دوستمون هم مثل ندید بدیدا نمیومد دو تا اسپم بندازه پشت سرتون.
    ای همه چیز دیده

خوشم میاد که پست های شما همش مودبانه و غیر اسپم هست !

الان این پست تو اسپم نیست پست کی اسپم هست پس ؟!
    وقتی شما صحبت از سرویس می کنید باید 24 ساعت روز رو در نظر بگیرید (نگاه از زاویه دیگه! )
    خوب نیست که آدم به خاطر یه دانلود شبانه که از ساعت 1 تا 8 هستش و شاید عده ی بسیار کمی هم ازش استفاده کنن یه سرویس 24 ساعته رو زیر سوال ببره.
    دقیقا باید کل 24 ساعت رو در نظر گرفت نه این که قسمت رایگانش رو بیخیال شد !
    برای 524898932 بار تو این تاپیک این جمله باید تکرار شه !
    تو سرویس حجمی و تو ساعت غیر رایگان سرعت 1 ترابایت هم باشه چیزی به مشتری نمیماسه ! و فقط کمک می کنه سریعتر اون 2 -3 گیگ محدودیت ماهانش رو تموم کنه . الان اکثر isp تا جایی که بشه سرعت روز رو بالا میبندن و فرق isp خوب و بد شده سرعت ساعات رایگانشون ! امیدوارم متوجه شده باشین .

بچه ها الان ایمیل و جمیل تو شاتل باز میشه؟؟؟؟
    بله . من که راحت کار می کنم.
    Last edited by mhv_kntu; 10-01-2012 at 10:07.

8. 7 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...من اول که گرفتم 512 -echo شبها مثل روزها سرعتم حدود 80 تا بود
    بعدش از حدود ماه آبان به بعد سرعتم شد 6-7 تا.........وقتی برای یه مدت مثلا 10 روز دانلود نمیکردم سرعتم میرفت روی 60 ولی به محض اینکه شروع به دانلود میکردم از شب بعدش میشد دوباره 6-7

ببین عزیز من....اینکه شبها سرعت شما پایین میومد تقسیر بقیه نبود که داشتند دانلود میکردن
    بلکه تقسیر شاتل بود که داشت کم فروشی میکرد
    طبق قانون خودشون همه مشترکین GHATER سوار, این حق رو دارن که از ساعت 1 شب تا 8 صبح هر استفاده ای از اینترنت مثل:
    دانلود ( بار رو از روی GHATER بیاری بزاری پایین)
    یا آپلود ( بار رو روی GHATER بزاری)
    وب گردی ( دو نعل یا چهارنعل سواری)
    و غیره به صورت رایگان بکنند
    پس چطوره که من الان رفتم از یه شرکت دیگه ADSL گرفتم 1 Mb که از نظر قانونی باید بهم 128 کیلوبایت بده و هم توی روز و هم توی شب دقیقا همین مقدار رو میده
    یعنی حتی توی روز بیشتر از 128 تا نمیشه دانلود کرد چون همینقدر حقمه!

خلاصه سیاست این شاتل مثل همون GHATER زیرک میمونه که:
    توی روزها سرعت همه رو میبره بالا روی 256 تا (یعنی تقریبا 8 نعل میره برات)
    چرا؟!
    نه بخاطر اینکه حیوون مهربونیه!......بلکه میخواد ترافیک روزانت ( یا همون کاه و یونجه هات) هرچه زودتر تموم بشه و شما مجبور بشی ترافیک اضافه بخری (واسه کاه و یونجه بیشتری پول بدی)....کاری که اکثر صاحباشون دوست ندارن انجام بدن
    بعدش شبها سرعت همه اونهایی که میخوان دانلود کنن رو میاره پایین( هی جفتک میندازه نصف شبی و اه اووه میکنه) تا هم یکم حال صاحباشون گرفته بشه هم بخاطر اینکه نمیتونن شبها دانلود انجام بدن مجبور شن توی روز دانلود کنن و در نتیجه از ترافیکشون کم شه ( یعنی چون شبها هوا تاریکه و نمیتونه جلوی پاشو ببینه ترجیح میده توی روز هی یونجه هاتو بخوره و راه بره)
    حالا بازم بگو I Love GHATER !!!

راستی اگه این گله رو نخوره خوبه!
    یعنی هزینه ای نمیدم که بخوام طلبی داشته باشم.
    اما متاسفانه ما ایرانی ها زرنگ تشریف داریم و می خوایم با حداقل هزینه حداکثر استفاده رو بکنیم .
    به نظر بنده اگر شما اینقدر ترافیک استفاده می کنید می تونید سرویس ART بگیرید و در روز هم دانلودتون رو انجام بدید
    I Love Shatel

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[
    تو سرویس حجمی و تو ساعت غیر رایگان سرعت 1 ترابایت هم باشه چیزی به مشتری نمیماسه ! و فقط کمک می کنه سریعتر اون 2 -3 گیگ محدودیت ماهانش رو تموم کنه . الان اکثر isp تا جایی که بشه سرعت روز رو بالا میبندن و فرق isp خوب و بد شده سرعت ساعات رایگانشون ! امیدوارم متوجه شده باشین .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض شاتل

با سلام

من هم از یوزرهای شاتل هستم کلا از سرویس راضی هستم / هم در شب هم در روز

12. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وقتی کسی سرویس حجمی میگیره یعنی اندازه مصرفش سرویس رو تهیه کرده و همون میزان هم هزینه پرداخت می کنه
    اصلا نگرفتی من چی گفتم. خواهشا بیخیال بحث کردن شو.

الان هر کی هر پستی میده شما تعبیر خودت رو می کنی بعد میکوبیش بعد از شاتل تعریف های عجیب غریب می کنی !

من کم کم دارم عاشق اینایی میشم که به اندازه 20 تا پست هم تو تاپیک فعالیت نکردن و اکثر پستاشون تعریف از شاتل و جرح و بحث راه انداختن تو تاپیک هست .

یکبار گفتید راضی هستید کافیه دیگه. هر کی یک پست انتقاد میکنه شما یه جوابی میپرونی و تعریفت رو دوباره میگی !

14. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یعنی هزینه ای نمیدم که بخوام طلبی داشته باشم.
    اما متاسفانه ما ایرانی ها زرنگ تشریف داریم و می خوایم با حداقل هزینه حداکثر استفاده رو بکنیم .
    به نظر بنده اگر شما اینقدر ترافیک استفاده می کنید می تونید سرویس ART بگیرید و در روز هم دانلودتون رو انجام بدید
    I Love Shatel
    مسئله اینه که وقتی شما پولی رو بابت قرارداد میدین شامل دانلود رایگان شبانه هم میشه
    حالا وقتی که توی شبها سرعت رو میرسونن در حد دایال آپ یعنی اینکه GHATER میاد سر ما آدمها رو کلاه میزاره
    بعدشم همون محدودیت روزانش هم یه نوع کم فروشیه....بخاطر اینکه در اصل نباید محدودیت حجمی اعمال بشه
    توی امریکا با ماهی 6 دلار اینترنت 8 مگابیت نامحدود میدن دست مردم
    شما حسابش رو بکن 6 دلار به پول ما برای همچین سرویسی مفت هستش....چه برسه به پول اونها
    حالا بازم بگو ما میخوایم زرنگ بازی در بیاریم
    بازم میگم I Hate GHATER!!

16. 2 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •