این هم وضع ما تو ساعات رایگان:
ECO -512
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این هم وضع ما تو ساعات رایگان:
ECO -512
خوب دوست عزیز می گی ترافیک ( کاه و یونجه ) کاه و یونجه رو کی استفاده می کنه یه بدبختی مث ما که گول خوردیم........
بعدا چجوری وقتی 1ساله پول دادم و 4ماه کامل نشده استفاده نکردم بیام بیرون بحث 10 الی 20 ت نیست که ضرر پول دادم می خوام استفاده کنم حق خودمو از هولقومشون می کشم بیرون ........
بچه ها الان ایمیل و جمیل تو شاتل باز میشه؟؟؟؟
ای همه چیز دیدهاون دوستمون هم مثل ندید بدیدا نمیومد دو تا اسپم بندازه پشت سرتون.
خوشم میاد که پست های شما همش مودبانه و غیر اسپم هست !
الان این پست تو اسپم نیست پست کی اسپم هست پس ؟!
دقیقا باید کل 24 ساعت رو در نظر گرفت نه این که قسمت رایگانش رو بیخیال شد !وقتی شما صحبت از سرویس می کنید باید 24 ساعت روز رو در نظر بگیرید (نگاه از زاویه دیگه! )
خوب نیست که آدم به خاطر یه دانلود شبانه که از ساعت 1 تا 8 هستش و شاید عده ی بسیار کمی هم ازش استفاده کنن یه سرویس 24 ساعته رو زیر سوال ببره.
برای 524898932 بار تو این تاپیک این جمله باید تکرار شه !
تو سرویس حجمی و تو ساعت غیر رایگان سرعت 1 ترابایت هم باشه چیزی به مشتری نمیماسه ! و فقط کمک می کنه سریعتر اون 2 -3 گیگ محدودیت ماهانش رو تموم کنه . الان اکثر isp تا جایی که بشه سرعت روز رو بالا میبندن و فرق isp خوب و بد شده سرعت ساعات رایگانشون ! امیدوارم متوجه شده باشین .
بله . من که راحت کار می کنم.بچه ها الان ایمیل و جمیل تو شاتل باز میشه؟؟؟؟
Last edited by mhv_kntu; 10-01-2012 at 10:07.
یعنی هزینه ای نمیدم که بخوام طلبی داشته باشم.
اما متاسفانه ما ایرانی ها زرنگ تشریف داریم و می خوایم با حداقل هزینه حداکثر استفاده رو بکنیم .
به نظر بنده اگر شما اینقدر ترافیک استفاده می کنید می تونید سرویس ART بگیرید و در روز هم دانلودتون رو انجام بدید
I Love Shatel
![]()
[
تو سرویس حجمی و تو ساعت غیر رایگان سرعت 1 ترابایت هم باشه چیزی به مشتری نمیماسه ! و فقط کمک می کنه سریعتر اون 2 -3 گیگ محدودیت ماهانش رو تموم کنه . الان اکثر isp تا جایی که بشه سرعت روز رو بالا میبندن و فرق isp خوب و بد شده سرعت ساعات رایگانشون ! امیدوارم متوجه شده باشین .
اصلا نگرفتی من چی گفتم. خواهشا بیخیال بحث کردن شو.وقتی کسی سرویس حجمی میگیره یعنی اندازه مصرفش سرویس رو تهیه کرده و همون میزان هم هزینه پرداخت می کنه
الان هر کی هر پستی میده شما تعبیر خودت رو می کنی بعد میکوبیش بعد از شاتل تعریف های عجیب غریب می کنی !
من کم کم دارم عاشق اینایی میشم که به اندازه 20 تا پست هم تو تاپیک فعالیت نکردن و اکثر پستاشون تعریف از شاتل و جرح و بحث راه انداختن تو تاپیک هست .
یکبار گفتید راضی هستید کافیه دیگه. هر کی یک پست انتقاد میکنه شما یه جوابی میپرونی و تعریفت رو دوباره میگی !
مسئله اینه که وقتی شما پولی رو بابت قرارداد میدین شامل دانلود رایگان شبانه هم میشه
حالا وقتی که توی شبها سرعت رو میرسونن در حد دایال آپ یعنی اینکه GHATER میاد سر ما آدمها رو کلاه میزاره
بعدشم همون محدودیت روزانش هم یه نوع کم فروشیه....بخاطر اینکه در اصل نباید محدودیت حجمی اعمال بشه
توی امریکا با ماهی 6 دلار اینترنت 8 مگابیت نامحدود میدن دست مردم
شما حسابش رو بکن 6 دلار به پول ما برای همچین سرویسی مفت هستش....چه برسه به پول اونها
حالا بازم بگو ما میخوایم زرنگ بازی در بیاریم
بازم میگم I Hate GHATER!!![]()
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)