مريم خانوم شما ميتوني گوشيتو آپگريد كني به K810 بعدش پچ صدا رو بريزي رو گوشيت ولي قبلش بايد بدوني CID گوشيت چنده همه اين كارهارو ميتوني با SE Tool انجام بدي
مريم خانوم شما ميتوني گوشيتو آپگريد كني به K810 بعدش پچ صدا رو بريزي رو گوشيت ولي قبلش بايد بدوني CID گوشيت چنده همه اين كارهارو ميتوني با SE Tool انجام بدي
سلام
یه چند وقتیه وقتی باطریه گوشیمو در میارم دوباره میزارم تاریخ و ساعت گوشیم ریست میشه چه جوری این مشکل حل میشه؟؟؟؟///
ممنون میشم جواب بدین
سلاام/
علاوه بر قبلي ها كه هنوز جواب نگرفتم، چند تا سوال ديگه هم دارم:
اون اسپيكري كه در جلوي گوشي و كنار دوربين ثانويه وجود داره چيه؟ چيكار ميكنه؟
شما معمولا وقتي گوشي همراهتونه و به طور متوسط هر نيم ساعت ازش براي زنگ زدن يا اس ام اس دادن و يا پخش موسيقي كوتاه يا كارايي از اين قبيل انجام ميديد، چقدر طول ميكشه تا شار تموم بشه؟
چطوري از اين گوشي به عنوان مودم استفاده كنم و باهاش برم تو اينترنت؟البته تو كامپيوتر
ممنون!
اینترنت ربطی به این تاپیک نداره و تاپیک مخصوص خودشو داره
مريم خانوم با استفاده شما بايد 36 ساعت شارژ نگه داره اون اسپيكر هم كه ميگي اسپيكر نيست گوشي موبايلت هست كه صداي طرف مقابل رو از اونجا ميشنوي به عنوان مودم اگه هم بشه استفاده كرد واقعا ارزش داره آدم از گوشي 180 تومني به عنوان مودم 10 هزار تومني استفاده كنه؟
احتمالا باطري اضطراري كه داخل گوشي هست معيوب شده
ولي براي احتياط يه بار فلش كن تا شايد درست بشه
هيچي
فريمور گوشي را بگو تا بچه ها بگند بايد چيكار كني
البته بايد به كلوپ پچ بري
احتمالا اكولايزر گوشي را دستكاري كردين
ولي بهتره درايو صداشو عوض كني تا يه دفعه خودتو خلاص كني
پسورد هم كه برو به تاپيك پچ تا راهنمايي بشه
اگه اينجا نباشه پس كجا بايد باشه ؟
گوشي موبايل چيه آبرومونو بردي ؟
اون اسمش ايرفون هست
در ضمن بعضي وقتها ارزششو داره كه بعنوان مودم استفاده بكني
همچنين از GPRS ايرانسل ميشه كامپيوتر را به اينترنت وصل كرد البته گوشي هم رابط ميشه .چند روز پيش خودم تست كردم و بدون مشكل به اينترنت كانكت شدم خيلي هم باحال بود
همه اينكارا را با برنامه Sony Ericsson PC Suite امكانپذير ميباشند
ترجيحا نسخه Sony Ericsson PC Suite 3.2 را دانلود كنيد كه هم ترو تميزتره و هم بهتره
اگر هم نتونستيد دانلودش كنيد از همون نسخه كه داخل سي دي گوشي هست استفاده كنيد
Last edited by golmohammadi; 19-05-2008 at 20:55.
گل محمدي جان ايرفون رو به فارسي ترجمه كني چي ميشه؟ اگه گفتي؟
آفرين درست گفتي...ميشه هموني كه من گفتم فرقي نميكنه والسلام من كه ازت معذرت خواهي كردم تا كي ميخواي با من چپ بيفتي گل محمدي جان
ممنوناز شما دوست عزیزh.vike
Eمیشه یکی لینک Torch کا 800 رو بزاره.داشتما ولی پاک شد
Last edited by DHAMID; 19-05-2008 at 22:14.
معني لغوي Earphone : سمعک ،بلندگوى گوشى
البته يه جورايي همون معني كه شما هم گفتين ميده
خلاصه شرمنده قصد بدي نداشتم
راستي ميخواهي منتظر setool جديد باشي
راه ديگه اي هم هست با يه گوشي با CID20 تاخ بزنش؟
ولي به اين زودي setool جديد مياد
یه مشکل دیگه.......
تو تماسی که با من برقرار میشه یا من بر قرار میکنم صدای طرف مقابل نمیاد ولی صدای من میره... البته وقتی اسپیکرو روشن میکنم از قسمت more صدای طرف مقابل میاد ولی وقتی خاموش میکنم دیگه نمیاد.....
مشکل از کجاست؟؟/؟؟؟
چقدر من بد شانسم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا........................ .......!!
Last edited by معین طلا; 19-05-2008 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)