البته فکر میکنم والو و هالف لایف 2 نشون دادن که یه وقتهایی هم میشه از این کارها کرد...
البته فکر میکنم والو و هالف لایف 2 نشون دادن که یه وقتهایی هم میشه از این کارها کرد...
نه بابا من با همسر آينده طي ميكنم منو بايد با بازي هام قبول كني !!!
ميخواي بخوا نميخواي برو خونتون !!!(حالا كي خواست زن بگيره !!!)
در كل امسال كلي بازي مياد !!! Ps3 هم رديف شه ديگه حله !!!
نه این حرف درست نیست ! بلیزارد میاد 5 سال بازی در دست ساخت داره بعد میاد بازی رو معرفی میکنه 2 سال دیگه هم روش کار میکنه بعد میده بیرون ! یعنی میشه 7 سال !!چرت گفته یارو اصلا هیچ بازی با این زمان ساخت برای هیچ کمپانی ارزش ساخت نداره.
7 سال که نه .... کلا پروژه ساخت world of warcraft اولی فقط 2 سال زمان برد که 5 ماه اون مربوط بود به داستان و شخصیتها و چگونگی استفاده آنها ....
ولی مثلا پچ لیچ کینگ با اینکه فقط یه پچ حساب میشه 2 سال و 3 ماه ساختش طول کشید...
درسته ولی هاف لایف2 ارزش اون همه صبر کردنو داشت امیدوارم re6 هم ارزش اون همه صبر کردنو داشته باشه و مثه re5 نشه
اگر منظورت Starcraft II هست، درسته تقریبا 7 سال ساختش طول کشیده ولی باید قبول کنی بازی در حد Starcraft و کلا بازیهای بلیزارد یک استثنا هستن چون کلا بلیزارد تولید بازیش بسیار بسیار پایینه و فروش بازیهاش هم وحشتناکه ولی این اصول برای هیچ کمپانی دیگه ای برقرار نیست و هیچ بازی بیشتر از 4-5 سال زمان ساختش طول بکشه سود آوریش رو از دست میده یا خیلی کم میشه چون هزینه ساخت این بازیها به ازای هر سال وحشتناکه و سر به فلک میکشه و از چند میلیون دلار میگزره. البته بازیهایی مثل Duke Nukem Forever الان بیش از 12 سال از ساختش میگزره و این جهت رکورد داره ولی واقعا ساخت بازی انقدر نیست که تو این مدت به خاطر مشکلات زیاد فقط چندین بار موتور بازی از پایه در همه قسمت ها تغییر کرده و با موتور Quake II شروع کردن در سال 97 و الان یک موتور کاملا تغییر پیدا Unreal دارن کار میکنن.
Last edited by milky way; 27-03-2009 at 23:43.
سلام دوستان يه سوال احمقانه داشتم:
من متوسط بازي ميکنم و کمي بازي خورم ولي اين همه بازي کردم هيچي حس آي جي آي کلا 1 و 2 و همچنين دسپرادوس 1 و 2 رو برام نداشت!
تو کفم که چرا نسخه جديد ازش نمياد؟
ِالبته فکر کنم این سوال رو نباید اینجا میپرسیدی ولی نمیدونم باید کجا میپرسیدی با این حال، Desperados نسخه جدید داره، اسمش Helldorado هست همون ادامه Desperados هست بازی خوبی هم هست من خودم بازی کردم تقریبا همون Desperados 2 هست ولی خوب پیشرفت کرده خیلی، در مورد IGI هم بازیهای جدید تو این سبک خیلی زیاد هستن.
یک خبر تازه از Blizzard که مثل اینکه کار بر روی یک بازی جدید رو شروع کردن البته اعلام شده این بازی ربطی به WOW, Starcraft II و Diablo III نداره و یک اکسپنشن جدید هم برای WOW نیست، احتمال زیاد هم یک RTS نیست در حال حاضر در حال تست کردن موتور WOW برای این پروژه جدید هستن، هرچند که Blizzard چندی قبل درخواستی برای جذب نیرو برای کار رویه یک موتور جدید رو داده بود.
هرچند بلیزارد کلا کمپانیه که کم ازش صدا در میاد مگه تو نمایشگاه اختصاصی سالانه خودش ولی امیدواریم که خبرهای جدید در مورد این بازی شنیده بشه، احتمال بسیار زیاد کار ساخت پروژه طولانی و عظیم Starcraft II به پایان رسیده و حالا این تیم در حال کار بر روی پروژه جدید هستن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایعات مربوط به PES 2010:
- گفته میشه برای PES 2010 یک تیم 200 نفره اضافه شدند و دارند روی بازی کار می کنند
- انجین جدید برای گرافیک و انیمیشن
- چهره ها و استادیوم های جدید
- لیگ اسپانیا دوباره لیسانس شده
- بقیه لیسانس ها در حال پیگیریه
- The community mode is in (اینو نفهمیدم یعنی چی؟)
- مسترلیگ نو آوری داشته (مثل این که تغییر و تحول توش دادن و یک سری چیزها بهش اضافه شده)
- The UEFA Europa License is a target (لیسانس یوفا اروپا هم مورد نظره)
- مد آنلاین با قابلیت 10 به 10 (یعنی همزمان 10 نفر توی یک تیم کنترل بازیکنان رو بر عهده دارن و 10 نفر دیگر هم توی یک تیم دیگه کنترل بازیکنان رو عهده دار هستن)
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)