۲ خوبه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
۲ خوبه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یه بنده خدایی همین دیروز پریروز یه اکانتی چیزی می فروخت برای open و فک کنم فورمش بسته شد.من که وقتی مستقیم می زنم با سیم open میشه وقتی با لبپتاپ می رم میشه strict.ولی انلاین می تونم بازی کنم.صداشون هم میاد توی strict. ولی بعضی گیما انگار ایراد می گیرن.مثلا رینبو رو نمی تونی host بشی و یا تنها اونی تروریست هانت رو بازی کنی.فورم رو پیدا کردم ببین به جایی می رسی راستی من این اقا رو نمی شناسم دیگه با مسولیت خودت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازدیشب سیم فورجی میزارم تومودم ثابت هردودقیقه انتن میپره .با4خط انتن یکدفه ریست میشه اماباسیم ثابت درست کارمیکنه
همون سیم فورجی رو میزارم تو مودم فورجی درست کارمیکنه.دیگه بامودم ثابت نمیشه شیانه فورجی دانلودکرد .دیگه مفتشم گرونه نخرید
یکماه تست کردمش همه جوره .سرعت ازفورجی کمتره پینگ پایینتر بابستهای قیمت بالاخداشاهده پشیمون میشید همون مودم فورجی بخریدبهتره
Last edited by حبیب 35; 06-07-2017 at 03:50.
جالبه که من با کابل همچنان 3 بودم
در حالت عادی 2 میشه و.خوبه
1 یعنی هیچ فایروال و امنیتی تو مودم فعال نباید باشه , اما با غیرفعال کردنش تو مودم ایرانسل همچنان 3!!!!
انگار که تنظیمات الکیه و صرفا یه گزینست
من از روزی که مودم را گرفتم سرعت دانلودم 512 کیلو است و آپلودم تا 4 مگ هم رسید ولی پینگم خوب البته منطقه ای که قرار دارم سبز پررنگ و مخصوص مودمهای داخلی است حتی مودم را هم پشت بام بردم اما هیچ فرقی نکرد
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...من یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید ...من پنج سالی هست مشترک پارس آنلاین هستم و الان پارس آنلاین اینترنت 2 مگ(کلا خط من تا 8 مگ بیشتر نمیکشه) شش ماهه رو با 120 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه میده 261 هزار تومن یا 60 گیگ اینترنت یک ساله رو با سرعت 128 کیلو بیت بدون دانلود شبانه رو میده 160 هزار تومن...در حالی که ایرانسل فورجی ثابت با 100 گیگ اینترنت شش ماهه و مودم فورجی رو میده 200 هزار تومن ...به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟؟... در ضمن اگه ایرانسل بگیرم یه مودم هم گیرم میاد !! نظر شما چیه؟ همون ای دی اس ال رو تمدید کنم یا ایرانسل ؟؟
این هم عکس از آداپتورهای zw101 که گفتم تو این تاپیک میزارم . هر دو آداپتور متعلق یه مودم فضای باز zw101 هستند منتها یه مودم رو نمایندگی ایرانسل تو روستای خودمون گرفتم اون یکی رو پستی از سایت ایرانسل :
poe ها شبیه هم هستن منتها اونها هم کیفیت یکسان ندارند و یکی زودتر خاموش روشن میشه یکی دیرتر
بنظرم از اي دي اس ال تو حالت بريج استفاده كن
با این سرعت که اصلا ارزش نداره از dsl هم کمتره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)