دوستانی که 3G استفاده میکنند
ایا تو این چند روزه سرعت پایین نیومده
تک کانکشن برا من 90 هست با لینک داخلی ورزش 3
اگه این جور بمونه میبوسم میزارم کنار
دوستانی که 3G استفاده میکنند
ایا تو این چند روزه سرعت پایین نیومده
تک کانکشن برا من 90 هست با لینک داخلی ورزش 3
اگه این جور بمونه میبوسم میزارم کنار
سرعت منطقه به منطقه حتی خونه به خونه ! فرق داره
میگفتن نسل سوم سرعتش همه جا پایداره،اما توی اینم انگار مثل EDGE هست،یه جا خوب چربش میکنن یه جا هم چیکه چیکه میدن،ولی همه یه اندازه پول بدیم !!
تنها راهی که برای برابر شدن سرعت ها وجود داره اینه که سرعت همه رو لیمیت کنه !!
در غیر این صورت سرعت ها با جاهای مختلف فرق خواهد داشت !! چون یوزر تو هر منطقه فرق میکنه
امروز متوجه یه تغییری تو دکل ایرانسل سر چهار راه گلها امیرکبیر تو شهرک گلستان شدم..
بعد از 6 روز قطعی خطوط ایرانسل تو 90% منطقه اینجوری شد:
قبل از تغییرات ( عکس 1 ماه پیش ) :
امروز بعد از تغییرات :
همینطور که معلومه لینک ورودی این دکل رو بردن بالاش بستن ، احتمالا چیزی جلوش بوده و مانع از رسیدن سیگنال قوی به این دکل میشده!
تستی که کنار این دکل گرفتم 9-12 مگ بوده همیشه با speedtest .
اینم عکس از 2 تا دکل دیگه سمت ما که مجهز به 3G هستن و سرعتی بین 10-14 مگ بهم دادن.
کلی دکل خالی هم نصب شده سمت ما که الان 1 ماه میشه چیزی روش نصب نیست..و یکیش روی خونه یکی از آشناهاست که ازش پرسیدم گفت از ایرانسل اومدن باهاشون قرار داد بستن! پس فعلا نشون میده تجهیزات به دستشون نرسیده..برسه شروع میکنن.
عکس از دکل 3G همراه اول هم انداختم که تو تاپیک خودش میزارم..
یه ویدئو از تست هایی که با سرور های مختلف تهران کنار یکی از این دکل ها گرفتم دارم آماده میکنم برای آپلود تو آپارات و یو ت و ب که آماده شد لینکشو اینجا میزارم ببینید.
![]()
یکی از خصوصیات 3g همین پایدار بودن و ثابت بودن سرعت هست . ولی توی ایران استانداردها به کل تغییر میکنه
فکر نکنم زیاد به لیمیت ربط داشته باشه
مثلا شما سرعت دانلودتون 1 خورده ای مگ بود در حالی که بندر عباس 40 کیلو!!! چون حالا اگه نوسان داشت میگفتیم به یوزر ربط داره ولی کلا بندرعباس همه مناطق و هر ساعت شبانه روز سرعت روی 40 هست
حالا یا بندرعباس زیرساخت مناسبی نداره که فک نکنم این باشه یا اینکه خودشون هرجا بخوان سرعت کم میدن که فکر کنم مورد دوم صحیح تره؛
Last edited by saeeddeeas; 15-09-2014 at 13:20.
کمبود پهنای باند به جای خود ولی شما حساب کن تو یه دکلی اگر چند نفر سرعت 1.6 مگ داشته باشمن چقدر پهنای باند رو میخورن !! در حالیکه اگر همون 1.6 مگابایت رو روی 2 مگابیت لیمیت کنن چند نفر دیگه هم میتونه استفاده کنه
حرف شما درسته ولی من کلا منظورم اینه که توی بندر عباس کلا سرعت رو لمیت کردن رو 40 یعنی یه نفر هم به اون دکل وصل شه سرعت بالا نمیره؛چند روز بندر بودم همه شهر رو گشتم ساعت 4 صبح هم بود ولی حتی سرعت 41 هم نمیشد دقیق 40 میشد!!! وقت نکردم تست بگیرم
ولی انجمن همسایه برید بچه ها بندر عکس زدن سرعت زیر 40 هست
کلا میخوام بگم علاوه و بر مشکلات ترافیک و این چیزا خودشون ظاهرا یه جاهایی رو دستی سرعت محدود میکنن که متاسفانه همیشه این دست ها برای ما بکار میره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)