تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 752 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منظور من رو متوجه نشدید
    میدونید چرا به صورت سوال و جواب گفتم, دلیلش این بود که جوابی که شما داری میدید جواب این سوال هست:
    مثلا این پست اخر شما جواب این سوال هست
    سوال: آیا ست آپ های قابل حمل منطقی هستند و واقعا یه ارتقا هستند
    جواب: چیزی که شما گفتید....
    سوال: آیا میتونم وسیله قابل حملم رو کیفیتش رو بهتر کنم
    جواب :یکی از جوابهایی که تو پست قبل من گفتم.( این که تاثیر داره مشخصا داره وگرنه خودم از بدترین ترکیب ممکن داره استفاده میکنم و دارم فرقش رو میبینم ولی آیا این کار منطقی هست یا نه بستگی به جواب سوال فرد داره تا چه جوابی بگیره)
    مثلا کسی که فقط دنبال ارتقاء سیستم قابل حملش هست به هر قیمتی نمیشه فرد رو توجیه کرد که صورت سوال رو تغییر بده و یه ترکیب منطقی تر بگیر چون اون سوالی نبود که اون پرسیده بود.
    حالا هر چند میخواد کار فرد از لحاظ فنی غیر معقول باشه
    --------------------------------
    من اصلا نمیگم هدفون از اسپیکر بهتره هست, میگم کارت صدای اینترنال برای اسپیکر بهینه شده مخصوصا تعداد کاتالهای بالا مثلا 5.1 /7.1/9.1 و.....
    افکتهای این کارت ها,اصلا برای گوش دادن به آهنگ با یه سورس 2.0 مناسب نیست معمولا افکت ها فرکانس رو به شکلی دست کاری میکنند که صدا از حالت طبیعی و مانیتریگ خارج میشند خیلی افکتهای کمی هستند که در دنیای حرفحه ایی ازشون به سختی تو تجهیزات حرفه ایی استفاده میشه.
    من میگم اگه دنبال خرید هدفون هستی بهترین راه حل رو تو کارت صدا اینترنال نیست.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Peacful1 عزیز
    از اینکه پست شما رو ضمیمه کردم منظورم این بوده که در ادامه صحبت شما پست می دم نه اینکه . . .

کارت صدا چه تک کانال چه چند کانال باشه در عمل برای کاربرد ما که هدفون هست هیچ تفاوتی با هم از نظر کیفیت صدا ندارند چون در تمام کارت صداها قسمتی به عنوان میکسر تعبیه شده که از یک صدای دو کاناله به راحتی و بدون اضافه کردن هیچ افکتی صدای چند کاناله را پخش میکنه و اینکه تا یک کارت صدا نتونه صدای دوکاناله و یا همون استریو رو پخش کنه عملآ برای سایر کاربردها هم قابل استفاده نیست و تا جایی که خاطرم هست تمام کارت صداها را میشه و باید بشه برای هدفون استفاده کرد حالا فرقشون با هم در نوع آمپ داخلی کارت هست که در یکی آمپ قوی تر و در یکی آمپ معمولی استفاده شده تا بتونه یک رنج هدفون را به راحتی درایو کنه
    به هر حال چندین سال پیش یعنی همون زمانی که اغلب سورسهای ما 16 بیت بودند کارت صداها 24 بیت را به راحتی پردازش و پخش میکردند ولی چون اولویت استفاده برای دستگاههای استاندارد صوتی بود خروجی متناسب با استاندارد همون دستگاهها را داشتند ولی حالا یک کمی تخصصی تر در این قسمت از سخت افزار کامپیوتر کار میشه که مناسب کاربردهای خاص مثل هدفون باشه و محصولات زیادی هم از چند سال پیش تا به حال تولید شده که کیفیت در سطح حرفه ای هم دارند.

نظر من با نظر شما درباره خرید کارت صدا برای استفاده هدفون به صورت حرفه ای با هم یک سو نیست چون محصولات خوبی وجود داره و با قیمت بسیار پایین که تا اندازه زیادی جوابگوی نیاز یک شنونده در سطح حرفه ای با یک هدفون حرفه ای هست هر چند ممکنه %100 کامل نباشه اما درصد بسیار زیادی نسبت کیفیت به قیمت را داره که در این مورد نظرم با شما یکی نیست

در آخر برای شنیدن حرفه ای اول باید گوش کردن رو یاد بگیریم بعد بشنویم و برای شروع اول باید با دقت بسیار زیاد تمام صدهای اطرافمون رو گوش کنیم ، به خاطر بسپاریم ، به یاد بیاریم ، مقایسه کنیم ، فرق بزاریم
    اگر بتونیم فقط همین چند کار ساده رو به درستی و با دقت انجام بدیم شدیم یک شنونده حرفه ای
    و نهایت به جایی خواهید رسید که غیر از صداهای کاملآ طبیعی هیچ نوع صدای غیر طبیعی براتون جالب و شنیدنی نخواهد بود

برای شروع لطفآ تمام افکتهای صوتی و تنظیمات اغراق شده اکولایزر پلیر تون رو خاموش کنید و شروع کنید به گوش دادن واقعی تمام دوران طلایی گوش ما تا حدود 40 سالگی هست پس فرصت از دست نره اینه که می بینید یه بابا بزرگی به اسم Audiophile میاد و نظر میده نظرش ممکنه از روی شنیدن تمام صداها نباشه اما تجربه سالیان قبل اونه که باعث شده به راحتی درباره صدایی نظر درست بده که احتمالآ %50 اون رو نمی شنوه امیدوارم که روزی همه Audiophile شوند

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دیگه ما رو دست کم گرفتی چون میدونستم دوست داری درباره ظاهر صحبت کنید بهانه دادم دستتون (:
    اتفاقا خوب بهانه ای دادی دستم حالا در ادامه میگم چرا

1.یعنی چی مانیتور نمی خواد؟
    به نظرم کسی که حرفه ای گوش میکنه از همون مانیتورش اینقدر لذت می بره که بعید می دونم از بقیه هدفونهاش لذت ببره البته یه نظر دیگه هم هست که میگه هر چیزی جای خودش . . .
    خوب یکی از جاهایی که به نظر من مانیتور به کار نمیاد برای سبک های الکتریکه (البته نظر شخصی - شاید از نظر خیلی ها سبک های الکتریک یا به طور کلی صدای سازهای الکتریکی ارزش شنیداری نداشته باشه اما من به n دلیل با این نظر مخالفم که اینجا جاش نیست)

اه اه اه می خای بری HD650 بگیری برای چی ، حیف پول نیست که خرج 650 کنی برو ببین HD800 چه صدای نازی داره بیس قوی تر و مید بهتر و های عالی عالی از همه مهمتر Soundstage به وسعت 4 متر و جزییات بسیار بسیار زیادی که از صدای ضبط شده می شنوید خودتو درگیر 650 نکن آخه اینم هدفونه که با هر هدفونی که بگی مقایسه ش کردند (: (: (:
    چی بگم والا .... خدا رو چه دیدی ....

ببینم می تونم یکی رو مجبور کنم که زودتر از من Stax 009 بگیره (: (: (:
    وال.. اگه پولشم داشتم با اون ولتازی که داره جرات نمی کردم بذارم رو سرم .... فکرش رو بکن یه دفعه
    ( اینجاست که باید گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده)

جواب سوال شما اصلآ مشکل نیست هر سه هدفون ارزش خرید را دارند و انتخاب هر کدوم از اینها کاملآ وابسته به شرایط و کاربرد شماست. نیازی هم نیست دو تا دو تا بگیری از یکی شروع کن به نظرم فعلآ دردسترس ترین M50 باشه که خیلی خوش قیمت هم هست.
    خوب حالا میرسیم به اصل مطلب
    امروز سمت خ حافظ کار داشتم رفتم فروشگاه پیشگامان کیش و دل رو به دریا زدم و یک عدد هدفون M50 خریداری کردم
    فروشگاه جالبی بود و فروشنده خوش برخوردی هم داشت که می گفت یکسال و نیم هست روی این برند کار میکنند. البته تعداد میکروفن ها بسیار بیشتر از هدفون ها بود.
    سعی کردم توضیحاتی که دوست خوبمون peaceful1 جهت تشخیص مدل اصلی از Fake داده بودند رو کنترل کنم.
    البته مسلما فروشنده هرچقدر هم خوش برخورد باشه نمیذاره پیچ هدفون رو باز کنیم پس بالاجبار صرفا قسمت های خارجی را کنترل کردم. ظاهرا که خوش ساخت و با کیفیت بود مخصوصا غالب گیری ها که بسیار بسیار تمیز بود. بسته بندی سفید رنگ بود که اگه اشتباه نکنم مربوط به ورژن سال 2009 باید باشه.
    اما در مورد ظاهر که به قول آقا رضا مشغله اصلی ذهن من در انتخاب هدفون هست (شوخی) باید بگم که پلاستیکی بودن بیشتر قسمت های هدفون یه کمی تو ذوق من زد (البته میدونستم پلاستیکیه اما خوب من اون ظاهر سفت و محکم رو بیشتر میپسندم) اما بسیار بسیار خوش ساخت و با کیفیت است. کیفیت کابل و جک اتصال هم بسیار خوب است. کابل جالبی هم داره نصفش صافه نصفش فنری. خوبیه کابل هم اینه که خیلی بلند نیست و به راحتی میشه پرتابل باهاش کار کرد.
    متاسفانه هنوز وقت نکردم که درست و حسابی تست کنم. انشا.. آخر هفته یک سری عکس و توضیحات اینجا میارم.

راستی تا یادم نرفته قیمت خرید .... ( با یک مقدار چرب زبانی) 170 تومن . که اگه اصل باشه فکر کنم قیمت بسیار مناسبی است. ( شاید بهتر باشه بدونید که رو تمام تجهیزات تا 10% امکان تخفیف هست )
    یه نکته دیگه که برام جالب بود اینکه روی جعبه زده ساخت تایوان . اما تا آنجا که یادمه آقا رضا گفت ساخت استرالیا و چین داره . امیدوارم که کلاه سرم نرفته باشه.

راستی دوستان اگه این بحث کارت صدا به نتیجه رسید به منم بگید بهترین کارت اکسترنال تا 150 چیه ( انتخاب فعلی ُCreative X-Fi HD که از شانس من نایاب شده)
    Last edited by kindlinessangel; 09-08-2011 at 20:50.

6. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مبارک باشه
    ایشالا برات خوب کار کنه!
    نه تایوان درسته از چند نفر تو فرومهای خارجی پرسیده بودم. شک نکن درسته
    بسته بندیش هم درسته
    میتونی زحمت بکشی پیچش رو باز کنی اگه اصل بود من هم بخرم.
    خیلی ممنون میشم.
    راستی شما میخواهی این هدفون رو با چی استفاده کنی؟

8. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه
    ایشالا برات خوب کار کنه!
    مرسی
    فقط من جریان این علامت تعجب رو نگرفتم

میتونی زحمت بکشی پیچش رو باز کنی اگه اصل بود من هم بخرم.
    معمولا دست به باز کردنم خوبه .... فقط بستگی داره تا کی بتونم با کنجکاویم کنار بیام. برای لپ تاپ که 3ماه بیشتر طول نکشید!!
    خوشبختانه اینجا دیگه یحث گارانتی هم نیست که دست و پای آدم رو بگیره فقط میترسم بد ببندمش و ... حالا سعی ام رو میکنم.

راستی شما میخواهی این هدفون رو با چی استفاده کنی؟
    برای دیجیتال که از لپ تاپ البته دنبال تهیه یک کارت صدای اکسترنال مناسب هم هستم.
    آنالوگ هم که source های نسبتا مناسبی (در حد این هدفون) در دسترس هست.

10. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی تا یادم نرفته قیمت خرید .... ( با یک مقدار چرب زبانی) 170 تومن . که اگه اصل باشه فکر کنم قیمت بسیار مناسبی است. ( شاید بهتر باشه بدونید که رو تمام تجهیزات تا 10% امکان تخفیف هست )
    یه نکته دیگه که برام جالب بود اینکه روی جعبه زده ساخت تایوان . اما تا آنجا که یادمه آقا رضا گفت ساخت استرالیا و چین داره . امیدوارم که کلاه سرم نرفته باشه.

راستی دوستان اگه این بحث کارت صدا به نتیجه رسید به منم بگید بهترین کارت اکسترنال تا 150 چیه ( انتخاب فعلی ُCreative X-Fi HD که از شانس من نایاب شده)
    واوووو مبارکتون باشه بلاخره اولین خریدار M50 مشخص شد.

انصافآ خیلی خوش قیمت گرفتید یعنی به عبارتی الان انگاری از توی آمازون خرید کردید حتی با قیمت کمتر واووو 170 تومن عالیه یا به عبارتی خودمونی مفت خریدید و . . .
    ببینم حراجی زده فروشنده؟
    فکر کنم فروشنده غلو کرده که یک سال و نیم داره با این برند کار میکنه ولی به هر حال کاش زودتر License گرفته بود تا می دیدم و صاحب هدفون بسیار ارزون اما با کیفیت می شدیم

لطفآ همین که فرصت کردید یک نظر حسابی طلب من به جای شیرینی

برای Stax هم اصلآ نگران Spark نباش چون اگه رطوبت هوا بیش از حد تعریف شده نباشه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و اگه خیلی نگران هستید بفرستید یک تست یک ساعته انجام بدم تا مطمئن بشم خدای نکرده به شما آسیبی نمی زنه (:

شما هم موفق باشید

معمولا دست به باز کردنم خوبه .... فقط بستگی داره تا کی بتونم با کنجکاویم کنار بیام. برای لپ تاپ که 3ماه بیشتر طول نکشید!!
    خوشبختانه اینجا دیگه یحث گارانتی هم نیست که دست و پای آدم رو بگیره فقط میترسم بد ببندمش و ... حالا سعی ام رو میکنم.

برای دیجیتال که از لپ تاپ البته دنبال تهیه یک کارت صدای اکسترنال مناسب هم هستم.
    آنالوگ هم که source های نسبتا مناسبی (در حد این هدفون) در دسترس هست.
    مواظب باش فقط یه بلایی سرش نیاری البته تا هست عجله کنید که اگه خدای نکرده ، خدای نکرده . . . شد یکی دیگه جایگزین کنید.

پدش رو که جدا کنی به راحتی چند تا پیچ کوچیک داره که کافی اونها رو آروم باز کنی و موقع بستن پیچها قبل از اینکه ببندیشون یک قطره لاک ناخن (ببخشید که زنونه شد) بریز دور پیچ بعد آروم ببندش و خیلی محکمش نکن چون لاک استون داره و پلاستیک رو کمی نرم میکنه و باعث میشه پیچ مثل چسب بچسبه به بدنه و فابریک بشه پس نیازی به زور اضافه که = هرز شدن جای پیچ ، نیست

و برای کارت صدا هم اگر صبر کنی میارند و این مدل بصرفه ترین نمونه موجود هست شک نکن

شما هم موفق باشید
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:27. دليل: پست متوالی

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اتفاقا خوب بهانه ای دادی دستم حالا در ادامه میگم چرا

خوب یکی از جاهایی که به نظر من مانیتور به کار نمیاد برای سبک های الکتریکه (البته نظر شخصی - شاید از نظر خیلی ها سبک های الکتریک یا به طور کلی صدای سازهای الکتریکی ارزش شنیداری نداشته باشه اما من به n دلیل با این نظر مخالفم که اینجا جاش نیست)

ببین رفیق اصلا مانیتور بودن و یکدست بودن چه در مبحث هدفون چه پلیر معیار مطلقی برای خوب بودن نیست
    اگر ما صرفا به دنبال اینیم که با رعایت کردن یکسری ضوابط و شرایط خاص خودمون رو عضوی از قشر خاصی نشون بدیم ؛ من با اینکار مخالفم و جهان امروز هم با این مخالفه
    1 مثال بزنم از معدود چیزایی که خوندم :
    میدونی dfkt ( که ایشالا دیگه همۀ بچه های اینجا میشناسنش) و پیروانش به پلیرهای hifi man چی میگن ؟
    اونا با حالت تحقیر آمیزی بهش میگن audiophile's toys
    همه چه مخالفان و چه موافقان این پلیر میدونن که صداش مانیتور خالص نیست.
    با این مثال خواستم 2 تا چیز رو بگم :
    1- معیار مطلق خوب بودن حتی بین کسایی که سال ها به طور مداوم موزیک گوش میدن وجود نداره (مدت مدیدی با برادر رضا سر این موضوع گفتمان کردیم .)
    2- audiophile بودن به معنای صدای دقیق رو دوست داشتن یا عشق تجربۀ وسایل مختلف داشتن نیست (باز هم عدم تفاهم بنده با تعریف آقا رضا باعث گفتمان هایی در گذشته شد.) چرا که در این جمله dfkt علنا گفته که خودش رو به عنوان audiophile قبول نداره یا جای دیگه یکی از گنده های هدفای (shigzo همونی که آواتارش عکس جوجه تیغی هست ) علنا گفت که audiophile نیست و این در صورتیه که تعداد هدفون ، کابل ، آمپلی ، پلیر هایی که اینا تست کردن سر به فلک میکشه
    خب کار سر راست اینه که همین رو بگیری و به شخصه پیشنهاد میکنم بعدش یدونه از این آمپ های ارزون قیمت (حدودای 100 دلار ) بگیر و جواب خوبی با این مچ خواهی گرفت
    یا اینکه از همین اول به یدونه از این شرکت هایی که از آمازون خرید میکنن بگی این رو برات بیارن که خیلی هم خوب هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    البته خب دوتای آخری بازم نیاز به آمپ جداگانه دارن و دردسرشون خیلی بیشتره. ولی گزینه ی 1 خیلی خوب بهت جواب میده
    Last edited by rave-87; 10-08-2011 at 02:43.

14. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین رفیق اصلا مانیتور بودن و یکدست بودن چه در مبحث هدفون چه پلیر معیار مطلقی برای خوب بودن نیست
    اگر ما صرفا به دنبال اینیم که با رعایت کردن یکسری ضوابط و شرایط خاص خودمون رو عضوی از قشر خاصی نشون بدیم ؛ من با اینکار مخالفم و جهان امروز هم با این مخالفه
    میدونی dfkt ( که ایشالا دیگه همۀ بچه های اینجا میشناسنش) و پیروانش به پلیرهای hifi man چی میگن ؟
    1- معیار مطلق خوب بودن حتی بین کسایی که سال ها به طور مداوم موزیک گوش میدن وجود نداره (مدت مدیدی با برادر رضا سر این موضوع گفتمان کردیم .)
    2- audiophile بودن به معنای صدای دقیق رو دوست داشتن یا عشق تجربۀ وسایل مختلف داشتن نیست (باز هم عدم تفاهم بنده با تعریف آقا رضا باعث گفتمان هایی در گذشته شد.) چرا که در این جمله dfkt علنا گفته که خودش رو به عنوان audiophile قبول نداره یا جای دیگه یکی از گنده های هدفای (shigzo همونی که آواتارش عکس جوجه تیغی هست ) علنا گفت که audiophile نیست و این در صورتیه که تعداد هدفون ، کابل ، آمپلی ، پلیر هایی که اینا تست کردن سر به فلک میکشه
    خب کار سر راست اینه که همین رو بگیری و به شخصه پیشنهاد میکنم بعدش یدونه از این آمپ های ارزون قیمت (حدودای 100 دلار ) بگیر و جواب خوبی با این مچ خواهی گرفت
    یا اینکه از همین اول به یدونه از این شرکت هایی که از آمازون خرید میکنن بگی این رو برات بیارن که خیلی هم خوب هستش

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    البته خب دوتای آخری بازم نیاز به آمپ جداگانه دارن و دردسرشون خیلی بیشتره. ولی گزینه ی 1 خیلی خوب بهت جواب میده
    من با بیشتر صحبت های شما موافقم
    اصلا برای من خیلی عجیب هست که یکی میگه من Audiophile هستم یا نیستم. به نظر من این قضیه کاملا ذاتیه و هیچ ربطی به تعداد و قیمت تجهیزات نداره ( البته قبول دارم کسی که به ذات و ماهیت صدا اهمیت قائل هست و اون رو درک می کنه براش هزینه هم میکنه) اما صرف هزینه کردن و یا داشتن تجهیزات گرانقیمت دلیل بر خیلی چیز ها نیست. بهتر است زیاد وارد این بحث نشیم.

نظر خودم هم روی خرید همین کارت هست (البته اسمش رو اشتباه نوشتم )
    امروز از یکی از این فروشگاه های اینترنتی خودمون یک عدد sound blaster music premium hd به قیمت 125 گرفتم. امیدوارم تا فردا به دستم برسه که بتونم یه تست درست و حسابی بزنم

واوووو مبارکتون باشه بلاخره اولین خریدار M50 مشخص شد.
    مرسی

انصافآ خیلی خوش قیمت گرفتید یعنی به عبارتی الان انگاری از توی آمازون خرید کردید حتی با قیمت کمتر واووو 170 تومن عالیه یا به عبارتی خودمونی مفت خریدید و . . .
    ببینم حراجی زده فروشنده؟
    آقا رضا شما زبون منو دست کم گرفتی ها . از شوخی گذشته قیمت 190 بود که یه 20 تومنی تخفیف گرفتم

فکر کنم فروشنده غلو کرده که یک سال و نیم داره با این برند کار میکنه ولی به هر حال کاش زودتر License گرفته بود تا می دیدم و صاحب هدفون بسیار ارزون اما با کیفیت می شدیم
    فکر کنم منظورش بیشتر میکروفن ها بوده.البته چیزی که من از سایت خود Audio technica دستگیرم شد اینه که نمایندگی ایران برای شرکت آروین صدا هستش که اونم تو پاساژ امجده. احتمالا این فروشگاه محصولات اون شرکت رو می فروشه.

لطفآ همین که فرصت کردید یک نظر حسابی طلب من به جای شیرینی
    حتما.
    البته چون با هدفون های دیگه کار نکردم زیاد شاید نتونم بررسی کنم اما خوب بالاخره از یه جا شروع میشه.
    فقط امیدوارم کارت صدا فردا به دستم برسه که یه تست درست و حسابی بشه.

برای Stax هم اصلآ نگران Spark نباش چون اگه رطوبت هوا بیش از حد تعریف شده نباشه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و اگه خیلی نگران هستید بفرستید یک تست یک ساعته انجام بدم تا مطمئن بشم خدای نکرده به شما آسیبی نمی زنه (:
    آخه من عادت دارم تو حموم با هدفون آهنگ گوش میدم واسه همین مناسب کارم نیست

شاد باشید.
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:27. دليل: پست متوالی

16. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من با بیشتر صحبت های شما موافقم
    اصلا برای من خیلی عجیب هست که یکی میگه من Audiophile هستم یا نیستم. به نظر من این قضیه کاملا ذاتیه و هیچ ربطی به تعداد و قیمت تجهیزات نداره ( البته قبول دارم کسی که به ذات و ماهیت صدا اهمیت قائل هست و اون رو درک می کنه براش هزینه هم میکنه) اما صرف هزینه کردن و یا داشتن تجهیزات گرانقیمت دلیل بر خیلی چیز ها نیست. بهتر است زیاد وارد این بحث نشیم.

یادمه آقای Steve Guttenberg که مقاله های قسمت audiophile تو سایتCnet رو مینویسه نوشته بود که این همه فستیوال تجهیزات صوتی رفتم وگردهمایی و.... تا بحال نشده یه audiophile جوون ببینم

مطمئن هستم منظورش از جوون در بهترین حالت حدود 30-40 سال بود چون داشت درباره نسل بندی صحبت میکرد نه سن.
    این لقب یک لقب فرگیری نیست و به هر کسی اطلاغ نمیشه
    بعد audiophile فقط حس نیست طرف باید حس و سواد و تجربه خیلی چیزها رو یه جا داشته باشه.

مرسی
    فقط من جریان این علامت تعجب رو نگرفتم
    جنبه بروز احساس زیاد و تاکید بیشتر بود:
    کد:
    -------------------------------------------------------------------------
    راستی رفتم هدفون رو دیدم
    رسید خرید دوستمون رو دیدم
    فافیلی شما یادم رفت با ش شروع میشد بقیش یادم رفته.
    هدفون رو باز کردند و دیدم خیلی خوش دست بود تا حد زیادی اطمینان حاصل شد ومونده دوستمون باز کنند مطمئن تر بشیم
    به نظرم میرسه در حدی قابل اطمینان هست که بشه همینجوری خرید.
    چند تا beyerdynamic دیدم.
    DT 880 PRO قیمت 404 تومن
    DT 770 PRO قیمت 200 تومن
    و بهترین ریکوردر دنیا ZOOM رو دیدم مدل ZOOM H4N به قیمت 600 تومن.
    --------------------------------------------------------------------
    و لیست قیمت همه ریکرد های المپوس که به موقع میزارم.
    ----------------------------
    درباره کارت صدا هم توضیح مختصر خدمتتون میدم فقط اگه لطف کنی بگید که سیستم چند بانده به کامپیوترتون وصل میکنید و آیا بازی هم میکنید یا نه؟!
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:28. دليل: پست متوالی

18. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جنبه بروز احساس زیاد و تاکید بیشتر بود:
    کد:
    -------------------------------------------------------------------------
    راستی رفتم هدفون رو دیدم
    رسید خرید دوستمون رو دیدم
    فافیلی شما یادم رفت با ش شروع میشد بقیش یادم رفته.
    هدفون رو باز کردند و دیدم خیلی خوش دست بود تا حد زیادی اطمینان حاصل شد ومونده دوستمون باز کنند مطمئن تر بشیم
    به نظرم میرسه در حدی قابل اطمینان هست که بشه همینجوری خرید.
    چند تا beyerdynamic دیدم.
    DT 880 PRO قیمت 404 تومن
    DT 770 PRO قیمت 200 تومن
    و بهترین ریکوردر دنیا ZOOM رو دیدم مدل ZOOM H4N به قیمت 600 تومن.
    --------------------------------------------------------------------
    و لیست قیمت همه ریکرد های المپوس که به موقع میزارم.
    ----------------------------
    درباره کارت صدا هم توضیح مختصر خدمتتون میدم فقط اگه لطف کنی بگید که سیستم چند بانده به کامپیوترتون وصل میکنید و آیا بازی هم میکنید یا نه؟!

با ش که شروع نمیشه اما ش داره

امان از دست شما ..... باز شد .... شک نکنید اصل اصل اصل .... دارم دنبال یه راه میگردم عکس بذارم

کارت صدا که خریداری شد فردا یا شنبه به دستم میرسه .... نه اصلا به اسپیکر وصل نمیشه و نهایتا به یه اسپیکر 2 کاناله بخواد وصل بشه .... بازی هم میکنم اما صدا برام خیلی مهم نیست ... کارت رو فقط برای موزیک میخوام
    یه بار دیگه یاد آوری میکنم سورس لپ تاپ و کارت اکسترنال مورد نیاز است

20. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •