من با بیشتر صحبت های شما موافقم
اصلا برای من خیلی عجیب هست که یکی میگه من Audiophile هستم یا نیستم. به نظر من این قضیه کاملا ذاتیه و هیچ ربطی به تعداد و قیمت تجهیزات نداره ( البته قبول دارم کسی که به ذات و ماهیت صدا اهمیت قائل هست و اون رو درک می کنه براش هزینه هم میکنه) اما صرف هزینه کردن و یا داشتن تجهیزات گرانقیمت دلیل بر خیلی چیز ها نیست. بهتر است زیاد وارد این بحث نشیم.
ببین رفیق اصلا مانیتور بودن و یکدست بودن چه در مبحث هدفون چه پلیر معیار مطلقی برای خوب بودن نیست
اگر ما صرفا به دنبال اینیم که با رعایت کردن یکسری ضوابط و شرایط خاص خودمون رو عضوی از قشر خاصی نشون بدیم ؛ من با اینکار مخالفم و جهان امروز هم با این مخالفه
1 مثال بزنم از معدود چیزایی که خوندم :
میدونی dfkt ( که ایشالا دیگه همۀ بچه های اینجا میشناسنش) و پیروانش به پلیرهای hifi man چی میگن ؟
اونا با حالت تحقیر آمیزی بهش میگن audiophile's toys
همه چه مخالفان و چه موافقان این پلیر میدونن که صداش مانیتور خالص نیست.
با این مثال خواستم 2 تا چیز رو بگم :
1- معیار مطلق خوب بودن حتی بین کسایی که سال ها به طور مداوم موزیک گوش میدن وجود نداره (مدت مدیدی با برادر رضا سر این موضوع گفتمان کردیم .)
2- audiophile بودن به معنای صدای دقیق رو دوست داشتن یا عشق تجربۀ وسایل مختلف داشتن نیست (باز هم عدم تفاهم بنده با تعریف آقا رضا باعث گفتمان هایی در گذشته شد.) چرا که در این جمله dfkt علنا گفته که خودش رو به عنوان audiophile قبول نداره یا جای دیگه یکی از گنده های هدفای (shigzo همونی که آواتارش عکس جوجه تیغی هست ) علنا گفت که audiophile نیست و این در صورتیه که تعداد هدفون ، کابل ، آمپلی ، پلیر هایی که اینا تست کردن سر به فلک میکشه
خب کار سر راست اینه که همین رو بگیری و به شخصه پیشنهاد میکنم بعدش یدونه از این آمپ های ارزون قیمت (حدودای 100 دلار ) بگیر و جواب خوبی با این مچ خواهی گرفت
یا اینکه از همین اول به یدونه از این شرکت هایی که از آمازون خرید میکنن بگی این رو برات بیارن که خیلی هم خوب هستش
البته خب دوتای آخری بازم نیاز به آمپ جداگانه دارن و دردسرشون خیلی بیشتره. ولی گزینه ی 1 خیلی خوب بهت جواب میده