تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 444 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این فایل رو که ریختین توی my documents > fifa14
    بعدش میرین تو بازی از قسمت customize > profile > load squad این فایل رو لود میکنین و فعال میشه.
    واسه غیر فعال کردنش هم میرین تو قسمت customize > edit teams > reset all squad رو که بزنین squad هاتون برمیگرده به حالت اولیه .
    یادتون هم نره موقع شروع کریر باید ترکیب روی حالت customized باشه نه default .

فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه

2. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

3 تا سوال :

1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
    2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
    3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .

اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزن
    واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
    واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
    من با این سیستما بازی میکنم:
    4-2-3-1
    4-1-2-3
    و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
    3-5-1-1
    که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
    امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه

4. 2 کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .

اینی که خودم گرفتم اینه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
    واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .

این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .

واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :

یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین

منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
    که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .

بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
    و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
    البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .
    شد!
    به شکل باورنکردنی ای, شد!
    دمت گرم, بابا دمت گرم.
    دم اونی که اینو ساخته هم گرم.

یعنی من الان از داخل تهی شدم!

6. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه
    آره . برای منم به همین شکله

8. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزن
    واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
    واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
    من با این سیستما بازی میکنم:
    4-2-3-1
    4-1-2-3
    و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
    3-5-1-1
    که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
    امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه
    دستت درد نکنه

من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .

تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
    این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست

یه تست میزنم ببینم چی میشه .

10. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من نسخه کرک شده را داشتم الان اوریج خریدم بازی( همون نسخه کرک شده)را به اوریجین شناسوندم ۳ گیگ دان کرد اما الان که بازیا اجرا میکنم رو اسکرین مسی بازی کرش میکنه کسی راه حلی سراغ داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان دستم خورد فیفام پاک شد باید دوباره بریزم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دستت درد نکنه

من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .

تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
    این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست

یه تست میزنم ببینم چی میشه .
    من از یه طرف عاشق بارسام اما تو فیفا انصافا فقط تیمایی مثل رئال و دورتموند جواب میدن نه بارسا
    واسه همین بارسا برداشتم و کلی از بازیکنهای اصلیش رو فروختم و بازیکنهای جدید خریدم .
    بالوتلی - رویس - پوگبا - کروس . یه تیم کاملا شوت زن . شوتینگ رو گذاشتم روی 90

من الان 4 نوع تاکتیک گذاشتم تو بازیم .
    تاکتیک اول که بازی رو باهاش شروع میکنم سیستم 1-3-2-4 هستش که کمی سرعتی کار میکنم و یه جورایی مثل دورتموند
    تاکتیک دوم با همون سیستم و روی ضد حمله خالص برنامه ریزی شده . وقتی که من جلویم و میبینم حریف فشار زیادی میاره و زیاد میاد تو زمین من این تاکتیک رو فعال میکنم که همیشه هم جواب داده .
    تاکتیک سوم حفظ توپ هستش که با سیستم1-5-4 (مثل بایرن) کار میکنم . اینو زمانی فعال میکنم که میبینم تاکتیک اول که بازی سرعتی هست جواب نمیده و کلا حریف خیلی wide بازی نمیکنه و یا هم اینکه جلو هستم و میخوام حفظ توپ کنم اینو فعال میکنم میزنم روی دفاعی . به نظرم واسه حفظ توپ سیستم 1-5-4 خیلی بهتر از سیستم بارسا یا همون 3-3-4 هستش .
    تاکتیک سوم هم که مال زمانیه که به شدت عقب هستم و سیستمش هم 1-1-5-3 هستش و به شدت فشار میارم و شده بازی 3-0 باخته رو به کمک این سیستم مساوی کردم .

یه چیز خیلی مهم توی سیستم ها هست که خیلی بعضی ها بهش توجه نمیکنن و اون هم work rate بازیکن هستش . مثل دفاع های بارسا به طور معمول زیاد تو حمله شرکت میکنن که وقتی میری روی سیستم 1-3-2-4 و ضدحمله ، خیلی به ضررته اگه این work rate رو همینطوری ول کنی .

شد!
    به شکل باورنکردنی ای, شد!
    دمت گرم, بابا دمت گرم.
    دم اونی که اینو ساخته هم گرم.

یعنی من الان از داخل تهی شدم!
    اره اصلا فکر نمیکردم همچین مودی باشه . اخه فکر کن حتی اگه ارجینال هم داشته باشی ولی از EA Server قطع بشی این گزینه واست غیر فعال میشه چه برسه به نسخه کرکی .
    حالا جالبه بدونی چرا این مود رو خارجی ها درست کردن که اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنن ؟
    چون واسه باز کردن این گزینه توی کریر باید به یه لول خاصی برسی و پول داشته باشی و همچنین انلاین باشی واسه همین اینکار رو کردن .

من که یه دو هفته دیگه ارجیال میخرم و عملا این خیلی به کارم نمیاد .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره این دیتابیس 2 بود . من 4 نمیزنم واسه اینکه یه وقت ناقص نباشه کریر خراب نشه و چون دیرتر هم میاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •