فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه
فک کنم برا دیتابیس 2 بود درسته؟من برا دیتابیس 4 میخوام برا دیتابیس2 درست بود ولی برا 4 نه
پاس هوایی L1 رو بگیر و دکمه پاس تو عمق رو بزن3 تا سوال :
1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم![]()
واسه سانتر قطری L1 بگیر و دکمه سانتر رو بزن
واسه سیستم اینکه بگی این سیستم ضد این هستش جالب نیس چون به نحوه بازی کردنت هم ربط داره
من با این سیستما بازی میکنم:
4-2-3-1
4-1-2-3
و سیستم مورد علاقم واسه وقتی که دوستان سیستم چار دو سه یک رو برمیدارن:
3-5-1-1
که تو این سیستم دوتا فروارد پشت سر همن که من دستی او عقبیو کمی به سمت چپ و جلویی رو کمی به سمت راست متمایل میکنم جایگاهشونو
امتحان کن ببین نحوه بازیت با این سیستم هماهنگه یا نه
شد!
به شکل باورنکردنی ای, شد!
دمت گرم, بابا دمت گرم.
دم اونی که اینو ساخته هم گرم.
یعنی من الان از داخل تهی شدم!![]()
آره . برای منم به همین شکله![]()
دستت درد نکنه
من وقتی دورتموند و آرسنال و میلان رو ور میدارم سیستم 4.2.3.1 رو انتخاب می کنم .
تو دورتموند ، یانگ - تو میلان ، روبینیو و تو آرسنال ، ولکات ، بازیکنان سرعتی هستن در نتیجه پاسهای اریب زمینی پشت دفاع خیلی عالی جواب میده ولی وقتی سی پی یو منچستر یا مارسی و چلسی باشه و یا یوزر دوم با هر تیمی مثل شما سیستم بذاره چون بازیکنا دقیقا کنار هم هستن ، یه جورایی بازی گره میخوره . من در این حالت از سیستم پیش فرض تیم های مذکور استفاده می کنم که چندان جواب نمیده و تعداد موقعیت ها نسبت به قبل کمتره .
این حالتها وقتی بارسا رو انتخاب کنی خیلی بدتره و اصلا بارسا چندان با سیستم 4.2.3.1 سازگار نیست و سیستم پیش فرضشم فاجعه هست
یه تست میزنم ببینم چی میشه .![]()
دوستان من نسخه کرک شده را داشتم الان اوریج خریدم بازی( همون نسخه کرک شده)را به اوریجین شناسوندم ۳ گیگ دان کرد اما الان که بازیا اجرا میکنم رو اسکرین مسی بازی کرش میکنه کسی راه حلی سراغ داره؟
دوستان دستم خورد فیفام پاک شد باید دوباره بریزم![]()
من از یه طرف عاشق بارسام اما تو فیفا انصافا فقط تیمایی مثل رئال و دورتموند جواب میدن نه بارسا
واسه همین بارسا برداشتم و کلی از بازیکنهای اصلیش رو فروختم و بازیکنهای جدید خریدم .
بالوتلی - رویس - پوگبا - کروس . یه تیم کاملا شوت زن . شوتینگ رو گذاشتم روی 90
من الان 4 نوع تاکتیک گذاشتم تو بازیم .
تاکتیک اول که بازی رو باهاش شروع میکنم سیستم 1-3-2-4 هستش که کمی سرعتی کار میکنم و یه جورایی مثل دورتموند
تاکتیک دوم با همون سیستم و روی ضد حمله خالص برنامه ریزی شده . وقتی که من جلویم و میبینم حریف فشار زیادی میاره و زیاد میاد تو زمین من این تاکتیک رو فعال میکنم که همیشه هم جواب داده .
تاکتیک سوم حفظ توپ هستش که با سیستم1-5-4 (مثل بایرن) کار میکنم . اینو زمانی فعال میکنم که میبینم تاکتیک اول که بازی سرعتی هست جواب نمیده و کلا حریف خیلی wide بازی نمیکنه و یا هم اینکه جلو هستم و میخوام حفظ توپ کنم اینو فعال میکنم میزنم روی دفاعی . به نظرم واسه حفظ توپ سیستم 1-5-4 خیلی بهتر از سیستم بارسا یا همون 3-3-4 هستش .
تاکتیک سوم هم که مال زمانیه که به شدت عقب هستم و سیستمش هم 1-1-5-3 هستش و به شدت فشار میارم و شده بازی 3-0 باخته رو به کمک این سیستم مساوی کردم .
یه چیز خیلی مهم توی سیستم ها هست که خیلی بعضی ها بهش توجه نمیکنن و اون هم work rate بازیکن هستش . مثل دفاع های بارسا به طور معمول زیاد تو حمله شرکت میکنن که وقتی میری روی سیستم 1-3-2-4 و ضدحمله ، خیلی به ضررته اگه این work rate رو همینطوری ول کنی .
اره اصلا فکر نمیکردم همچین مودی باشه . اخه فکر کن حتی اگه ارجینال هم داشته باشی ولی از EA Server قطع بشی این گزینه واست غیر فعال میشه چه برسه به نسخه کرکی .
حالا جالبه بدونی چرا این مود رو خارجی ها درست کردن که اینقدر کپی رایت رو رعایت میکنن ؟
چون واسه باز کردن این گزینه توی کریر باید به یه لول خاصی برسی و پول داشته باشی و همچنین انلاین باشی واسه همین اینکار رو کردن .
من که یه دو هفته دیگه ارجیال میخرم و عملا این خیلی به کارم نمیاد .
سلام. دوستان من چند شب پیش میخواستم یه کاپ بزارم که با رفقا دسته جمعی بازی کنیم ولی نتونستم این کار رو بکنم. یعنی بلد نبودم باید از کجا این کار رو کرد میشه مسیرشو بهم بگید؟دستتون درد نکنه![]()
اره این دیتابیس 2 بود . من 4 نمیزنم واسه اینکه یه وقت ناقص نباشه کریر خراب نشه و چون دیرتر هم میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)