تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 396 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان.من تموم آهنگای فیفا از 2010 تا همین 2013 رو میخوام.اگه میشه کمک کنید مرسی.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من تموم آهنگای فیفا از 2010 تا همین 2013 رو میخوام.اگه میشه کمک کنید مرسی.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    من هم خیلی دنبالش هستم البته از قدیمی ترین نسخه تا الان ممکن باشه رو میخوام
    با سپاس

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو فیفا چرا وقتی پاس می دی مخصوصا تو شلوغی پاس گیرنده راحت توپو از دست می ده مثلا وقتی توپو می گیره توپو می گیره توپ دو سه متر جاوتر از پاش می افته و از دست می ره به نظرم اینجاش طبیعی نیست یا کنترلش سخته(با جویستیک)
    یه کم تجربه میخواد . زیاد بازی کنی عادت میکنی . بازیکنهای با ball control بالا خوب میتونن استپ کنن . تازه شما بازی رو اپدیت نکردی احتمالا . اپدیت بکنی این کاراشون بیشتر شده و به شدت رو اعصابه .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقايون فيفا13 اعصاب براي من نگذاشته هر بازي مي كنم گل مخيورم ومي بازم بعدشم از بازي ميام بيرون چيكار كنم تا دفاعي مستحكم داشته باشم؟ تيم من رئاله

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقايون فيفا13 اعصاب براي من نگذاشته هر بازي مي كنم گل مخيورم ومي بازم بعدشم از بازي ميام بيرون چيكار كنم تا دفاعي مستحكم داشته باشم؟ تيم من رئاله
    کریر میری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

آقا ما پنالتی زدن رو بلد شدیم . اما پنالتی گرفت رو نه. دروازه بان با چه دکمه ای شیرجه میزنه؟؟؟
    با PC بازی میکنم
    آقا جدی گفتم . اگه بلدید بگید خوب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

آقا ما پنالتی زدن رو بلد شدیم . اما پنالتی گرفت رو نه. دروازه بان با چه دکمه ای شیرجه میزنه؟؟؟
    با PC بازی میکنم
    آقا جدی گفتم . اگه بلدید بگید خوب

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان پچی ، آپدیتی چیزی برای فیفا 13 نیست که درست کار کنه ؟ من یه آپدیت پیدا کردم ورژن 1.7 نصب کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان پچی ، آپدیتی چیزی برای فیفا 13 نیست که درست کار کنه ؟ من یه آپدیت پیدا کردم ورژن 1.7 نصب کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد !
    منظور از درست کار کنه چیه ؟ این اپدیت گیم پلی رو کمی عوض میکنه اما نقل و انتقالات رو نه . اگه نقل و انتقالات رو میخوای برو اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخرین پکی که روش نوشته All in One رو دانلود کن و نصب کن . روش نصبش رو هم توی خودش توضیح داده . منتهی فقط نصب کن و پچ رو فعال نکن . قبل از فعال کردنش اپدیتهاش هم بگیر . یعنی پکهایی که بعد از این All in one اومده . اونا رو هم نصب کن و بعد پچ رو فعالش کن .

کلا الان که توی این صفحه رفتی VERSION 1.8.2 ALL IN ONE رو بگیر و نصب کن . بعد VERSION 1.8.4 UPDATE - FROM 1.8.2 to 1.8.4 رو بگیر و نصب کن . در اخر هم پچ رو فعال کن . روش نصب و فعال سازی توی خود پک توضیح داده شده .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

رو چه حالتی بازی میکنی اگه رو لجندری بازی میکنی که از اسمش پیداست ....
    شما باید حفظ توپ کنی اول بعد به فکر حمله باشی
    ضمنا اگه میتونی با انالوگ راست کار کن میتونی همزمان دونفر رو سویچ کنی
    تا وقتی اطمینان نداری تکل نزن اینو در بازی های انلاین بهتر میفهمی وقتی طرف داره بازی شما رو بررسی میکنه اگه بفهمه خیلی زیاد از تکل استفاده میکنی راحت ضربه ازاد و پنالتی میگیره ....
    شما براتون مقدوره ترکیب 1-2-1-3-4 ============ یا 1-3-2-4 رو به کار ببر بنزما در نوک حمله کریس و دی ماریا گوش ها رو داشته باشن اوزیل هم وسط پشتشون هم خدیرا و النسو.....
    من خودم تا الان یه دو سه باری تو فیفا 13 رئال رو انتخاب کردم اکثرا منچستر بایرن و دورتموند +بارسلون میارم
    کلا به بازکنهای تیم نیگاه میکنم اگه بازی کن سریع داشته بشه 3-3-4 اگر متوسط باشه -1-2-3-4 استفاده میکنم
    شما باید تمرین کنی با حوصله بازی کنی بازی رو حالت لجندری اعصاب میخواد ولی رو ورد کلاس یه کم بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •