دوست عزیز مگه دان استریم شما رو محدود به سه مگ نکردن یاهنوزدارین با 20مگ دان می کنید؟
اگه مورده دومه که خب باید دیدعلتش چیه ولی اگه به سه مگ محدود شده که خیلی ازاستان ها این سرعت رو دارن
دوست عزیز مگه دان استریم شما رو محدود به سه مگ نکردن یاهنوزدارین با 20مگ دان می کنید؟
اگه مورده دومه که خب باید دیدعلتش چیه ولی اگه به سه مگ محدود شده که خیلی ازاستان ها این سرعت رو دارن
دلیلش این هست که تو همه کشور تبعیض هست اینم روشتو استان فارس سرعت دانلودش به زور به 130 میرسه پینگ هم با تایم اوت شدید تازه کلا" ساعت رایگان هم نداره .
دوست عزیز
یکی از احتمال ها هم این هست که فایروال آنتی ویروس اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده
شما اول آنتی ویروست رو غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشه
درضمن آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور از مودم شاتل فقط Zyxel نیست مودم با نام تجاری Shatel هم در بازار هست!!!!![]()
توی فرم ثبتنام شاتل فقط از این مارک مودم باید باشه و از همین شرکت باید بخری من خودم هم فرمش رو دیدم هم زنگ زدم پشتیبانی به من همین رو گفتن که باید مودمت حتما باید از این مارک باشه![]()
برای من از دم ورودی که تست میگیرم 6 مگ ولی داخل خونه بعضی اوقات روی 4.5مگ با بالا هم میره
برا من وقتی مودم رو خاموش میکنم از PVC7 اتومات میپره به PVC0 برا همین نت قطع میشه شاید برا شما هم اینطوری باشه که باید دستی دوباره برد رو pvc مورد نظر![]()
من چند وقتیه از مخابرات سرویس 256 گرفتم.
پینگم بین 150 تا 270 متغیره. یه چیزی هس خیلی زیاد Time out داره. بچه هایی که چندجارو تست کردن، کدوم شرکت time out کمتری داره؟
من هم میدونم که مودم هایی که شرکت شاتل میده همه از نوع مارک Zyxel هست
اما من کفتم که شاید منظور طرف از مودم شاتل ، Zyxel نباشه
اخه یکی از شرکت های تولید کننده مودم اسمش Shatel هست (به شرکت شاتل ایران مربوط نیست)
سلام
من تو ساری اینترنت 256 از نت موج می گیرم
تنها خوبیش اینه که قطعی نداره
اما سرعتش و به خصوص سرعت دانلود به شدت پایینه
فقط 5 تا 8 صبح سرعت 40 تا 50 هست
اما در سایر ساعات روز سرعت از 5 تا 20 هست، بهترین حالتش همون 20 که به ندرت اتفاق می افته(بد بود اما الان یک مدته بدتر شده:( )
حالا افرادی که اینترنت مخابرات دارند به نظرشون شرکتو عوض کنم و اینترنت مخابرات بگیرم؟
لیست قیمتو از کجا می تونم بگیرم؟
این 256 با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و اینترنت رایگان شبانه(از یک تا 8صبح) 17 تومنه و شارژ هر یک گیگ اضافه هم 6 تومن
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)