طبق عکس زیر تنظیمات Folder Options رو تنظیم کنید
گزینه اول: نمایش فایل های مخفی
گزینه دوم: نمایش پسوند فایل ها
گزینه سوم: نمایش فایل های مخفی سیستمی
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
طبق عکس زیر تنظیمات Folder Options رو تنظیم کنید
گزینه اول: نمایش فایل های مخفی
گزینه دوم: نمایش پسوند فایل ها
گزینه سوم: نمایش فایل های مخفی سیستمی
مهندس جان میشه ی سوال فنی بپرسم ؟
چرا تو پیشنهادات شما هیچ اثری از نام کمپانی های بزرگ و پیشرو آنتی ویروس دیده نمیشه ؟![]()
خواهش میکنم عزیز
میشه مثالی بزنید؟![]()
مثال بزنم ؟ یعنی شما نمیدونی مهندس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلآ تو سبکی : وب روت
تو قدرتمندی : ترندمیکرو / سیمنتک / البته وب روت هم قدرتمنده ولی سیستم حفاظتی و امنیتیش فرق داره .
و .....
Last edited by نیما سکیوریتی; 03-10-2015 at 14:15.
ایا ویروس ها میتونن انتی ویروس رو غیر فعال کنن؟
بله . البته بستگی به شرایط سیستم و نوع آنتی ویروستون و میزان دانش شما داره .
ممنون میشم بگید
بله
بستگی داره چه نوع مخربی در سیستم وجود داشته باشه و اینکه چه قدرت و چه برنامه ریزی داشته باشه
من به شما در یک تاپیک که توسط دوست خوبمون و حرفه ای تست شده، لینک بدم، میبینید که توسط یک برنامه ساده کمتر از 150 کیلوبایت چطور میتونه پروسس آنتی ویروس رو غیرفعال کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بنظرتون بهترین انتی ویروس کدومه؟
الان سه چهار سالیه که به طور مداوم از نود32 استفاده میکنم
بهترین آنتی ویروس رو نمیشه گفت کدومه
بهترین آنتی ویروس رو خود کاربر انتخاب میکنه که با سیستم و سلایق و امکاناتی که در بر داره
ESET آنتی ویروس بدی نیست ولی من بخاطر سلایق شخصی و امکاناتی که ازش میخوام، مورد پسند بنده نیست ولی برای برخی دوستان نصب میکنم و حتی لایسنس اصل هم تهیه میکنم
اگر سیستم شما قوی هستش
میتونید از سوئیت های امنیتی بیت دفندر - کسپرسکی - امسی سافت - ترند میکرو - آویرا - آوست - 360 و میتوان گفت اکثر محصولات رو نصب کنید
هر محصولی معایب و مزایایی داره که گفتن همشون واقعا دور از وقت بنده هست! عذرخواهی میکنم
یا میتوانید آنتی ویروس های سبک و بدون دردسر آپدیت تهیه کنید: وب روت - پاندا - مالوربایت
این ها آپدیت های بسیار کم حجم دارند و میتوانند از سیستم محافظت کنند ولی نه کامل. اینها میتوان گفت مکمل سوئیت های امنیتی دیگر هستند
اگر سوئیت های امنیتی پشتیبانی از زبان فارسی میخواهید: امسی سافت - کومودو - بیت دفندر 2015 - آوست
ESET رو اگر همیشه به روز نگهدارید و لایسنس اصل تهیه کنید، و خودتون نیز مراقب باشید تا آلودگی و مخرب وارد سیستم نشه (متصل کردن فلش و باز نکردن آن توسط Autorun - باز نکردن هر نوع سایت و سایت های تبلیغاتی) برای شما مناسب هست و اصلا نیازی نیست حتما سوئیت رو تغییر بدین
![]()
درود :
بله از لحاظ فنی میتونن البته همونطور که مسعود عزیز گفتن نه همه ویروسها و نه همه آنتی ویروسها
اصلاً یکی از اولین پروسه هایی که اکثر ویروسها سعی میکنن انجام بدن مخفی شدن از دید آنتی ویروس یا گول زدن آنتی ویروس (که اونها رو مخرب تشخیص نده) یا از کار انداختن آنتی ویروسه تا بتونن اساساً کار اصلی کهبرای اون هدف ساخته شدن رو انجام بدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)