تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 602 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    با کمی افزایش بودجه Creative EP-630 با گارانتی شاب. هیچ گزینه ی دیگری پیشنهاد نمی شود.
    Beats با 30 هزار تومان که هیچ با 300 هزار تومان هم نمی توانید پیدا کنید.
    موفق باشید.
    دوست عزیز چرا عصبانی میشی، خوب بگو نیست

2. این کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

سلام
    میتونید از خارج از کشور هم تهیه کنید؟؟
    سلام الان ایران هستم و متاسفانه خیر (تهران مدنظرم هست)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام الان ایران هستم و متاسفانه خیر (تهران مدنظرم هست)
    اگر قبلا از s5 راضی بودید میتونید توی فکر خرید کلیپش x10 باشید
    شاید البته بیسش نسبت به s5 ضعیفتر باشه ولی قطعا کیفیت بیس بالاتری داره
    ایزولیشن قوی و راحتی هم باعث میشه برای منظور شما بد نباشه
    البته در نظر داشته باشید که اگر در صورتی هست که بخواد ایرفونتون خیس بشه باید از مدلهای مخصوص ورزش استفاده کنید
    که البته کیفیت صدای به مراتب پایینتری دارند.
    موفق باشید.

5. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

اگر قبلا از s5 راضی بودید میتونید توی فکر خرید کلیپش x10 باشید
    شاید البته بیسش نسبت به s5 ضعیفتر باشه ولی قطعا کیفیت بیس بالاتری داره
    ایزولیشن قوی و راحتی هم باعث میشه برای منظور شما بد نباشه
    البته در نظر داشته باشید که اگر در صورتی هست که بخواد ایرفونتون خیس بشه باید از مدلهای مخصوص ورزش استفاده کنید
    که البته کیفیت صدای به مراتب پایینتری دارند.
    موفق باشید.
    بله صدای خوبی داشت اما نظرم روی برند های دیگه هست مثل bose ! پیشنهادی دارین ؟ قیمت x10 الان چند هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم

1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم

2-قیمت حدود 200 الی 250

3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست

4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم

5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم

6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه

7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه

8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
    sennheiser HD 202
    sennheiser HD 205
    sennheiser cx 300 2
    در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
    با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
    پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم

8. 3 کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم

1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم

2-قیمت حدود 200 الی 250

3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست

4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم

5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم

6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه

7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه

8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
    sennheiser HD 202
    sennheiser HD 205
    sennheiser cx 300 2
    در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
    با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
    پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
    توضيحات خيلي كاملي بود.در كل با توجه به نياز و خواستتون از بين هدفونهاي انتخابيتون hd202 پيشنهاد ميشه كه فعلا كفايت ميكنه ولي اگه قصد دارين موسيقي رو بطور حرفه اي دنبال كنين ارزش داره كمي بودجتونرو افزايش بدين و هدفون akg k99 رو تهيه كنين.

10. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

توضيحات خيلي كاملي بود.در كل با توجه به نياز و خواستتون از بين هدفونهاي انتخابيتون hd202 پيشنهاد ميشه كه فعلا كفايت ميكنه ولي اگه قصد دارين موسيقي رو بطور حرفه اي دنبال كنين ارزش داره كمي بودجتونرو افزايش بدين و هدفون akg k99 رو تهيه كنين.
    خیلی ممنون دوستم از توجهت

برای تست 202 ولوم رو که از نصف بیشتر کردم دیگه صدا زیادتر نشد، ممکنه از ضعف گوشی بوده باشه و نیاز به آمپ هست؟ برای k99 چطور؟چون من تقریبا اکثر اوقات باگوشی موزیک گوش می دم
    در ضمن قیمت k99 در چه حده الان و یه سوال دیگه میشه نظرت رو در مورد cx 300 2 با توجه به نکاتی که بالا گفتم بگی چون اگه یه مرتبه خواستم inear بگیرم یکی از گزینه هامه
    خیلی ممنون که کمک می کنی

12. این کاربر از murchehh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی ممنون دوستم از توجهت

برای تست 202 ولوم رو که از نصف بیشتر کردم دیگه صدا زیادتر نشد، ممکنه از ضعف گوشی بوده باشه و نیاز به آمپ هست؟ برای k99 چطور؟چون من تقریبا اکثر اوقات باگوشی موزیک گوش می دم
    در ضمن قیمت k99 در چه حده الان و یه سوال دیگه میشه نظرت رو در مورد cx 300 2 با توجه به نکاتی که بالا گفتم بگی چون اگه یه مرتبه خواستم inear بگیرم یکی از گزینه هامه
    خیلی ممنون که کمک می کنی
    سلام. ببخشید من پاسخ می دهم.
    اگر از حجم صدایی که از HD202 دریافت کردید راضی نبودید بدانید که حجم صدایی که از AKG K99 می شنوید از HD202 هم کمتر خواهد بود. با فرض اورجینال بودن هدفونی که شما تست کردید تلفن همراه شما توان لازم برای برای راه اندازی هدفون مورد نظر شما را برای تولید حجم صدای مطلوبتان ندارد. در این حالت یا باید از آمپ استفاده کنید یا اینکه فول سایز نخرید. پیشنهاد من این است که CX300-II را هم تست کنید. بیس آن از K99 قوی تر است اما خیلی اغراق شده نیست. نسبت به قیمتش مدل خوبی است.
    پیشنهاد من با توجه به سورس شما که تلفن همراه است تست یک مدل Portable می باشد: V-Jays. در صورتی که صدای آن را پسندیدید در خرید آن شک نکنید.
    موفق باشید.

14. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام. ببخشید من پاسخ می دهم.
    اگر از حجم صدایی که از HD202 دریافت کردید راضی نبودید بدانید که حجم صدایی که از AKG K99 می شنوید از HD202 هم کمتر خواهد بود. با فرض اورجینال بودن هدفونی که شما تست کردید تلفن همراه شما توان لازم برای برای راه اندازی هدفون مورد نظر شما را برای تولید حجم صدای مطلوبتان ندارد. در این حالت یا باید از آمپ استفاده کنید یا اینکه فول سایز نخرید. پیشنهاد من این است که CX300-II را هم تست کنید. بیس آن از K99 قوی تر است اما خیلی اغراق شده نیست. نسبت به قیمتش مدل خوبی است.
    پیشنهاد من با توجه به سورس شما که تلفن همراه است تست یک مدل Portable می باشد: V-Jays. در صورتی که صدای آن را پسندیدید در خرید آن شک نکنید.
    موفق باشید.
    سلام.مرسی کاوه جان
    راستش من تو اون فروشگاه که تست کردم خواستم cx300 2 رو هم تست کنم ولی فروشنده گفت که از این مدل برا تست نداره و یه هدفون (تو گوشی) دیگه که مدلش رو هم نمی دونستم بهم داد و گفت که این مثل همونه فقط یکم cx بیسش قوی تره...موزیک رو که پلی کردم صدای خود خواننده خیلی کم بود و همش بیس بود...گفتم که اگه cx هم این طور باشه خیلی گوش رو اذیت می کنه و ارزش خرید نداره!
    الان بین این دو مدل از سنهایزر گیر کردم(cx300 2 و hd202) البته به نظرم k99 هم مناسبه ولی با توجه به سورس من احتیاج به آمپ پیدا می کنه! حالا اگه بخوام آمپ رو هم بگیرم حدود قیمتش در چه رنجی هست که کار ما رو راه بندازه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.مرسی کاوه جان
    راستش من تو اون فروشگاه که تست کردم خواستم cx300 2 رو هم تست کنم ولی فروشنده گفت که از این مدل برا تست نداره و یه هدفون (تو گوشی) دیگه که مدلش رو هم نمی دونستم بهم داد و گفت که این مثل همونه فقط یکم cx بیسش قوی تره...موزیک رو که پلی کردم صدای خود خواننده خیلی کم بود و همش بیس بود...گفتم که اگه cx هم این طور باشه خیلی گوش رو اذیت می کنه و ارزش خرید نداره!
    الان بین این دو مدل از سنهایزر گیر کردم(cx300 2 و hd202) البته به نظرم k99 هم مناسبه ولی با توجه به سورس من احتیاج به آمپ پیدا می کنه! حالا اگه بخوام آمپ رو هم بگیرم حدود قیمتش در چه رنجی هست که کار ما رو راه بندازه؟
    سلام.
    فکر خرید آمپ را در ایران از سرتان بیرون کنید. در صورتی که توانایی خرید از خارج از کشور را دارید ذکر کنید.
    مدلهای CX بیس قوی دارند اما CX300-II کمی متعادل تر است. به هر حال بهترین In-Ear قابل تهیه همین CX300-II است. T-Jays One را هم تست کنید.
    اگر از حجم صدای HD202 راضی نیستید به نظر من به V-Jays فکر کنید. نسبت به قیمتش ارزش خرید فوق العاده ای دارد. تنها ایراد آن Isolation متوسط آن می باشد که چون شما در خانه استفاده می کنید خیلی اهمیت ندارد.
    موفق باشید.

17. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •