تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 421 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در برابر این تعارفها چه جوابی بدهم؟

1. کوچیکتم
    2. در خدمت شمائیم
    3. مخلص شمائیم
    4. در خدمت ایم
    5. نوکرتم
    6. کاری از دستمان بربیاید اعلام کنید دریغ نمیکنیم
    ١-بزرگواريد
    ٢-خدمت از ماست/اختيار داريد
    ٣-ما بيشتر/چاكريم
    ٤-خدمت از ماست/اختيار داريد
    ٥-نفرماييد ، بزرگ ماييد
    ٦-شما لطف داريد/شرمنده مي كنيد/لطفتون هميشه شامل حالمون شده

چندتاشون معادل هم هستن بنابراين پاسخ مشابه ميشه...

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من نمیتونم وقتی به کسی (جنس مخالف) متعهد یا هر چی اسمشو میزارید هستم اگه کسی دیگری خواست وارد زندگیم شه جلوش رو بگیرم، مثلا اگه ازم بپرسن با کسی هستی میگم نه! یا اگه پیام بدن جملات عاشقانه و رومانتیک بفرستن منم تشکر میکنم یا جواب مثل خودش میدم. یه دفعه چشمام رو باز میکنم میبینم یکی دوتا رابطه موازی رو خودم رو درگیر گردم.
    چندین باور روابط اصلیم به همین خاطر بهم خورده و کارمون به دعوا و نهایتا کات کردن رسیده. چه جوری میشه از بروز همچین عادتی دوباره پرهیز کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض آداب معاشرت

من نمیتونم وقتی به کسی (جنس مخالف) متعهد یا هر چی اسمشو میزارید هستم اگه کسی دیگری خواست وارد زندگیم شه جلوش رو بگیرم، مثلا اگه ازم بپرسن با کسی هستی میگم نه! یا اگه پیام بدن جملات عاشقانه و رومانتیک بفرستن منم تشکر میکنم یا جواب مثل خودش میدم. یه دفعه چشمام رو باز میکنم میبینم یکی دوتا رابطه موازی رو خودم رو درگیر گردم.
    چندین باور روابط اصلیم به همین خاطر بهم خورده و کارمون به دعوا و نهایتا کات کردن رسیده. چه جوری میشه از بروز همچین عادتی دوباره پرهیز کرد؟
    اولين نكته اينه خودتون قبول داشته باشيد كه كارتون اشتباه هست!
    وقتي در جريان ارتباط احساسي با كسي هستيد شما چه مرد باشي چه زن فرقي نميكنه در هرصورت نبايد به خودتون اجازه بديد كه با شخص ديگه اي همچين ارتباطي رو برقرار كنيد نيازي نيست حتما اين تعهد جايي ثبت شده باشه! نبايد خودمون رو گول بزنيم كسي كه پايبند به رعايت اخلاق باشه جدا از اينكه ايران زندگي كنه يا جاي ديگه عقد باشه نامزد باشه يا نه حتي فقط دوست باشه در همه ي اين شرايط تا زمان تمام نشدن ارتباطش راهي براي ارتباط جديد باز نخواهد كرد
    اين به اصطلاح عادتتون از جايي ناشي ميشه كه در درونتون باور نداريد كارتون اشتباه هست! و تا زمانيكه اين پابرجاست بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد

رعايت همچين مسله اي يجورايي حرمت گذاشتن و احترام گذاشتن به احساس خودتون هست! كه هرجايي به هربهايي بيهوده خرجش نكنيد
    به كسي عرضه كنيد كه ارزشش رو داره و براتون عزيزه...

5. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    انسان با عزت و احترام و مُکَرَّم هست .
    شأن خودتون رو با گفتن کلماتی مثل نوکرتم , خاک پاتم , دست بوستم , حقیرم , بنده ی "حقیر" , اگر اشتباه میگم بزن تو دهنم , خاک بر سر من , این پسرمه نوکر شماست , این دخترمه کنیز شماست , دست بوس شماست و غیره پائین نیارید

به دیگران هم این چیزها رو نگین

7. 14 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اولين نكته اينه خودتون قبول داشته باشيد كه كارتون اشتباه هست!
    وقتي در جريان ارتباط احساسي با كسي هستيد شما چه مرد باشي چه زن فرقي نميكنه در هرصورت نبايد به خودتون اجازه بديد كه با شخص ديگه اي همچين ارتباطي رو برقرار كنيد نيازي نيست حتما اين تعهد جايي ثبت شده باشه! نبايد خودمون رو گول بزنيم كسي كه پايبند به رعايت اخلاق باشه جدا از اينكه ايران زندگي كنه يا جاي ديگه عقد باشه نامزد باشه يا نه حتي فقط دوست باشه در همه ي اين شرايط تا زمان تمام نشدن ارتباطش راهي براي ارتباط جديد باز نخواهد كرد
    اين به اصطلاح عادتتون از جايي ناشي ميشه كه در درونتون باور نداريد كارتون اشتباه هست! و تا زمانيكه اين پابرجاست بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد

رعايت همچين مسله اي يجورايي حرمت گذاشتن و احترام گذاشتن به احساس خودتون هست! كه هرجايي به هربهايي بيهوده خرجش نكنيد
    به كسي عرضه كنيد كه ارزشش رو داره و براتون عزيزه...

تشکر، میدونید بعضی وقتا مرزی نیست که از کجا یه رابطه جدید یا خیانت شروع شده ، میبینی چندبار پیام بعدش چندبار بیرون رفتن ساده یه دفعه افتادی توش، دارم ازدواج میکنم و همسرم خیلی دختر خوب و پاکی هستند اصلا نمیخوام یه وقت اینجوری دلش بشکنه، حداقل تو اوایل زندگی مشترک میخوام خودم رو وقف ایشون کاملا.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تشکر، میدونید بعضی وقتا مرزی نیست که از کجا یه رابطه جدید یا خیانت شروع شده ، میبینی چندبار پیام بعدش چندبار بیرون رفتن ساده یه دفعه افتادی توش، دارم ازدواج میکنم و همسرم خیلی دختر خوب و پاکی هستند اصلا نمیخوام یه وقت اینجوری دلش بشکنه، حداقل تو اوایل زندگی مشترک میخوام خودم رو وقف ایشون کاملا.
    اين ديگه به خودتون برميگرده معمولا همه چيز از اتفاقهاي به ظاهر ساده شروع ميشه
    شما با علم به اينكه جواب پيام دادن ميتونه احيانا ادامه دار باشه همون اول بايد بيخيال بشيد و جواب نديد توي همچين مرحله اي كار به مراتب ساده تره تا اينكه بخوايد ٣ بار سرقرار هم بريد و بعدا بفكر جلوگيري از يك رابطه موازي باشيد...
    از طرفي با پر كردن وقتتون با نامزدتون ميتونيد زمينه ساز اين بشيد كه كمتر به فكر احيانا ارتباط هاي ديگه بيفتيد يه مثال ساده اينكه به محض اينكه خواستيد به پيام عاطفي يكي ديگه واكنش نشون بديد همون جملات محبت اميز رو به نامزدتون بفرستيد...

در نهايت اگر واقعا اينقدر كنترل براتون سخته ميتونيد از مشاور راهنمايي بگيريد قطعا ارزشش رو داره و بهتر جواب خواهيد گرفت

10. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام.
    "ببخشید، سرتون رو درد آوردیم"
    در جواب این چه جوابایی میشه داد؟
    بعضی اوقات میشه گفت "خواهش میکنم، استفاده کردیم" ولی همیشه جواب نمیده.
    چند تا جواب خوب در این مورد لطف میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این سوال توی یه جلسه مصاحبه استخدامی روانشناسی پرسیده شده.
    اولا میخوام بدونم هدف روانشناس از این طور سوالات چیه ؟ دوما شما همفکری کنید ببینم بهترین جواب چیه ؟

فرض کنید رئیس شما بسته ی کاری فوق العاده مهمی بهتون داده و خواسته به سرعت به جایی ببرید و تحویل بدید و گفته در طول راه نه توقف کنید و نه کسی رو سوار کنیدو به هیچکس در این مورد حرفی نزنید . به هیچکس . شما سوار ماشینتون میشید برای انجام ماموریت.
    همون موقع خانومتون تماس میگیره و میپرسه کجایی و چیکار میکنی؟ چه جوابی میدید ؟
    در بین راه در حالی که برف و کولاک شدیدی هست می بینید یه پیرمرد تو جاده ایستاده و منتظره. چیکار میکنید ؟ سوارش میکنید یا خیر ؟ با علت
    ضمنا در مورد سوال دوم دنبال راه حل سوم باشید چون صرف اینکه سوارش نمیکنم یا سوارش میکنم جواب خوبی نیست. زمانی هم برای اینکه واسش تاکسی بگیرید نیست چون اگه ازش بگذرید از سرما میمیره.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوستان این سوال توی یه جلسه مصاحبه استخدامی روانشناسی پرسیده شده.
    اولا میخوام بدونم هدف روانشناس از این طور سوالات چیه ؟ دوما شما همفکری کنید ببینم بهترین جواب چیه ؟

فرض کنید رئیس شما بسته ی کاری فوق العاده مهمی بهتون داده و خواسته به سرعت به جایی ببرید و تحویل بدید و گفته در طول راه نه توقف کنید و نه کسی رو سوار کنیدو به هیچکس در این مورد حرفی نزنید . به هیچکس . شما سوار ماشینتون میشید برای انجام ماموریت.
    همون موقع خانومتون تماس میگیره و میپرسه کجایی و چیکار میکنی؟ چه جوابی میدید ؟
    در بین راه در حالی که برف و کولاک شدیدی هست می بینید یه پیرمرد تو جاده ایستاده و منتظره. چیکار میکنید ؟ سوارش میکنید یا خیر ؟ با علت
    ضمنا در مورد سوال دوم دنبال راه حل سوم باشید چون صرف اینکه سوارش نمیکنم یا سوارش میکنم جواب خوبی نیست. زمانی هم برای اینکه واسش تاکسی بگیرید نیست چون اگه ازش بگذرید از سرما میمیره.
    سلام

اصولا در اینطور سوالات جواب های ظاهری مد نظر روان شناس هست تا بتونه نتیجه گیری های مورد نیاز رو انجام بده. حتی تو اینترنت هم یه سرچ بزنید این سوالات زیاد هست که هر نوع جواب داده بشه تفاسیر خاص خودش رو داره.

به نظر من بهتره هرچی تو ذهنتون هست رو جواب بدید. چون قراره این جواب ها خصوصیاتی از شما رو روشن کنه.
    ولی در کل نیازی به جواب های خارق العاده نیست. فقط کافیه که جواب قانع کننده باشه.

۱- از وضعیت آگاهش میکنم. با خونسردی تمام. اگه بخوام عجله کنم اطمینان دارم از این زودتر نخواهم رسید. باید سعی کنم خودم باشم. هرکی در چهره ی واقعی خودش بهترین و توانا ترینه.

۲- میتونه خلل در وظیفه ی کاریم باشه اما سوارش میکنم. همه ی ما وظایف انسانی دیگه ای دارم که انجام ندادنشون جبران ناپذیره. وقتی سرعت مد نظر باشه تغییرات جزیی رو میشه پاک کرد.
    Last edited by Demon King; 23-01-2016 at 07:20.

14. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان .
    دوتا سوال دارم.
    اول اینکه:
    یکی بعد از 1 ماه زنگ میزنه و به تیکه میگه: خبری از ما نمیگیری،قبلا یه روز درمیون زنگ میزدی !؟!؟
    حالا اگه دوست اینو بگه من چی بگم؟؟ (جوابی که خوشش بیاد)
    اگه یه ادمی که ازش بدم میاد اینو بگه چی بگم؟؟ (جوابی که به تیکه بگیره یا یه سوالی باشه که توش بمونه)

سوال بعدی اینه که:
    من گاهی وقتا جواب تلفن بعضی ها رو نمیدم، چون میدونم یه چیزی از ادم میخوان.
    بعد که سرکار یا تو خیابون منو دیدن، میگن چرا جواب ندادی، شاید اتیش گرفتیم و میخواستیم مارو خاموش کنی!؟!؟
    اینار جواب چی بدم؟؟
    اینم مث بالا به تفکیک دوست و دشمن بگین.
    (دروغ نباشه، مثلا نمیگم که کار داشتم در صورتی که کار نداشتم)

ممنونم.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •