مهدی امروز زنگ زدم به های وب گفت مرکز مخابراتیتون 8 مگ پهنای باند داره و کسی هم یوزر نداره
یه راست 1 مگ بگیرم یا اول یه ماهه طرح دینامیت بگیرم ؟
مهدی امروز زنگ زدم به های وب گفت مرکز مخابراتیتون 8 مگ پهنای باند داره و کسی هم یوزر نداره
یه راست 1 مگ بگیرم یا اول یه ماهه طرح دینامیت بگیرم ؟
عجب توهمی![]()
اوکی ببیتی وصل شد
گیت وی روی 6 قفل مونده![]()
Last edited by isbn; 07-09-2013 at 15:03.
اگه واقعاً یوزر نداره برو یک مگ بگیر شبانه بترکون !![]()
پس خیلی خوبه.
یه چیز هم بگم: سرعت سرور خارجی در قم حداکثر تا 800 قفل شده و بیشتر از این نمیره.ولی سرور داخلی ممکنه بیشتر از این هم بره.
1مگ بگیر.
من با همین گیت وی 8 دارم حال میکنم..
به نوعی میشه گفت 24 ساعته عالیه...
مرکز ما پهنای باندش 6مگه. فول سرعت رو داره بهم میده
===
محــمد snr الان روی چنده؟
قبلا 6 بود.الان بهتر شده؟
نه باو و تغییری نکرد
وی 8
![]()
Last edited by isbn; 07-09-2013 at 16:17.
سلام دوستان
مطالب این تاپیک خیلی تخصصیه .من برای اولین بار میخوام یه سرویس بگیریم .شماره تلفنم مربوط به مرکز توکلی که ظاهراً تازه راه اندازی شده که فکر کنم درست باشه چون این مرکز برای شاتل/پار س آنلاین /آسیا تک پورت آزاد نداره.من طرح گنجینه الما س رو دیدم به نظرم خوب اومد چون من مودم ندارم.خواست سوال کنم اگه یوزر تو این مرکز کم باشه همین طرح المالس خوبه برای داشتن سرعت بالا یا چیز دیگه ای پیشنهاد میدین.
ممنون میشم سریع جواب بدین چون امروز میخوام ثبت نام کنم.
دوست عزیز هر سوالی داشتی من و بچه ها در خدمتیم.
در مورد مودم های طرح گنجینه بنده اطلاعی ندارم.
اما سرعتش 4 مگ هست.ممکنه 8 مگ هم بسته بشه.
===
شما قبل از ثبت نام با 1565 تماس بگیر و در مورد پهنای باند مرکز مخابراتیت سوال کن چند مگ هست؟
تماس گرفتم گفتن تمام سرویس ها برای مرکز شما بازه و طرح گنجینه رو 4 مگ بسته میشه.راستش بخاطر اینکه شرایط من مثل آقا ابولفضله پرسیدم.گفتم شاید به صرف باشه سرعت پایینتر بگیرم.حالا اگه شرایط بودجه فعلی ام طوری باشه که برای الماس مناسب باشه بگیرم یا نه؟
ضمناً دانلود من بعضی وقتا است که برای اونم فشفشه گذاشته
به هر حال شما صاحب نظرین میشه چند تا گزینه بدین
مرسی
از اونجایی که شما مودم ندارید و نیاز به دانلود شبانه ندارید طرح گنجینه(الماس و طلا) براتون میتونه مناسب باشه....
ولی بهتره قبلش در مورد مشخصات مودم با واحد فروش صحبت کنید.
تا متناسب با نیاز شما باشه.
از لحاظ سرعت هم فعلا وضعیت های وب خوبه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)