تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 686 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

محدودیت حجم مصرفی چقدر است
    ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید
    تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگ
    الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|
    دوست عزیز،
    هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
    در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
    Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 13:42.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز،
    هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
    در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
    هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه

قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
    قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!

البته خوب خلایق هر چه لایق

5. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام.
    چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
    ایا کاری کرده اند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام.
    چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
    ایا کاری کرده اند؟
    نه اون مال شبکه هستش تو بعضی گوشی های چینی و یا هوآوی میزنه IRN20 یا همونی که شما میگین

8. 2 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگ
    الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده
    برید تو سایت رایتل تو طرح ها مشخص هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه

قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
    قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!

البته خوب خلایق هر چه لایق
    دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.
    بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
    بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
    Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 23:42.

11. این کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.
    بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
    بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
    اتفاقا بنده می دونم نظر شما رو
    به در میگم که دیوار بشنوه دوست من

13. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز،
    منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..

بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..

هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !

ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.

دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.

الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.

هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !

شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟

ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.

سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.

الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
    Last edited by MOH@ND3S; 02-08-2015 at 12:28.

15. 4 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •