ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید
ببخشید متوجه نشدم میشه واضح تر بگید
تا چند گیگ میشه دانلود کرد. 3 گیگ 5 گیگ
الان بسته 1 ماه اش را میده 48 هزار تومان اما حجم دانلود مشخص نکرده
دوست عزیز،
هیج جای دنیا نمیگن به خاطر کیفیت اینترنت رو گرون کنید! بلکه میگن کیفیت شبکه رو ببرید بالا.
در ضمن رایتل در حال حاضر گرونترین اینترنت کشور رو داره ارائه میده. دیگه از این گرونتر؟!
Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 13:42.
هر گیگ اینترنت نسل 3 توسط رایتل فروخته میشه 10 هزار تومن یعنی بیش تز از 2 دلار... ب ههر کی بگی مسخره می کنه
قطعا باید کیفیت داشته باشه اینترنت در این شکی نیست ولی به چه قیمتی؟! فکر کردین شما از رایتل بسته نخرید باز هم به این قیمتهای فضایی ادامه میده؟! اینترنتی که برای اپراتور داره 700تا 800تا تک تومن تموم میشه به شما میده 10هزارتومن
قاچاق مواد مخدر انقدر سود داره؟!
البته خوب خلایق هر چه لایق
سلام.
چند روز است در جستجوی شبکه به جای 43220 ، rightel می نویسد؟(اندروید است)
ایا کاری کرده اند؟
نه اون مال شبکه هستش تو بعضی گوشی های چینی و یا هوآوی میزنه IRN20 یا همونی که شما میگین
برید تو سایت رایتل تو طرح ها مشخص هست
دوست عزیز شما این کامنت رو باید خطاب به دوستانی که در اینجا از رایتل دفاع میکنند میدادی نه بنده.
بنده چند روز پیش اومدم گفتم آقا نخرید از رایتل از این اوپراتور پررو. بعد یک سری دوستان اومدن گفتن آقا چرا رایتل رو تخریب میکنی میزنی تو سرش!
بهتره اول با دقت کامنتها رو بخونی بعد نفر درست رو خطاب قرار بدی!
Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 23:42.
اتفاقا بنده می دونم نظر شما رو
به در میگم که دیوار بشنوه دوست من
منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..
بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..
هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !
ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.
دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.
الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.
هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !
شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟
ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.
سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.
الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
Last edited by MOH@ND3S; 02-08-2015 at 12:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)