سلام من تو اجرای بعضی از بازیهای اچ دی مشکل دارم بازی hero of sparta میپره بیرون یا اواتار صفحه سفید نشون میده در حالی که صدا داره و منوی گیم لافت رو نشون میده بعدش صفحه سفید نشون میده
سلام من تو اجرای بعضی از بازیهای اچ دی مشکل دارم بازی hero of sparta میپره بیرون یا اواتار صفحه سفید نشون میده در حالی که صدا داره و منوی گیم لافت رو نشون میده بعدش صفحه سفید نشون میده
ببخشید، مگه کاستوم رام خودش یه رام کامل نیست؟
پس چرا اول رام اصلی بریزیم، بعد کاستوم رام؟
اصلا مگه تاثیری روی هم دارن؟
اگر دارن چرا و چطور؟
Last edited by yoosef_st; 14-10-2011 at 12:03.
پس یعنی من برای این رام لومر که گفتی اول یه رام رسمی بر پایه 2.3.4 یا 2.3.5 بریزم بعد رام کوک شده رو روی اون باید بریزم درسته ؟ یعنی فرق نمیکنه 2.2.5 باشه یا 2.2.4؟
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﻣﻬﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﯾﺮﺩ? ﻣﻤﮑﻦ ﺩﯾﺘﺎ ﺑﺎﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﯿﺴﺖ.ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﯼ ﺍﭺ ﺩﯼ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎﺯﯼ hero of sparta ﻣﯽ~ﺭﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﺎ ﺍﻭﺍﺗﺎﺭ ﺻﻔﺤﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺻﺪﺍ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﻣﻨﻮﯼ ﮔﯿﻢ ﻻﻓﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﻌﺪﺵ ﺻﻔﺤﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ __________________
Last edited by moosavi.sm89; 12-10-2011 at 17:01.
ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﯿﺲ ﺭﺍﻡ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮﻥ ﺑﮕﻢ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺩﻭﻟﻮ~ﺭﻫﺎﯼ ﺭﺍﻣﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺗﻨﺒﻞ ﺑﻮﺩﻡ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻟﯿﻞ ﻋﻠﻤﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﮕﻢ![]()
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺷﻤﺎ2.3.5 ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﯾﺪ
یوسف جان اگه میشه به دستت رسید منو تو جریان بذار که رازی هستی و اینکه زردی داشت یا نه و اینکه میگن 48 ساعت فرصت تست داری یعنی از چه زمانی دقیقا ؟چه مشکلاتی رو شامل میشه این تست 48 ساعت؟
یه خبر برای اونایی که فکر می کنن کشور سازنده رو کیفیت تاثیر داره
طبقه ششم علاالدین پلاک 662 یه made in korea by samsung از سری اولیها داره میده 645
ولی درش بازه چون خودش موقع خرید لیبل رو چک کرده .. ولی مشکلی نداره آدم کار درستیه
امروز طهر گوشی خریداری شده از ال دیجیتال به دستم رسید.
من که زردی ندیدم، اما خیلی هم دقت نکردم که حالا حتما یه زردی توش پیدا کنم.
با کد *#01# همه اون چیزایی که داشت رو تست کردم OK بود.
یه چیز خیلی جالبش قابلیت زوم با حرکت خود گوشی توی مرورگره که من خیلی باهاش حال کردم.
الان هم آدرویید 2.3.3 روش نصبه که ترجیح میدم تا اومدن IceCream خیلی روش مانور ندم . وایسم اون موقع قدرت واقعیش رو حس کنم.
البته این رو حتما روت میکنم.
گوشی خیییلی سبکه. هم خوبه هم بد.
دکمه Back رو چند بار نا خواسته با پایین انگشت شستم زدم که اصلا دوستش نداشتم این حرکت رو.
فعلا بسته رویایی همراه اول فعال کردم دارم با اینترنت ذغالی روش برنامه نصب میکنم.
اما کلا خوبه. هرچند من حداقل 20 تومن گرونتر خریدم...
دوستان دست دوم این گوشی تقریباً 6 ماه کار کرده 16 گیگ مشکی با فرض سالم بودن
چقدر ارزش داره واسش پول داد
--------------------------------------
برای خریدش به چه نکاتی باید توجه کنم تا مطمئن شم سالمه؟؟؟!!!...
شما از شهرستان نبودی پس چرا مستقیماً از علائدین یا بازار موبایل نگرفتی؟؟؟
چون تو شهر ما واقعاً گوشی ها رو با قیمت عجیب میدن مثلاً آرک رو میدن 580 تومنبا گلکسی اس رو میدن 590 تومن
بخوامم بیام تهران بگیرم بازم هزینه رفت و اومدم حداقل 30-40 تومنی میشه
واسه همین میگم از این سایت بگیرم خوبه؟؟؟
بی برو برگشت رام:بهترین رام که فارسی رو برای نوشتن و خوندن ساپورت کنه چی هست ؟
Turkbey
اسکرین شات:
دان:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق معمول!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)