آیا بانک یا موسسه معتبری روزشمار بیشتر از ده درصد میده
آیا بانک یا موسسه معتبری روزشمار بیشتر از ده درصد میده
بانک ملت
مشتري گرامي : به منظور ارتقاء امنيت در استفاده از خدمات سامانه بانکداري اينترنتي از تاريخ 93/08/01 انجام انواع حواله اينترنتي بيش از سی ميليون ريال از داخل کشور و انجام حواله از خارج از کشور صرفاً با بکارگيري يکبار رمز (OTP/Mobile OTP) مقدور ميباشد. به اين منظور جهت استفاده از يکبار رمز همراه(Mobile OTP) در منوي جاري نسبت به فعالسازي آن اقدام و يا در صورت تمايل به دريافت دستگاه توليد يکبار رمز (OTP)به شعب بانک مراجعه فرمائيد.
از كجا ميتونيم اطلاعات بيشتري به دست بياريم؟
شما خودت ميتوني بيشتر توضيح بدي؟
توی سایتشون یه چیزی هایی نوشته ولی بعضی مواقع گنگ هست
بهترین راه مراجعه حضوری به بانک و موسسه هست
در مورد شرایط بانک مهر اقتصاد تا اونجایی که من یادمه شما هر چقدر پول بزاری 4 ماه بعد یک برابر بهتون وام میده با سود 12-15 درصد و بازپرداخت 24 ماهه.به ازی هر ماه اضافه که پولتون بیشتر بخواه میتونی مبلغ وام را بیشتر کنید و یا بازپرداخت را طولانی ترکنید.برای اطلاعات بیشتر میتونید به بانک و یا سایتشون مراجعه کنید.به این طرحشون مهر3 میگن
در مورد رسالت سقف مبلغ 10 میلیون هست.هر چقدر بزاری 3 ماه بعد یک برابر بهتون به همون مقدار وام میده با سود 17 درصد و بازپرداخت 27 ماهه.به ازای هر که پولتون بیشتر بخوابه یک یک درصد سود کمتر میشه و یا بازپرداخت 9 با اضافه میشه....البته بنظر شرایط وام 5 میلیونیشون مناسب تر هست
بانک رسالت هم وام هاش بعد نیست ولی بدیش اینه که مدت بازپداخت کمه ولی کارمزد2-4 درصده
دوستان کدوم بانک بیشترین سود رو میده در حال حاضر ؟ اگر امکانش هست به تفکیک کوتاه مدت و بلند مدت بگید. حدود 30 میلیون دارم هیچ ایده ای ندارم باهاش چیکار کنم فکر کنم بذارم سپرده بهتر از هیچی باشه![]()
والا منم مدتی دنبال این قضیه بودم همین چند مدت قبل
متاسفانه اوضاع اقتصادی خرابه و بانک ها همه حتی موسسات یکدست کردن سودها رو و آوردن پایین
یعنی الان همه مثلا به یکساله 22 درصد میدن
این لیستشه که عمدتا همینه
من ریختم انصارمحتوای مخفی: سودها
چون میخواستم اگه احتیاج شد بتونم پول رو بردارم بنابراین روزشمار باید میزاشتم
همه 7درصد میدن به روزشمار اما قوامین و پارسیان اگه کارت نخوای یعنی نتونی پولت رو برداشت کنی 18 درصد میدن اما اگه کارت هم بخوای که بتونی برداشت کنی هر لحظه بخوای میشه کم ترین سود یعنی 7 درصد
فرقی هم نداره چقدر بریزی
اما انصار گفت شما مبلغ خوب بریز (حداقل 10 تومن) ما همون 18 درصد میدیم بهت روزشمار با کارت
سودش هم ماهانه میاد بدون مشکل
برای 30 تا 450 ماهی میریزه به حسابت
البته اگه نیاز نداری می تونی بریزی یکساله و بیشتر
بانک مهر اقتصاد علی الحساب 22 درصد میده یعنی آخر دوره یه مقدار هم اضافه می کنه بهش
اینا وابسته به سپاه هستن و فعلا هم که دور دور....!!!!!!
قبل از سال انصار میگفت همین روزشمار با کارت 22درصد!
اما خب از شانس ما اوضاع اقتصادی مملکت داغون شده
Last edited by NET DOCTOR; 26-10-2014 at 03:58.
سلام .
قبلا در چند صفحه قبل پیشنهادی نوشتم برای دوستانی مثل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ی مطلب پولتون رو تا میتونین تقسیم کنین و تعداد زیادی یک ساله باز کنینمثلا ده تا سه تومنی یا 20 تا حساب یک ساله ی 1.5 ماینطوری اگه احتیاج به مبلغی پول داسته باشین مجبور نیستین کل حسابها رو ببندین
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2014 at 15:18. دليل: تصحیح
تشکر از دوستان بابت راهنمایی. یه سوال. سپرده یکساله بانکی هست که بشه افزایش موجودی داد تو اون یکسال ؟ (کاهش رو میدونم که هیچ بانکی نمیشه چون تبدیل میشه به روزشمار دیگه)
و اینکه اگر زودتر از یکسال بخوایم سپرده یکساله رو بگیریم از بانک، جریمه در نظر میگیرن ؟
سلام
به سپرده ای که مدت یک سال یا بیشتر باشه میگن سپرده ی بلند مدت
سپرده ی بلند مدت رو نمیشه تا سر رسید ( پایان مدت ) دست زد
اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین جریمه نداره شما دارین پول میدین به بانک پس نه دلیلی داره که جریمتون کنند و نه حق جریمه کردن دارند بلکه باید دستتون رو هم ماچ کنند که پولتون رو سپردین دستشون
اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین فقط سود مدتی که پول تو حساب بوده بهتون تعلق میگیره که معمولاً بر اساس سود روز شمار 10% یا سه ماهه یا 6 ماهه هست ( بستگی به این داره که چه مدت پولتون در بانک مونده ) .
قبلاً نمیشد مبلغ سپرده ی بلند مدت رو کاهش یا افرایش داد
اما حالا با این وضع قاراشمیش که هر بانک و موسسه برای خودش قوانین جداگانه اختراع کرده بعید نیست جائی بگن میشه سپرده رو قبل از سر رسید افزایش داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)