تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 403 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست من شما باید با فایل x8toolbox هر دو ایکس ریکاوری رو روی گوشیت نصب کنی برای دانلود این فایل به سایت x8.blogfa.com برو اگه درست نشد باید گوشیتو به ورژن 2.1 فلش کنی اینم اموزش فلش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم مشکلت حل بشه.

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

این trackball هم که گفتی نمیدونم چی چیه میتونی بری به وبلاگ و مشکلت رو مطرح کنی بچه ها کمکت میکنن.
    سلام.
    گوشيم درست نشد.
    رام رو دانلود كردم. برنامه فلشر لينكاش پاك شده ولي اون موقع كه مي خواستم بيس باند رو اپديت كنم همراهش يه فلشر x10 بود كه از اون استفاده كردم.
    بعد فلش ، اول لوگوي ginger dx ميومد بعدش نوشته ي سوني اريكسون ميومد ، دوباره لوگوي ginger dx و نوشته ي سوني اريكسون . هي پشت سر هم ميومدن كه مال دفعه اول فلش بود. دفعه دوم كه فلش كردم ديگه همونم نيومد و ايكون يه مثلث اخطار با يه گوشي زيرش ظاهر ميشه. الان چيكار كنم ؟

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

دوست من خب برنامه ی فلش رو برو از وبلاگ x8.blogfa.com بگیر تو قسمت نظرات مطرج کن خود بچه ها لینکشو همراه با اموزش صحیحش رو بهت میدن در ضمن شما نباید از بیس باند ایکس 10 استفاده کنید چون اگه استفاده کنید اصلا گوشیتون درست نمیشه باید از ایکس 8 استفاده کنید برای هر گوشی مخصوص خودشه
    هنوز نمیتونید وارد محط ریکاوری ها شوید؟ از برنامه ی x8toolbox استفاده کردید به وبلاگ سر بزنید اخرین نسخش رو گذاشتن
    شما اگه کارتون با x8toolbox درست نشد برو وبلاگ و برنامه ی فلش + بیس باند هایی که داخل خود برنامه هست و مخصوص ایکس 8 باید گوشیتو فلش کنی در ضمن درایو های گوشیتم باید نصب کنی

3. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست من خب برنامه ی فلش رو برو از وبلاگ x8.blogfa.com بگیر تو قسمت نظرات مطرج کن خود بچه ها لینکشو همراه با اموزش صحیحش رو بهت میدن در ضمن شما نباید از بیس باند ایکس 10 استفاده کنید چون اگه استفاده کنید اصلا گوشیتون درست نمیشه باید از ایکس 8 استفاده کنید برای هر گوشی مخصوص خودشه
    هنوز نمیتونید وارد محط ریکاوری ها شوید؟ از برنامه ی x8toolbox استفاده کردید به وبلاگ سر بزنید اخرین نسخش رو گذاشتن
    شما اگه کارتون با x8toolbox درست نشد برو وبلاگ و برنامه ی فلش + بیس باند هایی که داخل خود برنامه هست و مخصوص ایکس 8 باید گوشیتو فلش کنی در ضمن درایو های گوشیتم باید نصب کنی
    x8toolbox كاري نميكه . نميتونه ريكاوري نصب كنه.
    من رام اصلي رو رو بيس باند اشتباه فلش كردم. الانم فقط رو نوشته سوني اريكسون گير ميكنه. بيس باند اصلي رو ميشه برام بذاري ؟
    شايدم رامي كه دانلود كردم مشكل داره.. نميشه رامي به جز رام رسمي فلش كرد؟
    Last edited by Extreme-Forces; 21-03-2012 at 23:52.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام ضبط صدای این گوشی خیلی خیلی ضعیف راهی برنامه ای هست که بشه صدا رو با کیفیت خوب ضبط کرد؟؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام ضبط صدای این گوشی خیلی خیلی ضعیف راهی برنامه ای هست که بشه صدا رو با کیفیت خوب ضبط کرد؟؟
    علیک
    .
    شما از اخرین ورژن نرم افزار Hi-Q MP3 Recorder استفاده کن که صداهارو با کیفیت خوب و با فرمت MP3 128Kbpsضبط میکنه . من که چند ماهه ازش استفاده میکنم و راضیم ... یه تستی بزن
    Last edited by SA.JJ.AD; 21-03-2012 at 21:56.

7. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلامxtreme force برو به وبلاگ ایکس 8 حاشیه ی سمت چپ وبلاگ تو قسمت کرنل بعد از تو کرنل ها کرمل استوک رو دانلود کن سپس با برنامه ی فلش تولز همراه با رام اصلی 2.1 فلش کن
    برای نصب رام دیگه من اطلاعای ندارم از بچه های وبلاگ بپرسی بهت میگن

9. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوست من xtreme force این لینک رو بچه ها برام گذاشتن نمیدونم چی باشه یا رام 2.1 هست یا کرنل استوک(اصلی) حجمشو نگاه کنی متوجه میشی

11. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام xtreme force ببخشید یادم رفته بود لینک رو بزارم در ضمن خودم نگاه کردم اخریت بیس باند برای ایکس 8 هست با حجم 11 مگ اینو که بگیری دیگه راحت با یه رام 2.1 گوشیت فلش میشه فقط اگه فرمتش ftf نبود خودت با برنامه ی winrar برو روی فایل و رینیم بزن و اونو به ftf تغییر نام بده سپس بریز تو فایل firmwares برنامه ی فلش تولزت بفرما اینم لینک اخرین بیس باند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این سایت فیلتر هست به همین خاطر این لینک رو بزار تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه موفق شدی که مطمئنم میشی خبرشو بهم بده

13. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام xtreme force اینم اموزشش فلش گوشی با برنامه ی فلش تولز و رام 2.1 و همه چیز اموزش جامع و کامل و همچنین ساده از بچه وبلاگ گرفتم بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام.
    ديروز با گوشيم ور رفتم يه كاري كردم ديگه قاطي كرد.
    رفتم تو سكيوريتي و قفل رو گذاشتم رو Trackball ... الان اصلا ديگه باز نميشه . (Trackball چيه ديگه ؟)
    ميخواستم رام عوض كنم ولي Xrecovery و CWM هم ديگه نمياد. اگه دكمه بك رو موقع بالا اومدن بزنم رو نوشته سوني اريكسون گير ميكنه و بالا نمياد.
    چيكارش كنم ؟

سلام علیکم ،عید بر شما مبارک

اگر با تمام تفاسیر هیچ روشی پاسخ نداد و بوت لودر رو دست نزدید ( اگر دست زده باشید با برگرداندن به حالت ابتدایی (کرنل و بیس فابریک) و لاک کردن مجدد بوت لودر)

میتونید با دانلود آخرین آپدیتر از سایت سونی و آپدیت ، گوشیتون رو به حالت ابتدایی در حالت رام 2.1 برگردانید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AMIRHJ; 22-03-2012 at 18:44.

17. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •