تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 507 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ریسک پذیری همیشه نمیتونه خوب باشه!
    من فکر میکنم یعنی در اصل تجربه بهم ثابت کرده وقتی از یک روند یا یک مسئله ای راضی هستید نیازی نیست که شرایط دیگری رو تجربه کنید که ایا خوب بشه یا بد!

مثلا اگر از کارتون راضی هستید یا تیپتون حتی! چه نیازیه که تغییر شغل یا تغییر ظاهر بدید؟
    مثال دیگه اینکه وقتی از خیاط یا ارایشگرتون راضی هستید هرگز بنابر توصیه دیگران نزد دیگری نروید! چون بعضی چیزا ضررش خیلی بالاست به قیمت هدر رفتن پارچه گرانقیمتتون یا تحمل یک ظاهر اجباری(مدل مو مثلا) برای یک مدت دیرگذر

2. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

یک تجربه :
    هیچ وفقط با کسی صمیمی نشید حتی اگر مدت زیادی آن فرد را میشناسید.
    افرادی که با آنها صمیمی هستید هیچ فقط تعهد کامل نسبت به شما ندارند و نخواهند داشت....
    نظیر این افراد حتی به خاطره اینکه به اهداف خود برسند حاضرند شما رها کنند ویا موجب ناراحتی شما بشوند.
    شاید هم روزی به شما خیانت کنند و کسی دیگر را نیز جایگذین شما کنند.
    البته حرف هایی که زدم شامل حال تمامی انسان ها نمیشود ....شاید از هر /100 ....../10 درصد اینگونه باشند.

موفق باشید.

4. 12 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

و همانا بهترین کسانی که خوبی شما رو میخوان موفقیت شما رو میخوان . از زمین خوردنتون تو زندگی عذاب میکشن همون پدر مادرتون هستن . دو فرشته ای که همیشه مراقب شما

هستن . حرف و تجربیات پدر و مادرتون را سرلوحه زندگیتون قرار بدید . همانا بدترین و باز هم بدترین دشمن شما افراد فامیل شما هستند . هیچ کدوم از قوم و خویشاوندانتون به هیچ

عنوان موفقیت شما رو نمیخوان . نمیخواهند که شما مستقل باشید . نمیخواهند به جایی برسید . نمیخواهند شما پیشرفت کنینبا زمین خوردن شما بسیار خوشحال میشوند . همیشه

دوست دارن فرزندان خودشان به جایی برسند . دوست ندارند شما جایگاهتون از فرزندان خودشان بهتر شود .
    Last edited by sansa; 15-08-2014 at 09:11.

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

دروغ یه آدم رو به روش نیارید مستقیم، چون فایده ای نداره فقط تبدیل اش می کنه به یه دروغگوی وقیح
    به شخصه به تعداد انگشت های دستم دیدم طرف بپذیره اشتباه اش رو ،یا دروغی یا هر چی دیگه اسمش رو میزاره
    یا نمی پذیرن یا انکار می کنند یا ...
    وقتی غیر مستقیم حالیش می کنی :من فهمیدم دروغ گفتی یا فلان حرف رو پشت سرم زدی،هم طرف می فهمه که دو تا شاخ بالاسر آدم نیست، هم دیگه روش مانور نمیده ،نه می تونه انکار کنه، نه میتونه مستقیم جواب تون رو بده که چرا فلان چیز رو گفتی!

7. 6 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من نمیگم توی زندگیم اصلا عصبانی یا ناامید نشدم، اما تا جایی که تونستم جلوی این دو رو گرفتم و باهاشون مبارزه کردم. تو کل زندگی ما انسان ها این دو چیز در شرایط خاصی مارو میتونه کاملا نابود کنه ولی افسوس که بهش بی توجهیم.
    ناامیدی دشمنی خطرناکه که تنها کافیه یکبار شکست بخوری، اگه نتونی شکستش بدی زمینت میزنه و تنبلی رو به جونت میندازه.
    خشم و غضب هم در مواقعی انسان رو به هیولا تبدیل میکنه، یا شاید حیوان وحشی که در ا‌ون لحظه عقلش رو از دست میده و ...

نمیدونم توی زندگیتون به این مشکلات بر خوردید یا نه اما در این دو مورد میتونه کل سرنوشت انسان عوض بشه.

۱ ) هنگام عصبانی شدن از کسی یا اتفاقی

۲ ) هنگام شکست در زندگی و برخوردن به مشکل

دست خودتونه که این دو رو مهار کنید یا باهاش دوست بشید ...

9. 7 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

هیچوقت عیب های شخصیتی خودتون رو برای دیگران بازگو نکنید! حالا اون شخص مقابل چه دوستتون هست چه فامیل
    فرقی نداره موضوع اینه که اونوقت به شما میگن نه و اینطور نیست و... اما عملا برروی برداشتشون از شما و نحوه برخوردشون در آینده تاثیر داره (دیدم که میگم )
    کلا باید سعی کنیم کاستی هامون رو به زبان نیاریم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

همیشه مراقب این تیکه گوشت تو دهنتون یعنی زبان باشید !!!!
    هر کلمه که از دهنت میاد بیرون قبل از بیرون امدن فکر کن . با خودت بگو نکنه این حرف رو به زبون بیارم باعث ناراحتی کسی بشم

هم میتونی باهاش سرت رو به باد بدی و هم میتونی خودت رو پیش همه عزیز کنی .

12. 9 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

هیچگاه در هنگام ناراحتی تصمیم نگیرید .........!

وهیچگاه در هنگام خوشحالی به کسی قول ندهید.....!

14. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

سعي كنين از موقعيتاتون استفاده كنين!‌ حالا هر موقعيتي چه مثبت چه منفي! چه كار درست چه نادرست! فقط استفاده كنين و دست روي دست نزارين!! چون تا آخر عمر فقط حسرت ميخورين..

16. 4 کاربر از omid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

هميشه وقتي از اتوبوس يا تاكسي پياده ميشين همه چيتونو چك كنين كه سره جاش باشه.. گوشي .. كيف پول .. دسته كليد

چون به محض پياده شدن ديگه احتمال اينكه چيزي كه جا گذاشتين يا افتاده برگرده بهتون 5درصده! (با اغراق)

( تجربش کردم که میگم.. گوشیم افتاد تو تاکسی .. پیاده شدم رفتم اونور خیابون دست کردم دیدم گوشیم نیس. سریع با گوشی دوستم زنگ زدم دیدم گوشیم خاموشه!!! در حده سه چار دقیقه!!!!)
    Last edited by omid81; 05-08-2014 at 21:34.

18. 15 کاربر از omid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •