سلام
بین : Sony Xperia C و Huawei Ascend G700 کدومو پیشنهاد میکنید ؟
یا اگه مدله دیگه و بهتری تو این رنج قیمت و سایز صفحه نمایش سراغ دارین معرفی کنید
سلام
بین : Sony Xperia C و Huawei Ascend G700 کدومو پیشنهاد میکنید ؟
یا اگه مدله دیگه و بهتری تو این رنج قیمت و سایز صفحه نمایش سراغ دارین معرفی کنید
Last edited by malakhak; 04-04-2014 at 13:47.
داداش با این مشخصات میشه samsung galaxy grand هم اضافه کرد
هم 5 اینچ صفحه هم 2 سیم کارت با دو مدل دیگه برابری میکنه
اگه برند زیاد برات مهم نیست به نظر من هوآوی ارزنده تره البته روی کاغذ چون هم رم 2 گیگ و هم صفحه نمایش ips داره و خیلی هم ازش تعریف شده ضعف این گوشی رو دوربینشه که زیاد خوب نیست
اگه دوربین واست مهمه بین این 3 گزینه حرف اولو galaxy grand میزنه
با سلام خدمت دوستان
ببخشید دوستان میتونن یه راهنمایی کنند من بین دو گوشی گیر کردم
راستش من میخوام یه گوشی دو سیمکارت بخرم و بین این دو مدل گیر کردم
samsung galexy s4 mini dual و Huawei Ascend G700 البته اختلاف قیمت برام مهم نیست میخوام یه گوشی خوب بگیرم
البته دوستان اگه گوشی بهتری از این دو تا میشناسن معرفی کنند خیلی ممنون میشم تقریبا تو همین رنجها
Last edited by farshid_bm; 05-04-2014 at 20:36.
یک سوال داشتم .
گوشی هایی که باطری در نمیاد اگه هنگ کنه باید چه کار کرد ؟
یه سولاخه ریزی پشته گوشی گزاشتن واسه ریستارت
دوستان نظرتون درمورد newman k18 چيه؟مشخصاتش فوق العادس
قيافه اش هم خيلي خوبه
قيمتش هم انگار زير ٩٠٠ تومنه
با اين پول ديگه چه گزينه هايي رو ميزه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بین خرید مدلی از نوکیا ( Lumia 920 که ویندوز فون داره ) و Samsung Galaxy S III I9305 و Sony Xperia ZR که اندرویدی هستن موندم !
خیلی تحقیق کردم راجع این سه مدل و خدایش مدل نوکـیا بهتر از اون تای دیگه و حتی دیگر اسمارت فون های بازار هست .
منتها حرفــــ من اینه که آیا میشه به ویندوز فون 8 اعتماد کرد ؟
آخه اندروید خودش دنیایی داره ! آیا 8 جواب گوی نیازهای نرم افزاری هست !؟
دوستان کسی نیست کمک کنه من فقط یه گوشی دو سیم کارته خوب میخوام
مدل 925 lumia خیلی بهتره
تا نیاز های نرم افزاری شما چی باشه؟!
ویندوز هم به جورایی مثل ios میمونه اما هنوز نمیشه مثل ios ازش استفاده کرد مثل برنامه ریختن جیلبریک استفاده از فایل منیجر
کاربرد برنامه هاش در ایران محدوده اما سیستم عامل پایدار و روونه
باید حتما کار کنین تا بتونین انتخاب کنین کما این که ویندوزفون 8.1 هم اومده و خیلی امکانات اضافه شده از جمله v.p.n
اگه نیازتون در حد موزیک و فیلم و چند برنامه های کاربردی روزانه مثل اسکایپ یا فیس بوک یا عکاسی و گیم های مجانیه
برای شما انتخاب عالی به حساب میاد
فقط این هم بدونین که برای ریختن فایل تو گوشی مثل فیلم و عکس و برنامه حتماً باید از نرم افزار zune استفاده کنید
ممنون از پاسخت .
اگر قرار باشه از اندرویدها یکی رو انتخاب کنم نظرت به نظرت کدوم مناسبه ؟ ( بودجه هم همون یک تومان )
نظر خودم همون S3 هستش ( از توی اندرودیدی ها ) ولی خب از جنس بدنه اش چون ظریف ـه کم دلهره دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)