تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 364 از 386 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دقیق توجه نکردم ولی فکر کنم دائم روشن بود....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان

تو خرید ماشین ال نود صفر هم ممکنه سرم کلاه بره ؟

من هیچی از ماشین نمیدونم و تا بحال ماشین خرید و فروش نکردم. می خواستم ثبت نام کنم و از کارخونه تحویل بگیرم ولی ظاهرا ثبت نام ندارن و باید بگردم تو همشهری ببینم کی فروشنده ماشین صفر هست ازش بخرم.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

روغن هیدرولیک ماشین باید تعویض بشه؟ هر به چند وقت؟
    شنیدم که اصلا نیازی به این کار نیست مثل ترمز .....

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

توی دفترچه قید کرده
    البته اگر در مناطق مرطوب زندگی می کنید حتما تعویض کنید
    ضمن اینکه روغن هیدرولیک برعکس روغن ترمز دائم در جریان و حرکت هست پس بهتر هست در مناطق مرطوب هر 2-3 سال تعویض بشه و در مناطق خشک هم هر 4 سال تعویض بشه

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بعد 2 سال و نیم قشنگ متوجه سیاه شدن و بو دار شدن روغن هیدرولیک شدم.
    یه 10 ماهیه عوض کردم. چند وقت پیش هم اومدم بازش کردم توریشو همینجوری نگاه کردم دیدم یه پلیسه و شبیه خاک فلز کمی روی توریه نشسته. خیلی توری ریز و جالبیه. نمیدونم این روغن که میچرخه مداوم از روی این توری فلزی میگذره و فیلتر میشه یا نه...

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من بعد 2 سال و نیم قشنگ متوجه سیاه شدن و بو دار شدن روغن هیدرولیک شدم.
    یه 10 ماهیه عوض کردم. چند وقت پیش هم اومدم بازش کردم توریشو همینجوری نگاه کردم دیدم یه پلیسه و شبیه خاک فلز کمی روی توریه نشسته. خیلی توری ریز و جالبیه. نمیدونم این روغن که میچرخه مداوم از روی این توری فلزی میگذره و فیلتر میشه یا نه...
    روغن هیدرولیک فابریک معلوم نیست چه کوفتی توی ماشین میریزن که زود تغییر رنگ میده!
    یکبار با برند مرغوب تعویض بشه درست میشه
    در مورد توری هم من زمان تعویض کل مخزن را کشیدم بیرون و شستم و توری را هم در اوردم
    مکانیزم بسیار جالبی دار(خوب میشد مونتاژ کنندگان داخلی از این مکانیزم تقلید کنند)
    ورود روغن از بالای مخزن هست و خروج روغن به سمت پمپ هم دقیقا از زیر مخزن که میشه زیر توری
    کل مخزن هم یک قالب خاص داره که توری دقیقا توی اون قالب میشینه و چفت میشه(به سختی خارج میشه) و جای لوله خروجی هم زیر قالب توری دیده شده
    به عبارتی تنها راه خروج روغن و رفتنش به سمت پمپ گذر از توری و خارج شدن از لوله زیر هست و هیچ راه دیگه ای وجود نداره
    زمان جا زدن توری هم باید خیلی دقت کرد طبق قالب جا بره وگرنه اگر بیخودی فشار وارد بشه مخزن و توری هر دو آسیب خواهند دید
    یک مکانیزم بسیار جالب دیگه مخزن آب رادیاتور هست که بقدری خوب طراحی شده که اگر ماشین ایراد فنی نداشته باشه در طول یکسال اصلا آب کم نمی کنه و نیاز به بررسی زیاد هم نداره که چه خوب میشد سمند هم همین طراحی را پیاده سازی می کرد که من هر وقت می خوام آب رادیاتور را چک کنم نیاز به روشن کردن فلش موبایل نداشته باشم!!
    روغن هیدرولیک را هم سال 92 تعویض کردم و تا به امروز تغییر نکرده

8. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

سلام
    مدتیه وقتی کولر میگیرم از ماشین صدای زوزه مانندی شنیده میشه که شدید هم هست. به نمایندگی مراجعه کرم و همونطور که خودتون میدونید بدون بررسی درست و حسابی و صرفا با نگاه کردن گفتن که مشکل از کمپرسور هست. وقتی ماشین بدون حرکت و خلاص هست اصلا صدائی شنیده نمیشه و کولر نرمال کار میکنه. صدا تنها وقتی شنیده میشه که ماشین در حال حرکت و دنده هم درگیر هست. وقتی هم که حین حرکت ماشینو خلاص میکنم صدا قطع میشه. من خودم احتمال میدم مشکل از پولی سر میل لنگ باشه. چون اگه کمپرسور مشکل داشته باشه وقتی ماشین خلاص هست هم باید شنیده بشه. لطفا دوستانی که سر رشته دارن راهنمائی کنن ممنون میشم

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
    تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمی‌دونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
    تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمی‌دونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا راهنماییم کنید

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطفا راهنماییم کنید
    مواردی که ذکر شده در ۴۰۵ و سمند و سورن و پارس و لیفان و ... هم هست . بیشترین موردی که باعث خرید ال ۹۰ میشه کیفیت بهترش به نسبت هست وگرنه چیز خاصی نداره . با اون قیمت فضایی و خنده آور .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •