متاسفانه من هنوز متوجه نشدم.اجازه نمیدن که با یک اکانت چند نفر وصل بشن!
مگه باVirtual Box نمیشه چند تا سیستم عامل مجازی داشته باشیم؟
متاسفانه من هنوز متوجه نشدم.اجازه نمیدن که با یک اکانت چند نفر وصل بشن!
مگه باVirtual Box نمیشه چند تا سیستم عامل مجازی داشته باشیم؟
برنامه DUMETER درست کار می کنه ولی به شرطی که تنظیمات داخل این برنامه رو درست انجام بدین
Last edited by DrXoX; 06-08-2011 at 23:27.
دوستان کسی اینجا مشکل من رو داره بعضی لینک هارو که میذارم دانلود شه وقتی pause میزنم یا اصلا کنسل میکنم دانلود منیجر متوقف میشه ولی شبکه همچنان داره دانلود انجام میده میرم از منیجر شبکه هم نگاه میکنم میبینم در حالی که من دانلود رو متوقف کردم و دانلود منیجر هم هیچ کاری نمیکنه اما نشون میده که هنوز IDM داره دانلود رو انجام میده و شبکه تسخیر شده هست با DAP هم امتحان کردم همین جور هست نمیشه گفت bug چون کل اینترنت منیجر هارو امتحان کردم همه همینجورن از ویروسی بودن هم مطمئن هستم که پاک پاک هست PC مشکل چیست خیلی اعصاب خورد کن شده !
جالب هست با دانلودر خود مرورگر ها مشکلی ندارم ! و جالب تر اینکه فقط با بعضی لینک ها این مشکل هست ! و بعد از اون اینکه لپ تاپم فقط این مورد رو داره desktop بدون ایراد دانلود میکنه و بدون ایراد هم کنسل میشه ! جفت IDM ها هم یه ورژن هستن !
یه مشکلی هست که فک کنم باید برم کره ماه تا بتونم راه برطرف کردنش رو بفهمم !
Last edited by isbn; 03-08-2011 at 14:49.
احتمالا شما با vpn فایل دانلود کرده اید و ارسال و دریافت vpn نیز علاوه بر مصرف شما محاسبه شده یا اینکه در شبکه داخلی منزل بین سیستم خودتان و سیستم دیگری فایل ارسال و دریافت کرده اید
در تنظیمات dumeter گزینه ای قرار داده شده که میتوانید تعیین کنید فقط ترافیک رد و بدل شده در اینترنت را گزارش گیری کند یا اینکه ترافیک داخل شبکه را نیز به همراه اینترنت جمع ببندد.
Last edited by Sabanet - Support; 03-08-2011 at 15:09.
DU METER قاطی داره
من BWMETER استفاده میکنم حتی 1مگ هم بالا پایین نشون نمیده از سافتگذر دانلود کنید
سلام دوستان الان وضع صبانت چطور هست میخوام این ماه شاتل رو با صبا عوض کنم اگه کسی تو مخابرات حکمت شعار هست یه تست بذازه ببینم اوضاع چطوره
یک بار برای من اتفاقی شبیه به همین مورد پیش اومد، بعد از چند ساعت اومد (که سیستم رو خاموش کرده بودم فکر کنم) IDM رو باز کردم و دیدم که فایلی که برای دانلود گذاشته بودم و متوقف شده بود، مقدار زیادی دانلود شده ..
از اون جا به این نتیجه رسیدم که در این موارد دانلود منیجر فایل ها رو دانلود میکنه (و اگر فایل ها رو دانلود نکنه، چیزی که حجمش اون قدر بالاست چیه؟ آپدیت خود برنامه؟!) و یک جا نگه میداره ...
این محدودیت تنها برای اکانت روزانه است؛ مگر غیر از اینه که همگی ما با یک اکانت شبانه به اینترنت متصل میشیم؟!
چرا نشه! با Virtual PC و VMware هم میتونید.
نمیدونم چرا سرعت شبانه من اینقدر افتضاحه...الان 8 ماه که دارم از صبانت استفاده میکنم....شبانش وقتی استارت میخوره از 60کیلو بایت میمونه سر 7 کیلو بایت.....آخه 7 کیلو بایت که دیال آپه.....آخه حداقلش محدوش کنن سر 15 کیلو بایت!!!!!!! نه 7 کیلو بایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)