عكسي از هارد adata sh93 كه باز شده .
![]()
عكسي از هارد adata sh93 كه باز شده .
![]()
آقا زنگ زدم. یارو گفت 260 تومن!
من بدبخت رو بگو که از دیشب تا صبح خوشحال بودم که 175 شده.![]()
عزیز دلم خودم هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و با وجودی که کیفیت خوبی دارند و شکر خدا تا الان مشکلی نداشته اند ولی هنوز در استرس ناشی از دست دادن اطلاعات هستم . با وجودیکه هنوز دوسال کامل نشده در فکر بکاپ گرفتن از تمام داده ها هستم . این چند ماهه به مشکلات متعددی برخوردم که فعلا منو از اینجور کارها دور کرده .
یکی از دوستان متخصص در امر تعمیرات هارد یه مثالی آورده که خالی از لطف نیست اینجا هم بگم .
نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن تو فریزر هست . تصور کنید که اگر برق برود چه اتفاقی برای یخ میافتد . پس همیشه بکآپ داشته باشید .
خودم داغ دیده اینجور چیزها هستم . یه هارد سیگیت اینترنال داشتم که 1.5 ترابایت آرشیو فیلم بود که همشون نیست و نابود شدند و با صرف هزینه هنگفت (بیشتر از قیمت هارد نو) اونها رو برای من ریکاوری کردند .
پس هیچ وقت فراموش نکنید که همیشه بکآپ داشته باشید .
سلام
یک سوال داشتم:
با توجه به بازار قیمت هارد بالاتر میره یا پایین تر خواهد اومد توی روزهای آتی؟؟
ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدید...
سلام . من فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدی!من گفتم قیمت WD MY BOOK ESSENIAL
160 تومن ( 1 ترا ) . شما قیمت PASSPORT رو گرفتی 260 تومن!من بخاطر شما دوباره زنگ زدم .
موفق باشی!![]()
سلام ببخشيد ضربه خورد هارد سيگت شما
من ميخوايم از برند سيگت خريد کنم مدل turbo از يکی از اين کاربرا هم تو اين تاپيک ديدم که از هارد های سيگت بد ميگفت که زود خراب ميشن ميخواستم بدونم اگه اين جريان صحت داره برم سمت هارد های وسترن![]()
سلام
داستانش اینطوری بود که از مشهد چهار تا هارد 1.5 ترابایت سیگیت (اینترنال) سفارش دادم که فیلم و انیمه بریزند توش .
بماند که از چهار تا ، سه تا رو برای من پست کردند ، اونهم چه پست کردنی !!! کارتونش کلا وا شده بود !!!
از چهارتاش کلاً دوتاش خراب بود (توسط بایوس هم دیتیکت نمیشد) یکیش رو گارانتی عوض کرد اونیکی رو به بهانه ضربه خوردگی عوض نکردند که اونو بردمش برای تعمیر و ریکاوری که درست کردند . البته پس از تعمیر سریعاً بکآپ گرفتم ، چون برای من هاردهای تعمیری غیر قابل اعتماد هست .
هاردیکه گارانتی عوض نکرد گوشه اش یه ضربه دیدگی داشت . نمیدونم کار گارانتی هست یا کار اون فروشنده آرشیو فیلم و کارتون . در هر حال هارد تعمیر شده ولی بدسکتوریهای شدید داره ، خوب شد سریع ازش بکاپ گرفتم .
دوستان من دیروز هارد 1.5 ترا اینترنال سامسونگ گرفتم 260 تومن با 32 مگ بافر به نظرتون هارد خوبیه ؟
پنج تا پارتیشنش کردم سرعتش هم بد نیست قابل قبوله
استاد می بخشید می دونم تو این تاپیک جاش نیست اما این بکاپ چطوریه؟
من یه هارد اینترنال مکستور دارم که 6 ساله عین خر داره کار میکنه و الآن داره صدای تراکتور میده.
اطلاعاتم بدجور در خطره.
با این قیمت ها هم پول خرید هارد نیست.
میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید بکاپ بگیرم و اینکه حجم بکاپ مثلاً واسه 100 گیگ چقدر میشه؟
در بهترین حالت برای بکآپ ، حجم بکاپ نباید از حجم اصلی بیشتر باشه . مثلا در RAID1 (که اتفاقاً یکی از امنترین و گرانقیمت ترین نوع raid هست) همون اطلاعاتی که در هارد اول نوشته میشود عیناً در هارد دوم نوشته میشود . البته برای کسانی که حجم آرشیو آنها کم هست بهتره که روی DVD رایت کنند ، برای صد گیگ تقریبا 25 عدد DVD خام لازم هست .
ولی برای کسانی که حجم آرشیو آنها زیاد هست رایت کردن روی DVD کار صحیحی نیست چون هم نگهداری DVD کار سختی هست و هم پیدا کردن عنوان خاص در بین تعداد زیاد DVD ها کار مشکلی هست .
در مورد نرم افزارهای بکآپ گیری نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد . مثلا همین نرم افزاری که در هارد اکسترنال وسترن دیجیتال موجود هست بصورت اتوماتیک از مسیرهایی که شما تعیین میکنید بکاپ میگیرد . بعبارت دیگه به محض متصل کردن هارد اکسترنال وسترن نرم افزار WD smartware با مشاهده فایلهای اضافه شده بصورت اتوماتیک از آنها بکآپ میگیرد .
آموزش بکآپ گیری نرم افزار WD smart ware رو در اینجا گفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)