تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 827 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكسي از هارد adata sh93 كه باز شده .

2. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

p.m کردم!

آذرخش كامپيوتر آقاي سجادي اهواز 2213666 0611

زنگ بزن شاید طرف گیج بوده یه چیزی گفته!
    آقا زنگ زدم. یارو گفت 260 تومن!
    من بدبخت رو بگو که از دیشب تا صبح خوشحال بودم که 175 شده.

4. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقا عطا من تقریبا 2 سال پیش هارد data رو گرفتم و حالا اطلاعات حساسمو اونجا نگهداری میکنم.
    یعنی قابل اطمینان نیست؟میشه بیشتر توضیح بدین
    عزیز دلم خودم هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و با وجودی که کیفیت خوبی دارند و شکر خدا تا الان مشکلی نداشته اند ولی هنوز در استرس ناشی از دست دادن اطلاعات هستم . با وجودیکه هنوز دوسال کامل نشده در فکر بکاپ گرفتن از تمام داده ها هستم . این چند ماهه به مشکلات متعددی برخوردم که فعلا منو از اینجور کارها دور کرده .
    یکی از دوستان متخصص در امر تعمیرات هارد یه مثالی آورده که خالی از لطف نیست اینجا هم بگم .
    نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن تو فریزر هست . تصور کنید که اگر برق برود چه اتفاقی برای یخ میافتد . پس همیشه بکآپ داشته باشید .
    خودم داغ دیده اینجور چیزها هستم . یه هارد سیگیت اینترنال داشتم که 1.5 ترابایت آرشیو فیلم بود که همشون نیست و نابود شدند و با صرف هزینه هنگفت (بیشتر از قیمت هارد نو) اونها رو برای من ریکاوری کردند .

پس هیچ وقت فراموش نکنید که همیشه بکآپ داشته باشید .

6. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin3k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم:
    با توجه به بازار قیمت هارد بالاتر میره یا پایین تر خواهد اومد توی روزهای آتی؟؟
    ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدید...

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

آقا زنگ زدم. یارو گفت 260 تومن!
    من بدبخت رو بگو که از دیشب تا صبح خوشحال بودم که 175 شده.
    سلام . من فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدی! من گفتم قیمت WD MY BOOK ESSENIAL

160 تومن ( 1 ترا ) . شما قیمت PASSPORT رو گرفتی 260 تومن! من بخاطر شما دوباره زنگ زدم .

موفق باشی!

9. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

عزیز دلم خودم هفت هارد اکسترنال وسترن دارم و با وجودی که کیفیت خوبی دارند و شکر خدا تا الان مشکلی نداشته اند ولی هنوز در استرس ناشی از دست دادن اطلاعات هستم . با وجودیکه هنوز دوسال کامل نشده در فکر بکاپ گرفتن از تمام داده ها هستم . این چند ماهه به مشکلات متعددی برخوردم که فعلا منو از اینجور کارها دور کرده .
    یکی از دوستان متخصص در امر تعمیرات هارد یه مثالی آورده که خالی از لطف نیست اینجا هم بگم .
    نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک مثل حکاکی کردن روی یخ و گزاشتن آن تو فریزر هست . تصور کنید که اگر برق برود چه اتفاقی برای یخ میافتد . پس همیشه بکآپ داشته باشید .
    خودم داغ دیده اینجور چیزها هستم . یه هارد سیگیت اینترنال داشتم که 1.5 ترابایت آرشیو فیلم بود که همشون نیست و نابود شدند و با صرف هزینه هنگفت (بیشتر از قیمت هارد نو) اونها رو برای من ریکاوری کردند .

پس هیچ وقت فراموش نکنید که همیشه بکآپ داشته باشید .

سلام ببخشيد ضربه خورد هارد سيگت شما
    من ميخوايم از برند سيگت خريد کنم مدل turbo از يکی از اين کاربرا هم تو اين تاپيک ديدم که از هارد های سيگت بد ميگفت که زود خراب ميشن ميخواستم بدونم اگه اين جريان صحت داره برم سمت هارد های وسترن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشيد ضربه خورد هارد سيگت شما
    من ميخوايم از برند سيگت خريد کنم مدل turbo از يکی از اين کاربرا هم تو اين تاپيک ديدم که از هارد های سيگت بد ميگفت که زود خراب ميشن ميخواستم بدونم اگه اين جريان صحت داره برم سمت هارد های وسترن
    سلام

داستانش اینطوری بود که از مشهد چهار تا هارد 1.5 ترابایت سیگیت (اینترنال) سفارش دادم که فیلم و انیمه بریزند توش .
    بماند که از چهار تا ، سه تا رو برای من پست کردند ، اونهم چه پست کردنی !!! کارتونش کلا وا شده بود !!!

از چهارتاش کلاً دوتاش خراب بود (توسط بایوس هم دیتیکت نمیشد) یکیش رو گارانتی عوض کرد اونیکی رو به بهانه ضربه خوردگی عوض نکردند که اونو بردمش برای تعمیر و ریکاوری که درست کردند . البته پس از تعمیر سریعاً بکآپ گرفتم ، چون برای من هاردهای تعمیری غیر قابل اعتماد هست .

هاردیکه گارانتی عوض نکرد گوشه اش یه ضربه دیدگی داشت . نمیدونم کار گارانتی هست یا کار اون فروشنده آرشیو فیلم و کارتون . در هر حال هارد تعمیر شده ولی بدسکتوریهای شدید داره ، خوب شد سریع ازش بکاپ گرفتم .

12. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من دیروز هارد 1.5 ترا اینترنال سامسونگ گرفتم 260 تومن با 32 مگ بافر به نظرتون هارد خوبیه ؟
    پنج تا پارتیشنش کردم سرعتش هم بد نیست قابل قبوله

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام

داستانش اینطوری بود که از مشهد چهار تا هارد 1.5 ترابایت سیگیت (اینترنال) سفارش دادم که فیلم و انیمه بریزند توش .
    بماند که از چهار تا ، سه تا رو برای من پست کردند ، اونهم چه پست کردنی !!! کارتونش کلا وا شده بود !!!

از چهارتاش کلاً دوتاش خراب بود (توسط بایوس هم دیتیکت نمیشد) یکیش رو گارانتی عوض کرد اونیکی رو به بهانه ضربه خوردگی عوض نکردند که اونو بردمش برای تعمیر و ریکاوری که درست کردند . البته پس از تعمیر سریعاً بکآپ گرفتم ، چون برای من هاردهای تعمیری غیر قابل اعتماد هست .

هاردیکه گارانتی عوض نکرد گوشه اش یه ضربه دیدگی داشت . نمیدونم کار گارانتی هست یا کار اون فروشنده آرشیو فیلم و کارتون . در هر حال هارد تعمیر شده ولی بدسکتوریهای شدید داره ، خوب شد سریع ازش بکاپ گرفتم .
    استاد می بخشید می دونم تو این تاپیک جاش نیست اما این بکاپ چطوریه؟

من یه هارد اینترنال مکستور دارم که 6 ساله عین خر داره کار میکنه و الآن داره صدای تراکتور میده.
    اطلاعاتم بدجور در خطره.
    با این قیمت ها هم پول خرید هارد نیست.
    میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید بکاپ بگیرم و اینکه حجم بکاپ مثلاً واسه 100 گیگ چقدر میشه؟

15. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد می بخشید می دونم تو این تاپیک جاش نیست اما این بکاپ چطوریه؟

من یه هارد اینترنال مکستور دارم که 6 ساله عین خر داره کار میکنه و الآن داره صدای تراکتور میده.
    اطلاعاتم بدجور در خطره.
    با این قیمت ها هم پول خرید هارد نیست.
    میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید بکاپ بگیرم و اینکه حجم بکاپ مثلاً واسه 100 گیگ چقدر میشه؟
    در بهترین حالت برای بکآپ ، حجم بکاپ نباید از حجم اصلی بیشتر باشه . مثلا در RAID1 (که اتفاقاً یکی از امنترین و گرانقیمت ترین نوع raid هست) همون اطلاعاتی که در هارد اول نوشته میشود عیناً در هارد دوم نوشته میشود . البته برای کسانی که حجم آرشیو آنها کم هست بهتره که روی DVD رایت کنند ، برای صد گیگ تقریبا 25 عدد DVD خام لازم هست .

ولی برای کسانی که حجم آرشیو آنها زیاد هست رایت کردن روی DVD کار صحیحی نیست چون هم نگهداری DVD کار سختی هست و هم پیدا کردن عنوان خاص در بین تعداد زیاد DVD ها کار مشکلی هست .

در مورد نرم افزارهای بکآپ گیری نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد . مثلا همین نرم افزاری که در هارد اکسترنال وسترن دیجیتال موجود هست بصورت اتوماتیک از مسیرهایی که شما تعیین میکنید بکاپ میگیرد . بعبارت دیگه به محض متصل کردن هارد اکسترنال وسترن نرم افزار WD smartware با مشاهده فایلهای اضافه شده بصورت اتوماتیک از آنها بکآپ میگیرد .

آموزش بکآپ گیری نرم افزار WD smart ware رو در اینجا گفتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 6 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •