تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 364 از 515 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای شیمی ۲ چی پیشنهاد می‌کنید تو این مدت باقیمونده؟ همچنین فیزیک پایه؟
    فیزیک پایه رو البته فصلهای ۴ و ۶ فیزیک ۲ و بازتاب رو تا حدودی کار کردم، البته نه خیلی فوق‌العاده. همینا رو بیشتر کنم یا چی؟

بعد هم اینکه نرم‌افزار ایمیج گرفتن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

یه سوال. قبول دارین کنکور امتحانیه که می خواد سطح علمی داوطلبا رو بسنجه؟ خب پس مطمئنا خودشون هم به فکر این چیزا بودن که این مسائل باعث نشه که سنجشی که قرار آزمون انجام بده، بره تو حاشیه. در نتیجه کل برگزار کننده ها سعی دارن تا محیطی مناسب و بدون استرس ایجاد کنند. می خواین هیچی استرس نداشته باشین؟ شما حتی به فکر این دستشویی نباشین. آب خوردن هم تا حدی که تشنه نباشین لازمه ولی زیادی نخورین که مجبور بشین چند دفعه برین. پس رو یه دفعه حساب باز کنین و اونقدر هم وقت نمی گیره. کلی تو اون مدت استراحت می کنین و حتی می تونین به سوالای سر جلسه فکر کنید و برنامه ریزی کنید !!!
    خلاصه اصلا برای این مسائل برنامه ریزی نکنید. همین برنامه ریزی نکردن استرس رو کمتر می کنه. حتی به فکر اینکه شاید شب کنکور خیلی خوب نخوابین هم نباشین. چون بارها گفته شده با دو سه ساعت کم خوابی تاثیر زیادی نداره ( البته فقط برای یه روز. پس سعی کنید روزای قبل خوابتون تنظیم باشه )
    موفق باشین.
    همه اینایی که گفتی درست
    ی
    اما دستشویی بحثش جداست...
    من پارسال قبل از کنکور توی خونه یه بار رفتم دستشویی... قبل از شروع جلسه هم یه بار رفتم اما آزمون ما توی کلاسای دانشکده ادبیات دانشگاه خلیج بود... هوای بیرون هم گرم بود... من با تی شرت رفتم... اما توی این دانشکده اینقدر سرد بود که من تو آزمون به فیزیک که رسیدم دوباره دستشوییم اومد... اما نرفتم... و هی استرسم بیشتر شد... تا این که گند زدم همشو غلط غلوط جواب دادم.... فیزی 14 درصد... شیمی هم 33

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه .برای اون رتبه ای که می خوام تلاشم رو کردم سوالای سال های قبل رو که از خودم آزمون می گیرم به اون درصدهایی که می خوام می رسم. اما فکر می کنم سوالای امسال کلا فرق میکنه و من نمی تونم حل کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه .برای اون رتبه ای که می خوام تلاشم رو کردم سوالای سال های قبل رو که از خودم آزمون می گیرم به اون درصدهایی که می خوام می رسم. اما فکر می کنم سوالای امسال کلا فرق میکنه و من نمی تونم حل کنم
    دوست عزیز درست نیست که تو این زمان الکی به خدوت استرس وارد کنی . تو تلاشتو کردی به اون چیزی که می خواستی به قول خدوت رسیدی . حالا تو این فرصتی که مونده بیا سعی کن اون تلاشتو چند برابر کنی . مثلا اگر هدفت این بوده که فیزیک رو 70 درصد بزنی بیا تو این مدت بگو هدف من 80 درصده اون موقعست که میتونی تو کنکور 70 یا حتی 80 هم بزنی . مورد بعدی اینه که ممکن یه سال فیزیک آسون باشه یه سال سخت پس زیاد به این درصد هایی که میزنی اهمیت نده . نمیگم مهم نیستن میگم خیلی مهم نیستن . مهم اون چیزیه که خودت ازش خبر داری . خود آدم از هرکسی بهتر میدونه تو هر درسی در چه سطحی هست . موفق باشی .

5. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان لینک رو درست میکنم ولی یه برنامه برای ایمیج گرفتن بگید تا برااتون ایمیجش رو بزارم که درایو مجازی بسازین راحت برنامه اجرا شه
    فقط یه برنامه ایمیج سیدی که که حجم هم ایمیج بگیره و خودش هم کم حجم باشه بگید تا براتون برنامه رو خودم آپ کنم اخه اون لینک رو خودم آپلود نکردم

من یه مشکلی دارم فقط اونم درس شیمی هست که میتونم رو 80 بزنم ولی همیشه 50 60 میزنم کسی نظری نداره چیکارش کنم ؟
    برنامه Ashampoo-Burning-Studio خیلی خوبه
    این لینک جدید ترین ورژنشه ولی سنگینه
    ورژن های قبلیش خیلی خیلی سبکتر بودن (کم امکانات تر) میتونی یه سرچ کنی پیدا کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی 89 دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by tariran0; 31-05-2011 at 18:13.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه هدف قرار دادن درصد کار اشتباهیه به همون دلیلی که همه میدونن ( ممکنه همون درسی که شما برنامه ریزی کردین به درصد بالا سوالاتش سخت باشه و در نتیجه ... ) برای همین بهتره به رشته- دانشگاه مد نظرتون فکر کنید نه درصد و رتیه

دوم اینکه نگرانیتون بی مورده
    فرض کنیم این اتفاق هم بیفته و شما نتونی سوالات رو حل کنی در ایت صورت وقتی داوطلب آماده ای مثل شما نتونه از پس سوالات بر بیاد پس بقیه هم نمی تونند سوالات رو حل کنن و ==> رتبه شما خراب نمیشه و به اون چیزی که می خواید میرسید

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

14

با سلام.
    یه سوال:برای کم شدن استرس چیکار کنم؟؟؟؟
    لطفا یکی بگه.
    ممنون

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با سلام.
    یه سوال:برای کم شدن استرس چیکار کنم؟؟؟؟
    لطفا یکی بگه.
    ممنون
    مدیتیشن
    میتونی از جملات خوب هم استفاده کنی.حتما دوستان راه حل دیگه ای هم دارن

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام یک ماه مانده تا کنکور و من خیلی دپرس شدم و حالم گرفته شده
    دلیلش؟
    امروز آزمون سراسری تجربی 88 را زدم فقط اختصاصی درصدهای زیر اومد
    خجالت میشکم درصدهام را اینجا بذارم ولی میذارم تا راهنماییم کنید

سمت راست درصدیه که امروز زدم هدفی هم که برای کنکور دارم روبرویش میذارم

ریاضی: 5 درصد ===>هدفم 20 درصد هست در کنکور
    فیزیک:6 درصد ===>این هم هدفم حدود 20 درصد هست در کنکور

زیست:14 درصد ===>به 30 درصد در کنکور راضیم
    شیمی:18 درصد ==> این هم به 30 درصد در کنکور راضیم

به نظرتون چه کار کنم چی پیشنهاد میدید که در این یک ماه باقی مانده انجام بدم تا به هدف هایی که دارم برسم؟آیا درصد های هدفم قابل دسترسی است؟چگونه؟

و یک سوال دیگر هم دارم آیا به زدن آزمون های جامع کنکور های سال هی گذشته ادامه دهم یا فعلا درس بخوانم و آزمون های جامع را به 20 روز آخر موکول کنم؟

متشکرم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

همه اینایی که گفتی درست
    ی
    اما دستشویی بحثش جداست...
    من پارسال قبل از کنکور توی خونه یه بار رفتم دستشویی... قبل از شروع جلسه هم یه بار رفتم اما آزمون ما توی کلاسای دانشکده ادبیات دانشگاه خلیج بود... هوای بیرون هم گرم بود... من با تی شرت رفتم... اما توی این دانشکده اینقدر سرد بود که من تو آزمون به فیزیک که رسیدم دوباره دستشوییم اومد... اما نرفتم... و هی استرسم بیشتر شد... تا این که گند زدم همشو غلط غلوط جواب دادم.... فیزی 14 درصد... شیمی هم 33
    خب دقیقا منم همینو می گم. رو یه بار حساب کنید. یعنی نه اینکه حالا فیزیک هستی و بگی حیفه این وقت برم . اینم عواقبش که همه چیزایی که بلد بودی غلط از آب در میاد. من اینو نوشتم و امیدوارم همه بهش برسن مخصوصا که شما از عواقبش هم گفتین :
    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p
    شما حتی به فکر این دستشویی نباشین. آب خوردن هم تا حدی که تشنه نباشین لازمه ولی زیادی نخورین که مجبور بشین چند دفعه برین. پس رو یه دفعه حساب باز کنین و اونقدر هم وقت نمی گیره. کلی تو اون مدت استراحت می کنین و حتی می تونین به سوالای سر جلسه فکر کنید و برنامه ریزی کنید !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •