اقا خسته نباشین کسی نیست بتونه اینهارو حل کنه؟
اقا خسته نباشین کسی نیست بتونه اینهارو حل کنه؟
ابا می تونی اگه می تونی اینو جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!
100X+220=?
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
5555555555555555بابا جواب دادی
اثبات نامساوی مثلثی ( یا مثلثاتی )
سلام دوستان
یه تمرین دارم که باید 2 روز دیگه تحویل بدم
|a+b|≤|a|+|b|
فرمول بالا رو ممکنه اشتباه نوشته باشم ( آخه توی کافی نتم ) ممکنه به جای کوچکتر مساوی علامت بزرگتر مساوی باشه
استاد گفته که فقط نامساوی مثلثی رو اثبات کنید ( به جای عدد از حروف انگلیسی استفاده کتید )
لطفا راهنمایی کنید من که گیج گیج شدم ( همه فهمیدن جز من ) اونم جلسه اول
به توان 2 برسون
البته اگه خود نامساوی مثلثی رو میخوای اثبات کنی (این یه حالتشه فقط) باید با استقرا بری
سلام بر اساتید بزرگ ریاضی
من سه تا سوال دارم که نیاز به راهنمایی دارم
اولی و دومی درمورد ریاضیات گسسته و سومی در مورد آمار و احتمالات
---
سوال اول : به ازای هر عدد صحیح مثبت n نشان دهید که
=====
سوال دوم : مطلوب است ظریبدر بسط
=====
سوال سوم : در کشیدن 9 کارت به تصادف و با جایگزاری از یکدست کارت معمولی 52 تایی احتمال اینکه :
الف) 3A سه پیک
ب) 3 بی بی دل
ج) 3 شاه خاج
بیرون بیاید چقدر است ؟
==
پیشاپیش ممنون
یعنی چی به توان 2 برسون
میتونی با حل یه تمرین به صورت ساده توضیح بدی ؟![]()
سلام
سوال اول نتیجه ای از بسط دو جمله ای نیوتونه.
بسط دو جمله ای نیوتون:
اگه در رابطه بالا x=1 , y=-1 قرار بدیم حکم ثابت میشه!
سوال دوم هم با بسط چند جمله ای نیوتون حل میشه:
'که مجموع روی همه d_i های صحیح نامنفی است که مجموعشان n است.و:
حال در این بسط قرار بدین k=4 , n=8 و x_1=2w , x_2=- x , x_3=3y , x_4= - 2z جمله ای که سوال ضریبشو خواسته به ازای d_1=3 , d_2=2 , d_3=1 , d_4=2 بوجود می اید.پس ضریب جمله خواسته شده در بسط برابر ضریب ان در تک جمله زیر است:
نکته:هم فرمول بسط دو جمله ای هم چند جمله ای رو میشه با یک استدلال ترکیبیاتی ثابت کرد.
سوال سوم:
احتمال اینکه کارتی که از 52 کارت می کشیم Ace پیک باشه، یک پنجاهو دومه!چون با جایگذاری 9 بار این کارو انجام میدیم،پس یک ازمایش داریم با احتمال موفقیت یک پنجاهو دوم که نه بار تکرار شده و احتمال اینو می خواهیم که تعداد موفقیت ها دقیقا(؟) سه باشه.پس یک ازمایش دو جمله ای داریم با توزیع دو جمله ای با احتمال موفقیت p=1/52 و x=3 و n=9
البته فرمول بالا رو هم با یک استدلال ترکیبیاتی ساده میشه بدست اورد.
ب و ج هم دقیقا با الف فرقی ندارن!Ace پیکو بی بی دلو ساه خاجو هر کارت دیگه ای در این مساله با هم فرقی ندارن!چون از هر کدومشون دقیقا یکی هست و در کشیدن یک کارت از 52 تا با احتمال یکسان 1/52 رو میشن!
سلام
که نامساوی اخر هم برقرار چون قدر مطلق هر عدد بزرگتر مساوی خودشه!
سلام من کتاب حساب دیفرانسیل دکتر نیکوکار جلد 1 رو میخوام...لطفا لینکش رو برام بزارید یا اگه تو فروم هست لینک پستشو برام بزارید خیلی خیلی ممنونتون میشم. با تشکر
کسی می تونه این مسئاله رو با راه حل برای من حل کنه؟
-در امارگیری از 100 خانواده.12 خانواده صاحب فرزند نبودند و 65 خانواده در بین فرزندانشان دختر داشتند.70 خانواده در بین فرزندانشان پسر داشتند.20 خانواده فقط یک فرزند پسر داشتند.
الف)چند خانواده هم فرزند دختر و هم فرزند پسر داشتند.
ب)چند خانواده فقط فرزند دختر داشته اند.
پ)چند خانواده فرزند پسر نداشته اند.
ت)چند خانواده فقط فرزند دختر و یا فقط یک فرزند پسر داشتند.
ه)چند خانواده بیش از یک فرزند پسر داشته اند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)