کمودو که میگه ویروسه پس حتما ویروسه
برای حل مشکلتان نیز این تاپیک رو بخونید
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمودو که میگه ویروسه پس حتما ویروسه
برای حل مشکلتان نیز این تاپیک رو بخونید
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪
سـلام.
باید مربوط به کرک Office 2010 باشه.
سرویس این برنامه از ابتدا نصب میشه و همون باعث تولید مجدد فایل مذکور میشه.یعنی این اتفاق باید بیفته.
این هم مثل خیلی از کرکهای دیگه توسط اکثر آنتی ویروسها مخرب محسوب میشه.
من این فایل رو تو لیست چشم پوشی آنتی ویروسم قرار دادم و مشکلی ایجاد نکرده.
آره ممکنه مال کرک office 2010 باشه پس مشکلی برام پیش نمی یاد
چند نمونه فايل دسته اي خرابكار كه البته خطر چنداني ندارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند نمونه ويروس دسته اي و تحت داس ديگه
البته من يكي شون رو اجرا كردم كه خود برنامه ويروس نبود ولي يه فايل دسته اي ايجاد مي كرد كه بعضي مشكلات براي كاربر درست مي كرد در واقع يه برنامه ويروس سازي هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مهندس لطف کنن فایل زیر رو دانلود کنن ببینن ویروسه یانه .داخله یه فایله zip هست رمزش هم 1234 هست
یه اتوران هم همراه فایل هست .
این فایل جدیدا تو درایوهای سیستم دوستم نشسته من دیدمش کنجکاو شدم تنها کاری که میکنه مربوط میشه به همون فایل اتورانش که وقتی میخوای درایو رو باز کنی تو یه پنجره جداگونه باز میکنه و هیچ کاره دیگه ای انجام نمیده (البته به نظر من)انتی ویروس هم شناساییش نمیکنه نه از اینترنت استفاده میکنه نه گزینه های folder options رو از کار میندازه و...
وقتی هم حذفش میکنی دوباره بعد از ری استارت به وجود میاد
پسوردش 1234 است فقط مواظب باشید
نتايج بررسي
کسپر به عنوان ویروس شناساییش کرد.
سلام
یه نمونه جدید
پسورد:123
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)