تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 451 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام سلام به همگی

دلم واسه همتون تنگ شده بود مخصوصا داش علیرضا و علی گلمون.

بچه ها این قسمت Antena که سمت راست دستگاه هست , فقط جاشه یا اینکه یه سیستم Wireless هست !؟

=====================================
    بچه ها دوباره مشکل N82JQ داره سر باز میکنه !! دیروز دوباره 2 نفر به من از این مشکل شکایت کردن

دوستان اگه چیزی دیدن حتما به من خبر بدن .

سلام.

قسمت انتن مخصوص کانفیگ هایی هست ک کارت tv دارن و باید از انتن اکسترنال استفاده کنن تا سیگنال هارو دریافت کنن.برای کانفیگ های بدون کارت tv هیچ گونه کارایی نداره.

مگه n82jq چه مشکلی داره ؟ ( ببخشید من در جریان نیستم )

2. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام سلام به همگی

دلم واسه همتون تنگ شده بود مخصوصا داش علیرضا و علی گلمون.

بچه ها این قسمت Antena که سمت راست دستگاه هست , فقط جاشه یا اینکه یه سیستم Wireless هست !؟

=====================================
    بچه ها دوباره مشکل N82JQ داره سر باز میکنه !! دیروز دوباره 2 نفر به من از این مشکل شکایت کردن

دوستان اگه چیزی دیدن حتما به من خبر بدن .
    سلام
    مال من هم که خب تی وی نداره دیگه. چی بگم ..

این مشکل N82 همون قصه ی دو کارت گرافیک و مشکل در سوییچ بین این گرافیک و اون گرافیک رو میگن فکر کنم. از دوستان من یکیشون از این لپ تاپهای دو گرافیکه داشت و یک سری دیدم تم ویندوز سون به جای Aero شده همون حالت بی ریخت کلاسیک !!!

صداش رو هم در نیاورد ولی من تا دیدم روش نوشته Core i3 گرفتم قضیه چیه! فکر کنم با نصب درایور درست حسابی و از این جور کارها مشکل حل بشه ولی کلا اینتل هم یا این کارش دردسر درست کرده واسه ملت.

خدا کنه AMD این سری LIano رو میخواد بده بیرون این جوری نباشه، ملت خسته شدن حسابی.

4. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام.

قسمت انتن مخصوص کانفیگ هایی هست ک کارت tv دارن و باید از انتن اکسترنال استفاده کنن تا سیگنال هارو دریافت کنن.برای کانفیگ های بدون کارت tv هیچ گونه کارایی نداره.

مگه n82jq چه مشکلی داره ؟ ( ببخشید من در جریان نیستم )
    ممنون از توضیحات . پس اینی که گذاشتن در واقع الکیه و تو Config ما قرار نگرفته.

والا هم مشکلی که داش علیرضا گفتن هست و هم اینکه (از اون بد تر) مشکل سره نا هماهنگی Frequence های کاری هماهنگ CPU
    و Bridge است که متاصفانه فکر میکنم مشکل از ناکارآمادی Bios باشه.

بدترین پیش آمد هم تو این مشکل هنگ ناگهانی سیستم یا هنگ سیستم به همراه پرش شدید تصویر و شطرنجی شدن بوده.

این مورد رو همه انکار میکنن ولی وجود داره.
    سلام
    مال من هم که خب تی وی نداره دیگه. چی بگم ..

این مشکل N82 همون قصه ی دو کارت گرافیک و مشکل در سوییچ بین این گرافیک و اون گرافیک رو میگن فکر کنم. از دوستان من یکیشون از این لپ تاپهای دو گرافیکه داشت و یک سری دیدم تم ویندوز سون به جای Aero شده همون حالت بی ریخت کلاسیک !!!

صداش رو هم در نیاورد ولی من تا دیدم روش نوشته Core i3 گرفتم قضیه چیه! فکر کنم با نصب درایور درست حسابی و از این جور کارها مشکل حل بشه ولی کلا اینتل هم یا این کارش دردسر درست کرده واسه ملت.

خدا کنه AMD این سری LIano رو میخواد بده بیرون این جوری نباشه، ملت خسته شدن حسابی.
    چه کنیم گیر یه مشت مهندس افتادیم که با پول مردم دنیا تجربه پیدا میکنن
    Last edited by SamGun; 11-02-2011 at 17:12.

6. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بچه ها شرمندهاین سوال اینجا جاش نیست اما چون بچه های اینجا خیلی فعال اند و خیلی با تجربه گفتم اینجا بپرسم.
    من برای خانمم میخوام لپ تاپ بگیرم تا 850 - 900 چی پیشنهاد میدید که خوب باشه ؟ برند حالا زیاد مهم نیست فقط برای اتوکد میخواد زیاد اهل بازی و ... نیست .

8. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه ها شرمندهاین سوال اینجا جاش نیست اما چون بچه های اینجا خیلی فعال اند و خیلی با تجربه گفتم اینجا بپرسم.
    من برای خانمم میخوام لپ تاپ بگیرم تا 850 - 900 چی پیشنهاد میدید که خوب باشه ؟ برند حالا زیاد مهم نیست فقط برای اتوکد میخواد زیاد اهل بازی و ... نیست .
    وقتی برای خانومها میخوان لپ تاپ بگیرن کلا نمیگن که واسه بازی هست یا نه ... آخه اصلا خانوما بازی نمیکنن که !!!

ببین برند همین ایسوس به نظر من هم قیمتش خوب تره و هم مقاومتش خوبه. لنوو هم چیز خوبیه. اما اصل قضیه برای خانوما ظاهر دستگاه و مخصوصا وزنشه که واسه همین فکر کنم سونی بهتر باشه.

من مدل خاصی پیشنهاد نمیدم اما برای اتوکد با توجه به این که یک تردی بیشتر کار میکنه 2 هسته ای بخری بهتره. پردازنده هاش میشه سری Core i3 . گرافیک هم که این سری خودشون دارن. گرافیک HD اینتل که حدودا 30 40 نهایت 50 درصد 5730 قدرت داره و ضعیف حساب میشه اما برای اتوکد کافیه. البته اتوکد سه بعدیش رو هم میگم ها ! نه فقط دو بعدیش.
    رم هم به نظر من 2 گیگ برای اتوکد خوبه ولی چون قیمتی نداره (2 گیگش 40 در میاد) با رم 4 گیگ بگیر.

Core i3 نسل دوم متاسفانه اواخر این ماه میلادی ریلیس میشه و تا لپ تاپهاش بیاد شاید نتونی صبر کنی ولی اگه بتونی صبر کنی خیلی بهتره چون مدلهای موجود (مخصوصا سونی که تو بایوس نویسی به نوعی ضعیف تر از ایسوس و ... هستش) مشکلات داشتند، حتی یکی از بزرگترین ایرادها اینه که همزمان نمیشه از گرافیک روی پردازنده و گرافیک Discrete یا جداگانه استفاده کرد. تو نسل دوم شاید اون تکنولوژی Lucid رو استفاده کردن و اکانش جور شد. خبر هم ندارم دقیق که این قضیه ردیف شده یا نه ولی اگه بشه این مشکلات سوییچ بین دو تا گرافیک حذف میشه.

10. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    یه برنامه ای برای مانیتورینگ دمای لپتاپ میخواستم
    hwmonitor خوشم نمیاد چون خیلی سادست
    speed fan هم خوشم نیومد چون بین گرافیک اول و دوم دائما سوییچ میکنه (اگه تنظیماتی هست که دیگه گرافیک دوم رو مانیتور نکنه به من بگین)
    این برنامه lavalys everest خیلی عالیه ولی اونهم مسئله سوییچ شدن بین دو گرافیک رو داره چه تنظیماتی داره که دیگه گرافیک دوم رو مانیتور نکنه؟؟؟

ممنون

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

وقتی برای خانومها میخوان لپ تاپ بگیرن کلا نمیگن که واسه بازی هست یا نه ... آخه اصلا خانوما بازی نمیکنن که !!!

ببین برند همین ایسوس به نظر من هم قیمتش خوب تره و هم مقاومتش خوبه. لنوو هم چیز خوبیه. اما اصل قضیه برای خانوما ظاهر دستگاه و مخصوصا وزنشه که واسه همین فکر کنم سونی بهتر باشه.

من مدل خاصی پیشنهاد نمیدم اما برای اتوکد با توجه به این که یک تردی بیشتر کار میکنه 2 هسته ای بخری بهتره. پردازنده هاش میشه سری Core i3 . گرافیک هم که این سری خودشون دارن. گرافیک HD اینتل که حدودا 30 40 نهایت 50 درصد 5730 قدرت داره و ضعیف حساب میشه اما برای اتوکد کافیه. البته اتوکد سه بعدیش رو هم میگم ها ! نه فقط دو بعدیش.
    رم هم به نظر من 2 گیگ برای اتوکد خوبه ولی چون قیمتی نداره (2 گیگش 40 در میاد) با رم 4 گیگ بگیر.

Core i3 نسل دوم متاسفانه اواخر این ماه میلادی ریلیس میشه و تا لپ تاپهاش بیاد شاید نتونی صبر کنی ولی اگه بتونی صبر کنی خیلی بهتره چون مدلهای موجود (مخصوصا سونی که تو بایوس نویسی به نوعی ضعیف تر از ایسوس و ... هستش) مشکلات داشتند، حتی یکی از بزرگترین ایرادها اینه که همزمان نمیشه از گرافیک روی پردازنده و گرافیک Discrete یا جداگانه استفاده کرد. تو نسل دوم شاید اون تکنولوژی Lucid رو استفاده کردن و اکانش جور شد. خبر هم ندارم دقیق که این قضیه ردیف شده یا نه ولی اگه بشه این مشکلات سوییچ بین دو تا گرافیک حذف میشه.

مرسی از جوابت.
    خود خانومم هم از سونی خوشش میاد ولی فکر نکنم مدلی توشون پیدا بشه که هم سبک باشه و هم ارزون ( 850 - 900 ) میدونم گرافیک استفاده ای ازش نداره ولی اینتل هم دیگه نباشه اخه اینجوری لنگ میشه اوضاع.
    خواهرم لپتاپ n5010 دل گرفته 830 با این کانفیگ چطوره ؟
    core i5 460m , 4gb ram , ati radeon 550v و .... جطوره ؟ همه چیش خوبه ولی باید ببینم نظر خانومم چیه اخه به ظاهر خیلی اهمیت میده.

14. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسی از جوابت.
    خود خانومم هم از سونی خوشش میاد ولی فکر نکنم مدلی توشون پیدا بشه که هم سبک باشه و هم ارزون ( 850 - 900 ) میدونم گرافیک استفاده ای ازش نداره ولی اینتل هم دیگه نباشه اخه اینجوری لنگ میشه اوضاع.
    خواهرم لپتاپ n5010 دل گرفته 830 با این کانفیگ چطوره ؟
    core i5 460m , 4gb ram , ati radeon 550v و .... جطوره ؟ همه چیش خوبه ولی باید ببینم نظر خانومم چیه اخه به ظاهر خیلی اهمیت میده.
    تو بخش مشورت در مورد لپ تاپ مطرح کنی مدلهای زیادی فکر کنم پیشنهاد میدن.
    یک نکته روانشناسی میگه که بهتره لپ تاپ خانومها و خواهر شوهرشون یه جور باشه دقیقققققققق

این هم مدل خوبیه. گرافیکش نفهمیدم چیه. آخه 550 تاحالا نشنیدم. سی پی یوش هم اگر سری 500 باشه بهتره مثلا 540 ، چون سرعت پایه و توربوشون بیشتره. امار مدلهای ایسوس و سونی رو ندارم من. بری بخش لپ تاپ و بهترین مدلهای زیر 1 تومن رو دونه دونه چک کنی بهتره. من کلا یه مشخصاتی رو گفتم.

16. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلا م من میخوام یه لب تاپ تا حد 1400 بگیرم که برای برنامه نویس و بازی به کارم بخوره . البته دوستان مدل از sony f13 را گفتنند می خوام بدونم نظر شما چیست ؟ چی بگیرم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان 1 سوال فنی.

من بعضی وقت ها لپ تاپ رو ک روشن میکنم وقتی بالا میاد ایکون های دسکتاپ را نشون نمیده باید حتما 1 بار LogOff کنم یا ریستارت کنم تا درست بشه . بعدشم بعضی وقت ها هم ک بالا میاد بلوتوث را نمیشناسه میگه خاموش هرچی با کلید روشن خاموش میکنم یا با FN + F2 بلوتوث را میگه خاموشه. باید حتما ریستارت بشه تا درست بشه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ک اشکال از کجاست

19. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •