دوست عزيز مسخره ميكني؟؟!!
دوست عزيز مسخره ميكني؟؟!!
انواع سانتر :
1. 1دایره : توپ رو با رتفاع زیاد و سرعت کم میفرسته .
2. 2دایره پشت سر هم : توپ رو تو ارتفاع و سرعت متوسط میفرسته .
3. 3دایره پشت سر هم : توپ رو زمینی و با سرعت میفرسته مثل پاس زمینیه .
واسه استفاده از هرحالت باید موقعیت مهاجم خودت و مدافع حریفو در نظر بگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* New Team Logo
* Update Team LineUp
* Update ML Sponser
* Update All Kit’s
* New Referee Kit’s
* New Ball’s
* and more…
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو دانلود کردم و بعدش نصبش کردم ولی لگوها و لباس ها درست نشد!
مشکل از چیه؟
دوستان اینم لینک مستقیم این پچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
شما احتمالا بعد از نصب به فولدربازی نرفتی.
بعد از این که 3 فایل فشرده رو بهم چسبوندید و نصب کردید . به محل نصب بازی برید و توی پوشه kitserver بعد روی manager.exe کلیک کنید و دکمه attach رو بزنید - اوکی میشه![]()
البته حالتهای دیگه هم وجود داره مثلا برای EARLY CROSS باید L1 رو هم نگه داری و برای سانترهای خیلی بلند L2 رو . من بازیو هنوز نگرفتم نمیدونم امسال درایون کراس هم به این نسخه اضافه شده یا نه . یک بررسی بکنین حالت تاپ اسپین داره مسیر توپ که معمولا پلیر میکرهاو بازیسازهای بزرگ از این سانترها بصورت قطری برای راه انداختن بالهای کنار استفاده میکنن .
به نظرتون باید بازیکن من تا چه مدت منتظر بمونه تا اون بازیکن به اصطلاح حریفش بیاد و توپشو بگیره؟
اگه جوابتون تو دور و بره24 ساعته که باید بگم همتون اشتباه میکنید چون زمانی که توپ در یکی از این دو سمت زمین بازی قراره بگیره بازیکن رو برویی فقط وایمیسته نگاهت میکنه فقط زمانی حریف میتونه توپ رو بگیره که یکی از بازیکنا از فواصل دورتر همت کنه و بیاد بازیکن شما رو قلقلک کنه. بعد از همه ی این ماجراها اگه شما حتی اگه بخواید توپ رو سانتر کنید خیالتون راحت باشه که رو دروازه حریفه اونم برای یه موقعیت خطرناک چون که اون شخص به اصطلاح بازیکن هیچ کاری حتی برای جلوگیری از ضربه شما نمیکنه. (درجه سختی رو TOP PLEYER میباشد)
همه رو هم تحمل کنیم ولی این یکی هرجور با خودم فکر کردم نتونستم کنار بیام انگار بازیکنا برای بازی فوتبال ساخته نشدن فقط برای دریبل خوردن یا نخوردن ساخته شدن.
اینجا هست که باید دستها رو بالا برد و برای آبرویه باقیمانده pes شروع به دعا بکنم و خداوند بخوایم که عزت و سربلندی pes رو خودش به ما برگردونه. اگه تا سالهای قبل pes یک king بود فیفا میشد گفت یه موش بود ولی الان pes دوست داشتنی ما شده یک سوسک در مقابل این موش. اشتباه نکنید فیفا پیشرفت نکرد این pes بود که پست رفت کرد. مرگ بر سباس و همه دست اندر کارهای زحمت کش (نمیشه حالا عین کلمه رو گفت) کونامی و ...
من اینا رو که بلدم
اصلا نمیتونم با هد گل بزنم
به نظرت از کدومش همش استفاده کنم تا حداقل تو هر بازی یه گل بزنم؟
يه سوال، آيا برنامه يا ترفندي هست كه پول به بازي اضافه كنه تا بشه خيلي راحت از فروشگاه بازي خريد كرد،آخه حوصله بردن جام و مسترليگ رو ندارم![]()
اوه. چی بگم آخه. هرچی میخوام شرح ندم نمیتونم...
آقای مسی مثلا خیر سرش شده بهترین بازیکن سال یوفا ولی مگه این نیست که بهترین رو از بهترین ها انتخاب میکنند پس این مسی از کجا درومده؟؟؟
این فکر نکنم از ضعف بازی باشه من فکر میکنم این مسی یه ریگی تو کفشش بوده که اینجوری شده ولی فقط نمیدونم این بنده خدا برای اینکه بهترین باشه دمه چند نفر رو دمیده اصلا صبر کنید صبر کنید نکنه با سباس ناقلا یهههههه .... آی کلک. درسته خودشه!!!!
ما که رفتیم. ما که رفتیم فیفا بزنیم اینم شما عزیزان بهتر از جانم و آقای سباس (The KING of The RING)
برم یه تیم از دسته چهار انگلیس بردارم یه منیجری بریم. آخیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش.
شاید این موش ما واقعا یه بچه شیر باشه خودمون خبر نداریم.
Last edited by balloon; 10-10-2010 at 18:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)