مشکل از باباته!
یه احتمال دیگه هم هس ! گوشات مورد دارن
من که مشکلی نداشتم با برنامش !
مشکل از باباته!
یه احتمال دیگه هم هس ! گوشات مورد دارن
من که مشکلی نداشتم با برنامش !
خیلی رو اعصابهیه نمونه صدای ضبط شده حالا میزارم به عمق فاجعه پی ببرین
![]()
یه سوال.x10 سنسور نور داره?آخه من هر چی تو ستینگ میگردم چیزی پیدا نمیکنم!![]()
نه خیلی ضد حاله من تقریبا به این سنسور نور عادت کردم
منظورت از سنسور نور چیه؟ اگه منظورت تنظیم نور صفحه هست که داره. نرم افزار beautiful widgets را هم بگیری یه ویجت برای تنظیم نور داره
امروز از مارکت یه برنامه گرفتم که ظاهرا خود سونی اریکسون اون رو بیرون داده و با اون میتونید از فلش دوربین استفاده کنید.حالتهای مختلفی داره .چشمک زن ، روشن واسه 60 ثانیه و غیره...جالبه.
فقط متاسفانه نتونستم بک آپش رو بگیرم و اینجا بزارم.میگه برنامه private هست.
اسمش اینه:LED Light
منظورش اینه تنظیم نورش حالت اتوماتیک نداره که با توجه به روشنایی محیط نور صفحه کم و زیاد شه![]()
بله من منظورم همینه.آخه بالای گوشی به جز led دو تا چیز دیگه هم داره اونا نمیدونم چین?
سلام
چطوری میشه صفحه دسکتاپ که اول نمایش داده میشه به تنظیم خودمون باشه توی گوشی من هر برنامه ای را که اخیرا استفاده کردم تو اولین صفحه آیکونشو نشون میده گاهی هم نا منظم نشون میده چطور میشه تنظیمش کرد؟
xperia x10 سنسور نور داره اما این سنسور به نور طبیعی بیشتر از نور مصنوعی واکنش نشون میده این سنسور رو میتونید موقعی که گوشی رو در دست دارید در سمت چپ آرم سونی اریکسون ببینید
کافیه در تنظیمات ویدجت power control میزان روشنایی رو در حالت میانی قرار بدید و در روشنایی روز دستتون رو روی سنسور بذارید متوجه میشید که روشنایی صفحه به مرور کم میشه و وقتی دستتون رو بردارید صفحه به یکباره روشن میشه
بهترین حالت همین تنظیم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)