ممنون از همه دوستانی که با لطف و ادب و فرهنگشون بنده رو خطاب قرار دادند
این آخرین پستیه که من تو فروم میدم اگر کسی دوست داشت از این ببعد پیام داخل سیستم بده در خدمتش هستم
چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم :
1- بنده کارمند مخابرات نیستم ، شغلم یه جورایی با پنل درگیره
2- من در سیاست گذاری های مخابرات که کدوم مناطق رو میخواد سرویس بده و سرویس شبانه رایگان میخواد بزاره یا نه نقشی ندارم
3- طبیعتا پنل به خاطر به روز رسانی ممکنه گاهی اوقات قعطی داشته باشه،ولی خیلی کم، و طی چند روز گذشته یک ثانیه هم قعطی نداشتیم، اگر شما بستر اینترنتتون کنده یا سرور ها رو نمیتونید پینگ کنید گردن پنل نندازید
4- مشکل منفی شدن اعتبار درست شده و نباید برای کسی دیگه پیش بیاد،هر کس حداکثر ده دقیقه پس از اتمام اعتبار باید DC بشه
5- عزیزی که گفت من میخوام از اینجا باگ های سیستم رو پیدا کنم : خدمتت عرض که سیستم بدون باگ در هیچ جای دنیا نداریم،بنده هم قصدم کمک به شما بود که ماشالله خوب جوابمو دادید
6- ارتباط با بانک درست شده فقط منتظر مجوز بانک هست،فکر کنم اونم توی این هفته درست بشه.
7- یه بار دیگه واضح تر میگم : از این مواردی که دوستان گفته بودن تو ریز مصرف من زده در ده ثانیه خیلی مگابایت دانلود کردی و این اصلا منطقی نیست اگر پیش اومده مشخصات سرویس و زمان اون مصرف رو به من بدید تا براتون بررسی کنم
یا حق - خدانگهدار همگی