تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 1049 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

پژمان جان يك مدل سينما خانگي معرفي كن تا 400 تومان .... اين 391 و 1311 هزينش برام زياده...مرسي

من مي خواستم اسپيكر z5500 لاجتيك بگيرم 450 تومان...دوستان گفتند 391 دنون بگيرم با اين قيمت...چه جوريه؟؟؟

يه سينما خانگي معرفي كنيد در حد z5500 ممنون ميشم در ضمن از كجا تهيه كنم؟؟؟
    JVC TH-D5 به نسبت قیمت صدای خیلی خوبی داره فکر کنم الان حدود 440 باشه
    من صداش رو شنیدم باس خیلی نرم و قوی و تفکیک خوبی داره در کل به نظرم آمپش توی سینما خانگی های هم ردش واقعاً قوی تره بد نیست برید صداش رو از نزدیک بشنوید فکر کنم خوشتون بیاد

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

با سلام من ديروز مذل rs3tb را 795000 تومان گرفتم ايا سيستم خوبي است
    مبارکتون باشه بله سیستم خوبیه

2. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یک سینما خانگی پاناسونیک دارم مدل pt980

حالا من نمیدونم که تنظیمات صوتی رو چجوری فعال کنم
    این قابلیت ها رو داره
    1:standard
    در این حال تنها 2 بلند گو صدا دارد
    2:multichannel
    در این حال تنها 4 بلند گو صدا دارد و بلند گو وسط صدا ندارد((صدای دو بلندگو Surround بسیار عالی می باشد))
    3:streeo
    4:dolby plate music
    در این حال تنها 5 بلند گو صدا دارد بیس بسیار قوی می باشد ((صدای دو بلندگو Surround بسیار ضعیف و کم می باشد))
    5:dolby plate movie
    در این حال تنها 5 بلند گو صدا دارد بیس بسیار ضغیف می باشد ((صدای دو بلندگو Surround بسیار ضعیف و کم می باشد))
    6:s/srd
    در این حال تنها 5 بلند گو صدا دارد بیس بسیار بسیار ضغیف می باشد ((صدای دو بلندگو Surround بسیار ضعیف و کم می باشد))
    حالا به نظر شما من نمیتونم که کاری کنم که صدای اسپیکر Surround عالی باشد و بلندگوی وسط نیز صدا دهد
    اخه می خواهم باهاش موزیک گوش بدم و نمی خوام فیلم ببینم
    پ.ن:کاری با تنظیمات بیس یا اگولایزر ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    دستگاه پايونير مدل HTP-ES3TB و ريسيور مدل VSX-420-K, AV Receiver و از خروجي تلويزيون به ورودي ريسيور وصل كرده ام ولي صدا ندارم
    با تشكر

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

لطفا توضيح بيشتري در مورد مدل رسيورتون وكابلي كه استفاده كردي همچنين ترمينالهايي كه كانكشنها رو وصل كردي بديد
    با سلام
    دستگاه پايونير مدل HTP-ES3TB و ريسيور مدل VSX-420-K, AV Receiver و از خروجي تلويزيون به ورودي ريسيور با كابل Av معمولي وصل كرده ام ولي صدا ندارم
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    عید شما مبارک.
    کسی قیمت SONY Blu Ray مدل BDV-E970W و DVD مدل DAV-DZ810 را دارد؟ من بیشتر دنبال یک سینمای خانگی جهت اتصال به تلویزیون سونی مدل 46NX700 میگردم و برام بیشتر کیفیت صدا مهمه.
    مرسی
    Last edited by fafarnana; 29-03-2011 at 22:22.

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[QUOTE]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورتيكه TV شما خروجي اپتيكال داره بهتره از كابل اپتيكال براي اتصال TV به رسيور و همچنين كابل كواكسيال جهت ارتباط پلير با رسيور استفاده كنيد ( پلير 420 فقط داراي خروجي كواكسيال است ) در اينصورت در خروجي صداي ديجيتال خواهيد داشت .از كابل HDMI هم جهت انتقال تصاوير HD استفاده كنيد .
    اما در صورتيكه TV شما خروجي اپتيكال نداشت ميبايست با استفاده از كاتالوگ اتصالات ميان TV، رسيور و پليرتون رو برقرار كنيد و در صورتيكه باز هم در خروجي صدا نداشتيد مراحل زير را دنبال كنيد :
    كليد BD رو روي ريموت كنترلتون فشار دهيدسپس كليد SIGNAL SEL رو بصورت متوالي بزنيد تا 01 يا A انتخاب شود در اينحالت در خروجي صداي آنالوگ خواهيد داشت . نتيجه را اطلاع دهيد .
    پيروز باشيد .
    Last edited by EDES; 30-03-2011 at 09:20.

7. این کاربر از EDES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lvl573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

JVC TH-D5 به نسبت قیمت صدای خیلی خوبی داره فکر کنم الان حدود 440 باشه
    من صداش رو شنیدم باس خیلی نرم و قوی و تفکیک خوبی داره در کل به نظرم آمپش توی سینما خانگی های هم ردش واقعاً قوی تره بد نیست برید صداش رو از نزدیک بشنوید فکر کنم خوشتون بیاد

پژمان جان از راهنمايت ممنونم

من مشخصات لاجتيك 5500 رو كه با هم مقايسه ميكنم...يه توضيحي برام بده..مخصوصا فرق dts با dts96/24...مرسي

Dolby® Digital / DTS / Dolby Pro Logic II : ا JVC TH-D5

z5500 : Dolby Digital, DTS, and DTS®, 96/24 soundtracks- Dolby Pro Logic II

در ضمن من مي خوام براي فيلم ديدن از مديا پلير(h.d.d player) استفاده كنم... دي وي دي پلير زيلد بكارم نمياد...

من امكان شنيدن صداي اين دو از نزديك رو ندارم...شهرستان ما هيچكدوم اينا پيدا نميشه....

با اين تفاصير شما چي پيشنهاد ميكنيد...چيكار كنم..كدوم رو بگيرم..؟؟؟

Last edited by lvl573; 30-03-2011 at 10:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون....یعنی واقعا همه بلندگوهاش بی سیمه؟!!! دوستان کسی این مدل رو داره...؟راضیه؟ بلندگوهاش همه بی سیمه یا فقط عقبی ها..!!!؟

بازم واقعا مرسی
    برادران محترم! کسی نبود به این بی نوای بی سواد کمکی بکنه؟ یعنی این محصول در این حد آشغاله؟ که کسی حرفی هم نمی زنه..؟ این بی سیم بودنش کلا اذیت نمی کنه؟

---------- Post added at 05:21 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------

ظاهرا این مدل داره
    کد:
    کد:
    اینا بقیش اینجاس....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یک سینما خانگی پاناسونیک دارم مدل pt980

حالا من نمیدونم که تنظیمات صوتی رو چجوری فعال کنم
    این قابلیت ها رو داره
    1:standard
    2:multichannel
    در این حال تنها 4 بلند گو صدا دارد و بلند گو وسط صدا ندارد((صدای دو بلندگو Surround بسیار عالی می باشد))

حالا به نظر شما من نمیتونم که کاری کنم که صدای اسپیکر Surround عالی باشد و بلندگوی وسط نیز صدا دهد
    اخه می خواهم باهاش موزیک گوش بدم و نمی خوام فیلم ببینم
    پ.ن:کاری با تنظیمات بیس یا اگولایزر ندارم
    فکر کنم همون حالت Multichannel بهترین حالتش باشه به غیر از موزیک هایی که بصورت 5.1 ضبط شدن و روی DVDA هستند اگر شما بخواین موزیک استریو رو با حالت Speaker Fill یا هر حالت دیگه ای از تمام 5 کانال گوش بدین به خاطر اینکه سیستم تمامی کانالها رو با هم مخلوط می کنه کیفیت صدا به شدت پایین می یاد.

11. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برادران محترم! کسی نبود به این بی نوای بی سواد کمکی بکنه؟ یعنی این محصول در این حد آشغاله؟ که کسی حرفی هم نمی زنه..؟ این بی سیم بودنش کلا اذیت نمی کنه؟

---------- Post added at 05:21 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------

اینا بقیش اینجاس....
    این مدل سینما خانگی همه بلندگو هاش بیسیم هست ولی من نمی تونم اینو توصیه کنم با توجه به قیمتش و با توجه به اینکه بلندگوهای بیسیم مشکلات زیادی مثل قابلیت نویز افتادن، مشکلات فراهم کردن برق و ... داره شما هیچ سیستم درست و حسابی هم نمی بینید که بیسیم باشه.
    به هر حال اگه شما می خواید 100 % همه بلندگو ها بیسیم باشه این یکی از معدود انتخاب هاتون هست.

13. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    میخوام بک سینمای خانگی بلوری بگیرم ...خیلی گشتم وحالا بین اینا مردد هستم لطفا کمک کنید که یکی رو انتخاب کنم

panasonic
    SC-BT735
    SC-BT205

philips
    HTS5590
    HTS5580

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •