تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 472 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سایپا اخر ستمه تیبا هاچبک میده هم قیمت سمند
    با اینکه از تیپ سمند خوشم نمیاد ولی به هیچ عنوان حاضر نیستم بین این دو محصولات سایپا لگن رو انتخاب کنم! حتی پرایدم قیمتش الکی رفته بالا

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

2. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    وحيد جان بنده چند پست قبلي شما را که مطالعه کردم .
    نظرم مثل پويا عزيز هست به نظر اين قطعات که فاکتور کردند بيشنر جنبه خيالى داره تا واقعى و ممکنه تعدادى از اين قطهات تعويض شده باشه يا حتى نشده .
    اصولا اين روش ها يکى از روش هاى پر درآمد براى نمايندگى هاست که قطعات را فاکتور مى کنند در حاليکه هيچکدام از اين قطعات تعويض نشده ولى پول اين قطعات به حساب نمايندگى ها واريز ميشه .
    به نظرم شما هر قطعه اى خواستيد توسط نمايندگى ها تعويض کنيد روش يه علامتى بزاريد که بعد متوجه بشيد واقعا اين قطعه تعويض شده يا .
    بنده نمايندگى سراغ داشتم که اين نمايندگى توسط يکى از مکانيک هاش قطعات ماشين ها را با هم عوض مى کرده بود . مثلا اگه دوتا سمند بود قطعات اون سمند را باز مى کرد مى انداخت رو اون سمند و قطعه ى خراب را مى انداخت رو سمند ديگه . و به عنوان قطعات نو پول مى گرفتند
    که خوشبختانه کاز به شکايت کشيد و اون نمايندگى براى هميشه پلمپ شد .
    -------
    وحيد جان اون قطعه که مشخص کردى اسمش سايکلون روغن هست و کارش جمع اورى بخارات روغنه . اين مقدار روغنى که ازش نشت کرده عاديه و مشکلى نداره ولى اگه زياد شد احتمالا يا از خود سايکلون هست يا شيلنگ اون .
    در مورد اون ترک ها او ن ها به خاطر جنس بد الياژ در سوپاپ هست ولى اين ترک ها باعث نشتى نميشه و معمولا و از واشر در سوپاپ دچار نشتى ميشه .
    در مورد چراغ ها نگاه کن ببين مارکش مدرن هست يا SNT ( سراج نور توس )
    درود
    سامی جان پیرو فرمایش شما و پویا جان، من خیلی وقته که به روز و شب هم اعتماد ندارم (جمله سنگین بود تاپیک 1 دقیقه تعطیل) و به نظرم فرمایشات شما و پویا کاملا جلوه ای از حقیقت هستش
    سامی جان چطور می تونم جلوی نفوذ بخار روغن رو بگیرم، چون من شدیدا از کثیف شدن موتور بدم میاد (موتور ماشین قبلیم با این که 8 سالش بود ولی از صفر هم تمیزتر بود)
    و ایکه مارک چراغ ها رو هم نگاه کردم اینائی که شما فرمودین نبود، این رو دیدم، نمی دونم برند هستش یا نه jam saz
    در ضمن من از شما و پویا جان یک مشورت می خام که توی پیغام خصوصی حتما مطرح خواهم کرد

من آخرای فروردین یه EF7 از بازار خریدم و انصافا ماشین بدی نیست برعکس اونچه که شما و ۲-۳ نفر دیگه توی این تاپیک گفتین.
    ایرادهایی از کارخونه توی ماشین وجود داره که سابقه خرید من از ایران‌خودرو میگه ۹۹٪ ماشین‌های ایران‌خودرو با ایراد میآن بیرون.
    ماشین قبلی من کیلومترش کار نمی‌کرد، آمپرهاش هروقت دلشون میخواست کار می‌کردن، کنیستر بنزین مرخص بود و کلی مشکل ریز و درشت دیگه (ماشین با موتور tu5 بود).
    در مورد EF7 هم ایرادی که من دیدم بین همه تولیدهاش صادقه، مشکل داشبوردشه که با اینکه با سمند XU7 یکیه ولی قسمت بالای پخش بطرز عجیب و غریبی کج و معوجه!
    در مورد بویی که میآد داخل ماشین من هم این مشکلو دارم و بعد از بررسی فهمیدم مشکل مربوط به دریچه کولره که حتی زمانیکه گردش هوای داخلی رو میزنم باز هم مقداری باز میمونه و هوای بیرونو میآره داخل کابین و همین موضوع باعث ورود اون بوی ناخوشایند به داخل کابین میشه.
    مورد بعدی که از اول خرید ماشین تا الآن درگیرشم، مشکل کپ کردن ماشینه که خصوصا توی دنده یک باهاش مواجه میشم.
    مشکل دیگه‌ای که نمیشه اسمشو مشکل گذاشت، کلاج ماشینه که خیلی بالاست و ظاهرا جز ایران‌خودرو هم نمی‌تونن درستش کنند و من هم نمی‌تونم وقت بگیرم و ببینم کی بهم نوبت میدن و برم ماشینو یه روز بخوابونم اونجا!

در مورد دوستان که میگن سایپا خیلی خوبه، دور و بر ما خیلی‌ها از محصولات سایپا خریدن ولی حتی یه نفر ندیدم راضی باشه. اولین باره شنیدم کسی از سایپا ابراز رضایت می‌کنه.
    درود
    دوست خوبم اگر پستای قبلی من رو خونده باشید دقیقا توی یکی از پستام گفتم که EF7 واقعا می تونست یکی از بهترین موتورهای کلاس خودش باشه، ولی، ولی، ولی دزدی این موتور رو تقریبا نابود کرده، باور بفرمائید حجم ایرادات فنیش خیلی زیاد هست توی سایت ........... می رم، حجم مشکلات واقعا زیاد هست، به علاوه اینکه توی مراجعات مکرری که به نمایندگی داشتم دیدم EF7 بدون مشکل کم نیست این رو قبول کنید که ایران خودرو گند زده توی این موتور مثلا فرض کنید من اومدم اینجا و دارم اکاذیب منتشر می کنم، یعنی تو سهم بازار از این ماشین تاثیر داره، مسلمه که نه، هدف اصلی من از مطرح کردن این مسائل و مشکلات این هست که هم خودم برای حل مشکلاتم ایده بگیرم هم اگه دوستانی که راجع به این موتور اطلاعاتشون کم هست بیشتر آگاه بشن (نمونش خود من که تقریبا دانش فنی خیلی کمی راجع به ef داشتم و بدون آگاهی از مسائل و مشکلاتش خرید کردم)
    از اون بدتر سیستم مالتی پلکس با باگ های فراوان و بی پایان هستش که متاسفانه خود نمایندگی هم نمی تونه مشکل رو کشف کنه و این کشف نکردن مشکل تا نا کجا می ره دلیل استفاده از مالتی رو هم کسی از دوستان بگه خیلی عالی می شه
    در مورد مشکلات کلی هم که فرمودید کاملا درست و منطقی هست، همین بس که به عنوان مثال هنوز نتونستم بعد از 6 ماه مشکل لادری درب ها (آلارم درب ها) رو حل کنم، هر سری که میگم این در رو درست کنید این در درست میشه یک روز بعد اون یک در خراب می شه
    بوی ناخوشایند به داخل اتاق نمیاد، یعنی از دریچه های هوا منطقل نمی شه، وقتی میام تو پارکینگ یا توقف می کنم کاملا حسش می کنم، این رو هم بگم که موتور اولم این بوی نا خوشایند رو نداشت، ولی موتور دوم این بوی بد رو داره و از اگزوز هم این بو خارج نمی شه (می گم یعنی باگ و مشکلات فنی در حد خنده داره)
    اره اگه با یک بار مراجعه به نمایندگی مشکل آمپر یا چراغ ها حل می شد میگفتم طبیعی هستش نه با 6 یا 7 بار مراجعه (مستندات موجود هست) طبیعی نیست، الان همه میگن باید بفروشمش ، ولی واقعا نمی دونم چی جاش بردارم، چون دیگه ارزشش رو نداره

سایپا اخر ستمه تیبا هاچبک میده هم قیمت سمند
    با اینکه از تیپ سمند خوشم نمیاد ولی به هیچ عنوان حاضر نیستم بین این دو محصولات سایپا لگن رو انتخاب کنم! حتی پرایدم قیمتش الکی رفته بالا

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    کاملا درست میگی، با اینکه با طراحی LX مشکل دارم مخصوصا اتاقش که واقعا باید به روز بشه، ولی خیلی از تیبا به خصوص من درآوردی شماره 2 سایپا (تیبا 2) خیلی بهتر هستش، یعنی من هرچی فکر می کنم یک سبک تو طراحی این دو تا ماشین پیدا کنم، یک خط که توش کمی فکر ببینم، هیچی صفر
    کاملا باید بگم که ایران فرغون بهتره، حتی یک اپسیلون هم به سایپا فکر نمی کنم، سورن خسته خودم رو حاضرم تا 5 سال نگه دارم و کچل بشم و یک درصد از رخش رو ندم، ولی تیبا سوار نشم
    Last edited by وحید گودرزی; 24-01-2015 at 23:25.

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    سامی جان پیرو فرمایش شما و پویا جان، من خیلی وقته که به روز و شب هم اعتماد ندارم (جمله سنگین بود تاپیک 1 دقیقه تعطیل) و به نظرم فرمایشات شما و پویا کاملا جلوه ای از حقیقت هستش
    سامی جان چطور می تونم جلوی نفوذ بخار روغن رو بگیرم، چون من شدیدا از کثیف شدن موتور بدم میاد (موتور ماشین قبلیم با این که 8 سالش بود ولی از صفر هم تمیزتر بود)
    و ایکه مارک چراغ ها رو هم نگاه کردم اینائی که شما فرمودین نبود، این رو دیدم، نمی دونم برند هستش یا نه jam saz
    در ضمن من از شما و پویا جان یک مشورت می خام که توی پیغام خصوصی حتما مطرح خواهم کرد

درود
    دوست خوبم اگر پستای قبلی من رو خونده باشید دقیقا توی یکی از پستام گفتم که EF7 واقعا می تونست یکی از بهترین موتورهای کلاس خودش باشه، ولی، ولی، ولی دزدی این موتور رو تقریبا نابود کرده، باور بفرمائید حجم ایرادات فنیش خیلی زیاد هست توی سایت ........... می رم، حجم مشکلات واقعا زیاد هست، به علاوه اینکه توی مراجعات مکرری که به نمایندگی داشتم دیدم EF7 بدون مشکل کم نیست این رو قبول کنید که ایران خودرو گند زده توی این موتور مثلا فرض کنید من اومدم اینجا و دارم اکاذیب منتشر می کنم، یعنی تو سهم بازار از این ماشین تاثیر داره، مسلمه که نه، هدف اصلی من از مطرح کردن این مسائل و مشکلات این هست که هم خودم برای حل مشکلاتم ایده بگیرم هم اگه دوستانی که راجع به این موتور اطلاعاتشون کم هست بیشتر آگاه بشن (نمونش خود من که تقریبا دانش فنی خیلی کمی راجع به ef داشتم و بدون آگاهی از مسائل و مشکلاتش خرید کردم)
    از اون بدتر سیستم مالتی پلکس با باگ های فراوان و بی پایان هستش که متاسفانه خود نمایندگی هم نمی تونه مشکل رو کشف کنه و این کشف نکردن مشکل تا نا کجا می ره دلیل استفاده از مالتی رو هم کسی از دوستان بگه خیلی عالی می شه
    در مورد مشکلات کلی هم که فرمودید کاملا درست و منطقی هست، همین بس که به عنوان مثال هنوز نتونستم بعد از 6 ماه مشکل لادری درب ها (آلارم درب ها) رو حل کنم، هر سری که میگم این در رو درست کنید این در درست میشه یک روز بعد اون یک در خراب می شه
    بوی ناخوشایند به داخل اتاق نمیاد، یعنی از دریچه های هوا منطقل نمی شه، وقتی میام تو پارکینگ یا توقف می کنم کاملا حسش می کنم، این رو هم بگم که موتور اولم این بوی نا خوشایند رو نداشت، ولی موتور دوم این بوی بد رو داره و از اگزوز هم این بو خارج نمی شه (می گم یعنی باگ و مشکلات فنی در حد خنده داره)
    اره اگه با یک بار مراجعه به نمایندگی مشکل آمپر یا چراغ ها حل می شد میگفتم طبیعی هستش نه با 6 یا 7 بار مراجعه (مستندات موجود هست) طبیعی نیست، الان همه میگن باید بفروشمش ، ولی واقعا نمی دونم چی جاش بردارم، چون دیگه ارزشش رو نداره

کاملا درست میگی، با اینکه با طراحی LX مشکل دارم مخصوصا اتاقش که واقعا باید به روز بشه، ولی خیلی از تیبا به خصوص من درآوردی شماره 2 سایپا (تیبا 2) خیلی بهتر هستش، یعنی من هرچی فکر می کنم یک سبک تو طراحی این دو تا ماشین پیدا کنم، یک خط که توش کمی فکر ببینم، هیچی صفر
    کاملا باید بگم که ایران فرغون بهتره، حتی یک اپسیلون هم به سایپا فکر نمی کنم، سورن خسته خودم رو حاضرم تا 5 سال نگه دارم و کچل بشم و یک درصد از رخش رو ندم، ولی تیبا سوار نشم
    چی بگم والا. شما شانست برای ماشین قبلیت خوب بوده. من ماشین قبلیم هم مشکلاتش هیچ‌کدوم توی ایران خودرو حل نشدن و قید گارانتی رو زدم همه‌شو دادم بیرون برام درست کردن (پژو با موتور tu5)
    در مورد این ماشین هم راستش وقت نمی‌کنم. چون ایران خودرو میگه برای هر مشکلی باید جدا وقت بگیری و بیآیی الآن ماشین من ۳تا مورد داره که یعنی من ۳بار باید نوبت بگیرم!
    در مورد مالتی‌پلکس خود سیستم خوبه و مشکل از ECUهای ایران خودروئه (از زمانی که چینی شدن) و نمیتونن با سیستم مالتی‌پلکس هماهنگ بشن و خطاهای جورواجوری رو هی ارایه می‌کنند. من سر ماشین قبلیم همین مشکلو داشتم و در نهایت با یکبار پروگرام کردن ECU مشکلم رفع شد. سیستم مالتی‌پلکس کارش اینه که خودش ایرادهارو پیدا کنه و به شما گزارش بده ولی ظاهرا توی خودروهای ایران خودرو، ایراد رو ایجاد میکنه و شمارو سرگردون )
    البته ماشین من مالتی‌پلکس نیست و از این سخنگو دارهاست
    در مورد درب‌ها هم تا جاییکه من فهمیدم طی این مدت، مشکل از کلیدهاست که کیفیت پایینی دارند و خیالت راحت، این مشکل فقط مال ef7 نیست و همه سمندهای جدید این مشکلو دارند. ماشین خودم یکی از درب‌هاش بگیر نگیر داره و یه‌وقتایی چراغ سقفی و ... روشن میشن و یه‌وقتایی هم نه!
    در مورد بوی بدی که شما حس می‌کنی هم باید حدودا ناحیه‌ای که بو ازش میآد رو پیدا کنی (با روش معمول بو کردن عقب تا جلوی ماشین در حالیکه روشنه) و وقتی محدوده‌رو پیدا کردی، ماشینو ببری روی یه چاله و ببینی مشکل از کجاست.
    ماشین من همین مشکلو یه مدت داشت و بعد از بررسی فهمیدم گهگاهی که بابام ماشینو میبره، توی مسیرش یه سری آت و آشغالای عجیب و غریبی هست اینا گیر می‌کنند به ماشین و با حرارتی که اگزوز تولید می‌کنه این عطر مطبوع ایجاد میشه.

در کل کیفیت تولیدی‌های ایران خودرو از سال ۸۵ به اینور مرتب کاهش داشته و این ایراد به‌شدت بهش وارده هرچند من چند سال پیش پژو ۴۰۷ تولید فرانسه هم خریدم، به خودم گفتم صد رحمت به ایران‌خودرو )

5. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    1-آیا میشه با گاز خانگی مخزن گاز سمند را پر کنیم؟ آیا وسیله ای برای این کار وجود دارد؟
    2- با دیاگ زدن آیا قابلیت جدید و اضافه ای به سمند مالتی پلکس 93 اضافه میشود؟
    3- دوستان اگر قالپاق اسپرتی برای سمند سراغ دارید معرفی کنید؟
    Last edited by ali2521; 25-01-2015 at 10:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چی بگم والا. شما شانست برای ماشین قبلیت خوب بوده. من ماشین قبلیم هم مشکلاتش هیچ‌کدوم توی ایران خودرو حل نشدن و قید گارانتی رو زدم همه‌شو دادم بیرون برام درست کردن (پژو با موتور tu5)
    در مورد این ماشین هم راستش وقت نمی‌کنم. چون ایران خودرو میگه برای هر مشکلی باید جدا وقت بگیری و بیآیی الآن ماشین من ۳تا مورد داره که یعنی من ۳بار باید نوبت بگیرم!
    در مورد مالتی‌پلکس خود سیستم خوبه و مشکل از ECUهای ایران خودروئه (از زمانی که چینی شدن) و نمیتونن با سیستم مالتی‌پلکس هماهنگ بشن و خطاهای جورواجوری رو هی ارایه می‌کنند. من سر ماشین قبلیم همین مشکلو داشتم و در نهایت با یکبار پروگرام کردن ECU مشکلم رفع شد. سیستم مالتی‌پلکس کارش اینه که خودش ایرادهارو پیدا کنه و به شما گزارش بده ولی ظاهرا توی خودروهای ایران خودرو، ایراد رو ایجاد میکنه و شمارو سرگردون )
    البته ماشین من مالتی‌پلکس نیست و از این سخنگو دارهاست
    در مورد درب‌ها هم تا جاییکه من فهمیدم طی این مدت، مشکل از کلیدهاست که کیفیت پایینی دارند و خیالت راحت، این مشکل فقط مال ef7 نیست و همه سمندهای جدید این مشکلو دارند. ماشین خودم یکی از درب‌هاش بگیر نگیر داره و یه‌وقتایی چراغ سقفی و ... روشن میشن و یه‌وقتایی هم نه!
    در مورد بوی بدی که شما حس می‌کنی هم باید حدودا ناحیه‌ای که بو ازش میآد رو پیدا کنی (با روش معمول بو کردن عقب تا جلوی ماشین در حالیکه روشنه) و وقتی محدوده‌رو پیدا کردی، ماشینو ببری روی یه چاله و ببینی مشکل از کجاست.
    ماشین من همین مشکلو یه مدت داشت و بعد از بررسی فهمیدم گهگاهی که بابام ماشینو میبره، توی مسیرش یه سری آت و آشغالای عجیب و غریبی هست اینا گیر می‌کنند به ماشین و با حرارتی که اگزوز تولید می‌کنه این عطر مطبوع ایجاد میشه.

در کل کیفیت تولیدی‌های ایران خودرو از سال ۸۵ به اینور مرتب کاهش داشته و این ایراد به‌شدت بهش وارده هرچند من چند سال پیش پژو ۴۰۷ تولید فرانسه هم خریدم، به خودم گفتم صد رحمت به ایران‌خودرو )
    درود
    به نظر شما، موتور TU5 هم مشکلاتش زیاد هست، الان TU5 هم مونتاژ داخل هست؟ قطعاتش چی همگی داخلی شده؟ چون احتمالش هست که یک ماشین با این موتور بخام بخرم؟
    الان از لحاظ موتور کدوم موتور تو ایران خودرو خوبه؟ مشکل فنی کمتر داره؟
    Last edited by وحید گودرزی; 25-01-2015 at 13:26.

8. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من چند ماه 206 با موتور TU5 داشتم همین امسال که فروختمش
    مشکل فنی نداشت توی این مدت حالا چه موتور چه گیربکس و ....
    فقط کیفیت تزیینات داخلی بسیار افتضاح بود.
    علت فروشش هم فضای کم داخل بود هرچند که استفاده ام انفرادی بود ولی انگار داخل اتاقش زندانی بودم و پام به همه جا گیر میگرد
    به نظرم در حال حاضر بهتری مورد از لحاظ موتور و گیربکس تندر هست من تضمین می کنم که اگر درست استفاده کنید و سرویس های دوره ایش را دقیق انجام بدین تا کیلومتر های بالا هم مشکلی نخواهد داشت.
    من بجز تویوتا تا حالا هیچ ماشین دیگه ای را بیش از 2-3 سال نگهداری نکردم و تا الان تندر تنها خودروی داخلی هست که به 5 سال رسیده و به هیچ وجه رضایت به فروشش نمیدم حتی با اون ظاهر زمخت و شترمرغیش
    --------------------
    از بحث منحرف نشیم
    مابه التفاوت را چند روز پیش بصورت اینترنتی واریز کردم و تا الان 34661300 پام تموم شده که به احتصاب بیمه بدنه و احتمالا تعویض 4 تا لاستیک باید چیزی بالغ بر 36 هزینه کنم
    امروز هم بعد از چند روز از نمایندگی زنگ زدن که دعوت نامه شما صادر شده و تا 16 ام باید تکمیل وجه کنید که گفتم اینترنتی دادم و قرار شد رسید را براشون ببرم
    در مورد رنگ نقره ای هم پرسیدم گفتن باید بیایید نمایندگی که خودم حدس میزنم سر کاری باشه
    در مورد زمان تحویل هم حدس مزنم به فرض که فردا مدارک را تحول بدم تا 16 ام نمایندگی اقدامی نمی کنه و احتمال داره آخر ماه ماشین به دستم برسه
    فقط امیدوارم مشکل فنی نداشته باشه چون اصلا وقت سیر و سیاحت توی نمایندگی ها را ندارم

10. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان راه حل صدای رگلاتور گاز کسی میدونه توی کدوم صفحه بود؟

sent from my glx sky using tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

پدرم امروز ماشین رو بردن نمایندگی الان زنگ زد و گفت سیت موتور ول داده و باید موتور عوض بشه!

این سیت موتور چیه؟
    خیلی ناراحت شدم، واقعا ناراحت شدم
    همون بلائی که سر من اومد سر شما هم اومد، البته من موتورم واشر سوزوند
    کدوم نمایندگی رفتی؟
    تهران هستی؟
    حتما از نمایندگی و 096440 پیگیری کن تا برات امداد طلائی بزنن که موتورت سریعتر برسه، اگه نمایندگی سریع کار کنه 20 روزی حدودا طول می کشه

این هم تعریف سیت

اما کمی به ساختمان سوپاپ بپردازیم تا سفرمان را به عمق سوپاپ آغاز کنیم. سوپاپ‌های متداول امروزی معمولاً از نوع سوپاپ قارچی شکل یا پایه‌دار هستند. این سوپاپ‌ها شامل یک ساقه (که مشابه ساقه قارچ است) و یک بشقابک (که مشابه کلاهک قارچ) هستند. همچنین سر سوپاپ دارای یک لبه مورب است که وجه نامیده می‌شود. همچنین محل قرارگیری سوپاپ که در سرسیلندر و یا خود سیلندر قرار دارد نیز دارای یک لبه به نام نشیمنگاه است.محل نشستن سوپاپ در سیلندر را سیت سوپاپ می‌نامند که بسیار مهم بوده و در آب‌بندی سیلندر بسیار تاثیر‌گذار است.در مواقعی که سیت سوپاپ با سر سوپاپ یا کلاهک آن کاملاً آب‌بندی نباشد در زمان تراکم و انفجار اتاق احتراق کاملا آب بندی و بدون درز نبوده و از قدرت مفید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به شدت کاسته می‌شود. همچنین به علت عدم تماس درست کلاهک و سیت سوپاپ گرما کاملاً دفع و منتقل نمی‌شود در نتیجه امکان سوختن سوپاپ دود بسیار زیاد می‌شود.

یعنی واقعا ظالم هستش ایران خودرو، فقط باهات ابراز همدردی میکنم، اصلا خودت رو ناراحت نکن، کاری از دستمون بر نمیاد، راستی lx پایه گاز سوز هستی دیگه؟ موتوری که با کارکرد 700 کیلومتر این مشکلات جدی و پیچیده براش پیش میاد مشخصه که اصلا نه تنها بر اساس ساختارهای اولیه تولید این موتور تولید نمیشه، کنترل کیفیت حین تولید رعایت نمی شه، فقط یک سری کارگر بیچاره که مطمئنا آموزش لازم رو ندیدن، کسی بالای سرشون نیست، همچنین قطعات اصلی موتور و اجزای دیگه موتور هم اصلا کیفیت نداره، تولید بشه باید به مراتب حتی از این هم بدتر باشه به شخصه برای خودم (فقط خودم رو عرض کردم به دوستان بی احترامی نشه) متاسفم هستم که با دست خودم زیر بار این همه ظلم و تحقیر این بی عدالتی که در اثر جبر زمانه هست رفتم، شما به عنوان مثال آلیاژ روکش سرسیلندر موتورتون رو فقط نگاه کنید، اصلا مشخصه کیفیت آلیاژ به کار رفته آشغال هستش ، مطمئن هستم دیگه به کسی پیشنهاد خرید ef7 نمیدم مگر با مسئولیت خودش

پ.ن: در ضمن دوست خوبم بعد از اینکه ماشینت رو دوباره تحویل گرفتی درخواستی باید ثبت کنی مبنی بر خسارت یا پول خواب خودرو، حتما این نکته رو هم در نظر داشته باش
    Last edited by وحید گودرزی; 26-01-2015 at 10:11.

13. 4 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من چند ماه 206 با موتور TU5 داشتم همین امسال که فروختمش
    مشکل فنی نداشت توی این مدت حالا چه موتور چه گیربکس و ....
    فقط کیفیت تزیینات داخلی بسیار افتضاح بود.
    علت فروشش هم فضای کم داخل بود هرچند که استفاده ام انفرادی بود ولی انگار داخل اتاقش زندانی بودم و پام به همه جا گیر میگرد
    به نظرم در حال حاضر بهتری مورد از لحاظ موتور و گیربکس تندر هست من تضمین می کنم که اگر درست استفاده کنید و سرویس های دوره ایش را دقیق انجام بدین تا کیلومتر های بالا هم مشکلی نخواهد داشت.
    من بجز تویوتا تا حالا هیچ ماشین دیگه ای را بیش از 2-3 سال نگهداری نکردم و تا الان تندر تنها خودروی داخلی هست که به 5 سال رسیده و به هیچ وجه رضایت به فروشش نمیدم حتی با اون ظاهر زمخت و شترمرغیش
    --------------------
    از بحث منحرف نشیم
    مابه التفاوت را چند روز پیش بصورت اینترنتی واریز کردم و تا الان 34661300 پام تموم شده که به احتصاب بیمه بدنه و احتمالا تعویض 4 تا لاستیک باید چیزی بالغ بر 36 هزینه کنم
    امروز هم بعد از چند روز از نمایندگی زنگ زدن که دعوت نامه شما صادر شده و تا 16 ام باید تکمیل وجه کنید که گفتم اینترنتی دادم و قرار شد رسید را براشون ببرم
    در مورد رنگ نقره ای هم پرسیدم گفتن باید بیایید نمایندگی که خودم حدس میزنم سر کاری باشه
    در مورد زمان تحویل هم حدس مزنم به فرض که فردا مدارک را تحول بدم تا 16 ام نمایندگی اقدامی نمی کنه و احتمال داره آخر ماه ماشین به دستم برسه
    فقط امیدوارم مشکل فنی نداشته باشه چون اصلا وقت سیر و سیاحت توی نمایندگی ها را ندارم
    درود
    206 شما مدل چه سالی بود، 93 یا سال دیگه؟
    مشکل روغن ریزی، نشت روغن و مسائلی از این دست صدای اضافه لرزش کلا مشکل فنی نداشت؟
    آمار کلی از وضعیت TU5 نداری که درصد خرابیش چقدر هست؟

من احتمالش خیلی هست که این سورن رو بفروشم و برم سمت TU5 (شاید پارس ، نمی دونم) ولی دیگه حقیقت خیلی می ترسم
    امیدوارم سورنت خوب دربیاد
    گرفتی حتما از وضعیت و کیفیتش خبر رسانی کن
    من که دور از جون همه دوستان خیری ندیدم ازش

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    1-آیا میشه با گاز خانگی مخزن گاز سمند را پر کنیم؟ آیا وسیله ای برای این کار وجود دارد؟
    2- با دیاگ زدن آیا قابلیت جدید و اضافه ای به سمند مالتی پلکس 93 اضافه میشود؟
    3- دوستان اگر قالپاق اسپرتی برای سمند سراغ دارید معرفی کنید؟
    1- سی ان جی ، می شه گاز طبیعی فشرده، فشار گاز خانگی با فشار گازی که توی جایگاه عرضه می شه زمین تا زیر زمین با هم فرق داره ، اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیست، تو جایگاه کمپرسورهایی که برای تغییر فشار هستش رو نگاه کنید
    2- یک سری قابلیت هست مثل دوبل رفلکتور الان مثلا این تو ذهنم اومد، فکر نمی کنم نشد باشه ولی باید پیش کسی برید که از مالتی پلکس و برنامه کامپیوترهای این نوع سیستم سر در بیاره، پیشنهاد من اینه که تا زمان گارانتی دارید برای این قابلیت ها به تعمیرکار بیرون مراجعه نکنید، مالتی خیلی حساسه
    3- می تونی به عنوان مثال به سایت آپکو مراجعه کنی یا حتی توی اینترنت سرچ بدی یک سری ایده برای رینگ و لاستیک دستت میاد

16. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •