همشهری عزیزم اینجا تاپیک ADSL هست.![]()
همشهری عزیزم اینجا تاپیک ADSL هست.![]()
سلام دوستان
من از دنیانت ( نماینده اساتک ) سرویس دارم : یک مگ
الان حدود 6 روزه وحشتناک سرعت دانلودم اومده پایین به زور به 50 میرسه البته شبانه سرعتش بدتر شده و خودش رو بکشه سرعته دانلودم بین 20 تا 35 متغییره
من قبلا سرعت دانلودم بین 114 تا 116 چه تو روز و چه شب بود اما الان...
کسی میدونه چه اتفاقی افتاده ؟
اگه سرعت ها رو تغییر دادن بگین که دیگه من سرویس نگیرم یا سرعت پایین تر بگیرم؟
اصلا جریان چیه؟
یا علی...
Last edited by davood.2008; 05-02-2011 at 19:53.
روز به روز وضعیت بدتر میشه ، دیگه دانلود کردن که هیچ باز کردن کردن صفحات وب هم مشکل شده ، نمی دونم چرا اینطور شده !!! بابا اولش اینطور نبود حداقل تو باز کردن صفحات وب دیگه اعصابت خورد نمی شد .
من از نیماد سرویس می گیرم eco-128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم دقیقا سرویسم مثل شما شده
سلام بابا یکی به داد منه چیز برسه ... مردم از بس که 10 تومن 10 تومن ریختم تو حلق ایرانسل ...
adsl تو منطقه ما جواب نمیده( خیر سرش فیبرنوریه ) یا خیلی کمن شرکتایی که من نمیشناسمشون ...
چند جایی رفتم ولی نامحدود نیستن و قیمتاشون هم سرسام اوره.
تعرفه های این لقمان خوب بود که اونم بدبختانه طرف ما سرویس نمیده ...
wimax چطور ؟ پوشش نداره؟ اینترنت ماهواره ای 512 نامحدود ماهانه سراغ دارم 25تومن! به شرطی که send شما از یه طریقی با کمترین سرعت هم باشه
روز به روز سرعت ها داره بدتر میشه
جهت اطلاع رسانی بود چون دیدم دوستان ADSL دار مشکل دارند.
دو روزه که برای یک تا دو ساعت اینترنت قطع میشه طوری که چراغ استاتوس مودم اصلآ روشن نمیشه که بشه کانکت شد
صبح رفتم مخابرات که پیگیری کنم گفتن که از جانب ما هیچ اشکالی نیست بلافاصله با رفاتک تماس گرفتم و طبق معمول بعد از پاسکاری یه جواب دادن که تا اطلاع ثانوی این مشکل برای بعضی مراکز هست و درصدد بر طرف کردنش هستن
فعلآ سرویسهای 256 به بالا شیر هستن و بعید هست که درست بشه چون اگه درست شدنی بود تا به حال درست شده بود نزدیک به سه ماه هست که اکانت 128 با این سرعت ثابت دانلود میکنه
وضعیت فعلی اکانتهایی که دارم اینطوره که
با 128 سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 10 الی 21 کیلو بایت میشه دانلود کرد
با 256 سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 40 الی 200 کیلو بایت میشه دانلود کرد
با 1 مگ سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 100 الی 200 کیلو بایت میشه دانلود کرد
و توی ساعات شبانه ( مجانی)
با 128 سرعت دانلود 3 الی 8 کیلو بایت
با 256 سرعت دانلود 7 الی 24 کیلو بایت
با 1 مگ سرعت دانلود 50 الی 90 کیلو بایت
نکته: در زمان دانلود شبانه سرعت به هیچ عنوان ثابت نیست و نوسان سرعت دقیقآ مثل یه تابع سینوسی در نوسانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)