تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 966 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سراسری اگر امسال انتخاب رشته نکرده باشید بله
    و گرنه فقط ازاد
    سلام خيلي ممنون شما واقعا تو هر زمينه اي اطلاعات خوبي داريد.
    من تو انتخاب رشته سراسريم فقط رشته هاي شبانه زدم هيچ كدوم هم رو در صورت قبول شدن نميرم . پس شما ميگيد ميتونم ثبت نام كنم و كنكور بدم ديگه درسته ؟ اونوقت نظام وظيفم چي ميشه ؟
    -------------
    يه سوال ديگه : تاثير معدل رو ميخوان به 30 درصد برسونن اگه اين كار عملي بشه براي كسايي مثل ما كه سالهاي قبل ديپلم و پيش دانشگاهيمون رو گرفتيم هم اين 30 درصد اعمال خواهد شد يا همون 15 درصد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان من برام یه موردی پیش اومده اگه کمکم کنید ممنون میشم
    امسال تراز آخرین فرد قبول شده تو آی تی تهران جنوب چند بوده ممنون میشم اگه مطلع هستین من رو هم در جریان بزارین چون پارسال نزدیک 6500 بوده گویا برام خیلی مهمه بدونم امسال بالا رفته / پایین اومده یا همون حدودا ثابت مونده
    6015 بوده امسال

3. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    لطفا کمک کنید
    من ترازم 7200 شده هنوز سال سومم میشه رزرو کنم؟
    مکانیک تبریز قبول شدم
    شرایط رزرو بگید
    من به صورت آزمایشی شرکت کردم میشه رزرو ؟!؟!؟
    در ضمن چه مدارکی می خواد ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نام او

سلام.

یه سوال داشتم که هرکی جواب بده خدا خیر دنیا و آخرتشو بهش بده!

این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چه جوریه؟ از کی شروع میشه؟ ما باید چیکار کنیم؟

...................................

بعد از کلی زحمت و در حالی که دانشجو تشریف داشتم! کنکور دادم تا تو شهر خودم باشم و حالا نتیجه:

رتبه آخرین نفر قبولی 377 و من 379!

اختلاف ترازم فقط 4 دونه هست!!!

و توی شهر انتخاب بعدیم قبول شدم. به نظر شما راهی هست که بتونم توی لیست اصلی قرار بگیرم؟ امکان داره توی تکمیل ظرفیت توی انتخاب اولم قبول شم؟

حالم بده!

منم تقریبا همین مشکل رو دارم!رتبه آخرین فرد قبول 160 بوده من 176 شدم! ترازم 30تا کم داره!
    حالا باید چی کار کرد؟!

داره خودمونی میشه H.E.S.A.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نام او

سلام.

بعد از کلی زحمت و در حالی که دانشجو تشریف داشتم! کنکور دادم تا تو شهر خودم باشم و حالا نتیجه:

و توی شهر انتخاب بعدیم قبول شدم. به نظر شما راهی هست که بتونم توی لیست اصلی قرار بگیرم؟ امکان داره توی تکمیل ظرفیت توی انتخاب اولم قبول شم؟

حالم بده!
    دوست عزیز واقعا بدشانسی اوردی دانشگاه آزاد باید برای اینجور افراد یه کار بکنه....
    من اطلاع دقیقی ندارم ولی به نظرم فقط نظرمه ها شما یه سری به دانشگاهی که انتخاب اولت بوده بزن حتی تاریخ ثبت نام هم برو شاید میگما شاید با کمی دوندگی یه کاری واست بکنن میگم من هیچ اطلاعی ندارم ولی شما با تماس با دانشگاه رشته اولت ازشون بپرس امیدوارم مشکلت حل شه....

7. این کاربر از H.E.S.A.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من قبول شدم و خیلی خوشحالم ان شاالله که کار همتون درست بشه

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نام او

سلام.

حالم بده!
    من یه جواب میدم اگه ناقص بود و کسی بیشتر میدونست بیشتر راهنمایی کنه .
    ببین دوست عزیز اینی که شما میگی احتمالش خیلی زیاده که جزو ذخیره ها اسمت بیاد . (البته اگه شانس بیاری و کار به تکمیل ظرفیت بکشه توی انتخاب اولت) پس مرحله اول اینه که جای خالی باشه مرحله دوم اینه که دانشگاه آزاد هم تکمیل ظرفیت اعلام کنه (سالای پیش دانشگاه آزاد میگفت تکمیل ظرفیت نداریم ولی 2مرحله اعلام تکمیل ظرفیت میکرد)
    مطلب بعدی اینه که شما نیازی نیست کاری بکنی. خودشون اعلام میکنن اسامی رو شما میری چک میکنی اسمت هست یا نه (الان توی سایت azmoon.net برای سال88 هست میتونی یه نگاه بندازی تا متوجه شی منظورم چیه)
    مرحله بعدی رو من درست مطمئن نیستم باید زنگ بزنی یا حضوری بری مرکز آزمون بپرسی و اون اینه که اگه تو بری انتخاب دومتو ثبت نام کنی توی دانشگاه آیا اسمت بازم واسه تکمیل ظرفیت توی لیست باقی میمونه یا کامپیوتر خود به خود اسمتو حذف میکنه . پس باید بری بپرسی.
    یه چیزیم آخر سر میگم که مدیونت نشم. ممکنه اصلا واسه رشته شهر اولت اصلا تکمیل ظرفیتی اعلام نشه. ممکنم هست اعلام بشه ولی همون 2نفری که قبل از تو هستن فقط اعلام بشن (یعنی کلا2نفر نیاز داشته باشه دانشگاه) پس اگه علاقه داری به این رشته منتظر نباش و بشین واسه سال بعد بخون اگرم به رشته شهر دومت علاقه داری برو سراغش. هدفم فقط مشاوره بود امیدوارم تصمیمی بگیری که بصلاحت باشه

10. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

من یه جواب میدم اگه ناقص بود و کسی بیشتر میدونست بیشتر راهنمایی کنه .
    ببین دوست عزیز اینی که شما میگی احتمالش خیلی زیاده که جزو ذخیره ها اسمت بیاد . (البته اگه شانس بیاری و کار به تکمیل ظرفیت بکشه توی انتخاب اولت) پس مرحله اول اینه که جای خالی باشه مرحله دوم اینه که دانشگاه آزاد هم تکمیل ظرفیت اعلام کنه (سالای پیش دانشگاه آزاد میگفت تکمیل ظرفیت نداریم ولی 2مرحله اعلام تکمیل ظرفیت میکرد)
    مطلب بعدی اینه که شما نیازی نیست کاری بکنی. خودشون اعلام میکنن اسامی رو شما میری چک میکنی اسمت هست یا نه (الان توی سایت azmoon.net برای سال88 هست میتونی یه نگاه بندازی تا متوجه شی منظورم چیه)
    مرحله بعدی رو من درست مطمئن نیستم باید زنگ بزنی یا حضوری بری مرکز آزمون بپرسی و اون اینه که اگه تو بری انتخاب دومتو ثبت نام کنی توی دانشگاه آیا اسمت بازم واسه تکمیل ظرفیت توی لیست باقی میمونه یا کامپیوتر خود به خود اسمتو حذف میکنه . پس باید بری بپرسی.
    یه چیزیم آخر سر میگم که مدیونت نشم. ممکنه اصلا واسه رشته شهر اولت اصلا تکمیل ظرفیتی اعلام نشه. ممکنم هست اعلام بشه ولی همون 2نفری که قبل از تو هستن فقط اعلام بشن (یعنی کلا2نفر نیاز داشته باشه دانشگاه) پس اگه علاقه داری به این رشته منتظر نباش و بشین واسه سال بعد بخون اگرم به رشته شهر دومت علاقه داری برو سراغش. هدفم فقط مشاوره بود امیدوارم تصمیمی بگیری که بصلاحت باشه
    shabeashega خان چند تا سوال ازتون ميكنم چون شما آدم صادقي هستيد ميخوام واقعا نظر خودتون رو بگيد.
    من متولد 70 ام خيلي به پزشكي علاقه دارم سال 87 نتونستم قبول شم رفتم مهندسي برق خوندم اونجا انصراف دادم سال 88 كنكور دادم پزشكي قبول نشدم آزاد رو هم خيلي نزديك نتونستم قبول بشم امسال هم بزرگترين نقطه قوتم يعني درس زيست شناسي به كابوس زندگيم تبديل شد و نذاشت بهترين شانسمو براي رسيدن به پزشكي رو به واقعيت تبديل كنم. تو اين سالها اتفاقات زيادي هم افتادن كه كم و بيش نذاشتن مستمر درس بخونم يعني دو ماه خوندم سه ماه نخوندم باز دوباره يك ماه خوندم رفتم كنكور دادم و .... اگه شما جاي من بوديد براي كنكور 90 شركت ميكرديد ؟ با توجه به اينكه معدل كتبيم 12 هست و احتمالش هست كه امسال تاثير سوابق تو كنكور به 30 درصد هم برسه !

شما خودتون متولد چه سالي هستي ؟

داره خودمونی میشه sanaz_German's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیش نیاز رو حتما باید ترم 1-2 پاس کنی؟ نمیشه ترم آخر بزاری؟!

داره خودمونی میشه H.E.S.A.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

shabeashega خان چند تا سوال ازتون ميكنم چون شما آدم صادقي هستيد ميخوام واقعا نظر خودتون رو بگيد.
    من متولد 70 ام خيلي به پزشكي علاقه دارم سال 87 نتونستم قبول شم رفتم مهندسي برق خوندم اونجا انصراف دادم سال 88 كنكور دادم پزشكي قبول نشدم آزاد رو هم خيلي نزديك نتونستم قبول بشم امسال هم بزرگترين نقطه قوتم يعني درس زيست شناسي به كابوس زندگيم تبديل شد و نذاشت بهترين شانسمو براي رسيدن به پزشكي رو به واقعيت تبديل كنم. تو اين سالها اتفاقات زيادي هم افتادن كه كم و بيش نذاشتن مستمر درس بخونم يعني دو ماه خوندم سه ماه نخوندم باز دوباره يك ماه خوندم رفتم كنكور دادم و .... اگه شما جاي من بوديد براي كنكور 90 شركت ميكرديد ؟ با توجه به اينكه معدل كتبيم 12 هست و احتمالش هست كه امسال تاثير سوابق تو كنكور به 30 درصد هم برسه !

شما خودتون متولد چه سالي هستي ؟
    ببین من در کل نمیدونم ولی فکر کنم تاثیر سوابق تحصیلی برای شما همون چیزیه که زمان گرفتن معدلتون بوده و اگه بشه 30 % برای کسایی که تازه میخوان کنکور بدن......بازم مطمئن شو....

14. 2 کاربر از H.E.S.A.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •