خیلی ممنونم مطالب به درد بخوری بود
آقا توصیه از من سوالات سنجش هیچ فایده ای نداره نیازی به گرفتنش نیس همون جامعاشم من بخاطر جامعه آماریش میرفتم وگرنه که سوالاش افتضاحهاولین ازمون سنجش هم هست
بچه ها به نظرتون چه جوری میتونم به اون سوال ها دسترسی پیدا کنم؟
ایا بعدا سوال هاش روی سایتی میاد؟
آقا من زبانم خیلی خوبه ولی توی آزمونا هیچ وقت به 100 درصد نمیرسم حد اکثر 94 درصد! بین 78- 95 بالا پایین میشه. در صورتی که فکر میکنم بعد آزمون همه رو درست زدم ولی... حالا دنبال یه کتاب زبان نکته تست هستم که خیلی سطحش بالا باشه (واسه کنکور) که بتونم دیگه به 100 درصد برسم.
///
حالا از اینور زبان فارسی هیچی حالیم نمیشه...! یه کتاب خوب برای زبان فارسی پیشنهاد میکنید؟! فکر کنم از پایه درست نفهمیدم...
درسته زبان فارسی چیزی نداره ولی وااقعا وفتی میخونم فقط سطحی میفهمم .... و نمیتونم تستاشو خوب بزنم
-----
در ضمن به پیشنهاد به دوستانی که میگن فعلا نمیخوایم تست بزنیم!
باید بگم که الان نه تنها در دروس اختصاصی بلکه در تمام دروس باید تست زنی رو شروع کنید نه تنها الان بلکه باید زود تر هم شروع می کردید... این حرف من نیست ... حرف تمامی مشاور ها هست.
بفرمایید اینجا در خدمتیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Senator_Offline; 30-10-2009 at 13:51.
داداش اینا همش بر میگرده به خودت من فقط میگم خودت تجربه نکن از تجربیات دیگران استفاده کن الان مطمئنا همه میگن طبق برنامه مدرسه پیش برو خوب همین کارو بکن حتما درس هر روز همون روز بخون برای امتحان های مدرسه کامل بخون و اصلا فکرت از قلمچی بیار بیرون قلمچی رو هم این همه پول دادی حداقل برو شرکت کن چون خیلی از درس هایی که تو مدرسه میخونی تو قلمچی هم میاد دیگه !!! دروس پایه رو هم یا از برنامه قلمچی برو جلو یا برنامه مدرسه (بعضی از مدارس به دروس پایه هم میپردازن) یا خودت واسه خودت برنامه بریز در کل تک برنامه ای باش بخوای به فکر امتحان برنامه 100 جا باشی بهم میریزی
دوستان یک درخواست ازتون داشتم
من کتاب دینی سال سوم و دوم رو ندارم
اگر میشه سال چاپ و کدش رو بهم بگید تا من برم از این دست دوم فروشی ها بخرم
ممنون میشم
الان برگشتم از آزمون
طبق معمول تو اختصاصی وقت کم آوردم(البته کمتر از آزمون قبل)
عمومی هم به ریدینگ زبان 3 نرسیدم( نمیدونم اون ریدینگ بود یا یارو 60 صفحه از دفترچه خاطراتشو کپی کرده بود!!)
اینم فعلا درصدای عمومی که از آزمون قبل کمتر شده
ادبيات پيشدانشگاهي 50%
ادبيات فارسي2 و زبان فارسي3 60%
عربي پايه 58%
دينوزندگي پيشدانشگاهي 100%
دين و زندگي 2 50%
زبان پيشدانشگاهي 63%
زبان انگليسي 3 50%
خب به دلیل اینکه با کانون پیش نمیرم و برنامه آزمونام فرق داره طبق معمول فقط اشکالایی که از قبل مونده بود + چیزایی که طی این 4 5 ماه از مدرسه رفتنم میگذره رو پیدا کردم + با توجه به اینکه نه نتیجه آزمون نه چیزای مرتبط بهش اهمیتی نداره ولی واقعا توی این زمینه که یادم میاره چه چیزایی رو از یاد بردم مفیده
پ.ن :
مهمترین چیزی که امروز فهمیدم این بود هیچ وقت سنجش هارو فدای قلم چی نکنم که کاری بس اشتباه هستش
Last edited by elendil; 30-10-2009 at 13:44.
دينوزندگي پيشدانشگاهي 100
دين و زندگي 3 90
عربي پايه 88
زبان انگليسي 3 80%
ادبيات و زبان فارسي3 77%
ادبيات پيشدانشگاهي 77%
زبان پيشدانشگاهي 73%
اینم درصدای عمومی من
زبان خیلیبود
.
امیر جان کاملا بستگی به خودت داره که چجوری راحتتری و چون آزمون نمیدی دستت بازه هر جور بخوای بخونی.ولی به نظر من این کارو نکنی بهتره .به هر حال به نظر من باید چندتا نکته رو در نظر بگیری:
1.از روی جزوات و کتابایی بخونی که بطور مفهومی خیلی از نکات تستی رو توضیح داده باشن(مثل دیفرانیسل رمزینه)وباید دقت کنی که تستاش هم آموزشی و هم کمی تستی باشه.
2. همون مقدار تستی که الان میزنی باید 1 وقت برای دوره کردنشون قبل از شروع تست زنی بزاری.
3. 1 مشکلی که ممکنه برات پیش بیاد اینه که بعد اسفند که شروع کنی به تست زدن ممکنه زده بشی .چون 1 روند تست زدن آدمو یکم زده میکنه،مه البته به خودت بستگی داره.
فکر نکنم جایی روی اینترنت بزارن.من قراره از یکی از دوستام بگیرم(بعد عید)اون موقع یادآوری کن برات میزارم.
به نظر من اولویتت با مدرسه باشه ولی اصلا قلمچی رو ول نکن ،میدونی خیلی از بچه هایی که پارسال نتیجه گرفتن تونستن از پس هر دوتای اونا با هم بر بیان.1کم سخته ولی آقا جون باید تلاش کنی ..میگی به برنامش نمیرسم ،خوب خودتو مجبور کن برسی ،از خوابت بزن ؛از تفریحت بزن،رقابت کن ...1هو میبینی که اصلا اگه خودتم بخوای نمیتونی درسو ول کنی...
آقا سعید نظر شما درباره اختصاصیاش واقعا درسته...ولی نمیشه انکار کرد که عمومیاش شباهت عجیبی به کنکور داره.
یادمه همتیار (مشاور معروفیه) بهمون میگفت اگه سوالای عمومیه سنجش رو از اول سال مرور کنید تا 70%تشابه با کنکور دارهه(حالا چه تطبیقی چه مضمونی)
شما باید ببینی که چی رو اشتباه میزنی ...لغته ؟گرامره؟درک مطلبه؟
اگه تو لغته که کتابش فرق نمیکنه ولی 1 نکته مهم که باعث میشه بچه ها غلط بزنن معنی دور 1 کلمست.بعضی کلمه ها چندتا معنی داره که اکثرا توی تستا معنی نزدیک و اونی که همه بلدن و میدن ولی با اون حل نمیشه...
کلا همه معانی 1 کلمه رو با کاربردش یاد بگیر
2.اگه گرامره :به نظرم اصلا نمیخواد بالاتر از سطح کتاب بخونی سعی کن بیشتر تست بزنی.
3.اگه درک مطلبه :سعی کن تو عمومیا اول زبانو بزنی ..خیلی تاثیر داره...البته درک مطلب تناسب مستقیمی با لغت داره.
کتاب خوب هم زیاده ...کیاسالار..مبتکران...
برای زبان فارسی کتاب همگامان عالیه ...کتاب دکتر سبطی هم هنوز منتشر نشده ولی پیش بینی میشه که عالیه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)