تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 773 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام.
    1080i با 1080p چه فرقی میکنه؟؟و کدومشون full hd هستن؟؟؟

و hd ready تفاوتشون با full hd ها چیه؟؟
    -اين پست رو بخونيد عزيز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان لطف کنید راهنمایی کنید !
    من بین دو مدل LED 3D زیر کدومو انتخاب کنم؟
    1 - سامسونگ سری 7000
    2-ال جی مدل LX6500 _( باوجود تخفیفهای جدید )
    لوازم جانبی هم :
    1- AV ----- پایونیر مدل 1020
    2-WD HD پلیر
    3------ ISTAR 20000
    4-PS3
    5-تلویزیون LCD R71 سامسونگ ( متاسفانه HD READY هستش )
    -ميشه گفت در يك سطح هستند از نظر كيفيت تصوير
    و تنها سليقه و هزينه شما تعيين كنند هست

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

دوستان عزیز به نظرتون من LG 8500 بگیرم یا LX6500 3D؟

با اینکه 6500 جدیدتره و 3D هم هست ولی قیمتش کمتر از 8500 هست .میخاستم بدونم مگه مشکلی داره که قیمتش کمتره؟
    -علي جان همونطور كه توي پ.خ خدمتت عرض كردم علت اختلاف بر ميگرده به سيستم نوردهي وبك لايت پنل (local dimming)
    -واقعا شايد براي يك كاربر خونگي اين اختلاف قيمت توجيه پذير نباشه (از نظر من )

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام. ممنون میشم من رو راهنمایی بکنید تا از خریدمون بعدا پشیمون نشیم!
    شرح حال! : ما خیلی وقته می خوایم tv بگیریم ولی به دلیل ثبات نداشتن تکنولوژی ها و قیمت ها و گیج شدن بین مدل ها نخریدیم هنوز! حالا انگار قضیه جدی شده و احتمالا قبل از عید باید قال قضیه رو بکنیم! حالا مواردی که برام مهمه رو می نویسم (به ترتیب اولویت):
    1-Upscaling خیلی مهمه چون شبکه های داخلی زیاد دیده میشه.
    2- کیفیت تصویر و زاویه دید خوب، وجود نداشتن شبح برای بازیکنای فوتبال! (زمان تاخیر پایین) کم بودن انعکاس نور روی صفحه tv و... .
    3- مصرف برق.
    4- ورودی usb و dlna و شبکه بیسیم و lan و ... اینا رو هم خیلی دوست دارم! اگه بتونن به پخش فرمت mkv با کیفیت hd کمکی بکنن! یا بشه pc رو با tv شبکه کرد از رو pc فیلم پخش کرد.
    5- --- هم داشته باشه چه بهتر.
    +مواردی که به ذهن خودتون میرسه.

حالا با این اوصاف من خودم چند تا کیس پیدا کردم. میخوام بگید به نظرتون تو هر شماره کدوم بهتره و در آخر کدوم از همه بهتره!:
    1- از بین سامسونگ c6960 (با قیمت 1530 از بانه) و c6260 (ق 1430) و c5550 (ق 1130) کدوم پیشنهاد می شه، (به تفاوت قیمت 400 تومنی مدل 5550 توجه شود!). شنیدم سامسونگ ها upscale خیلی خوبی دارن و همچنین تو بعضی از مدل های ledایشون مشکل flash light؟ دارن.
    2- پلاسماهای پاناسونیک مثل v20 یا g20 (پیدا میشه اصلا؟) و a20 و x20 و...! با توجه به کم شدن black levels در اثر گذر زمان و مصرف برق بالاتر توصیه میشن؟ و پلاسماهای سایر مارک ها مثل lg و سامسونگ و ... .
    3- از سونی یا lg زیر 2 میلیون چیزی پیشنهاد میشه؟ از nano led؟ lg چیزای خوبی خوندم، led های سامسونگ بهتره یا اینا؟!
    4- مدل پیشنهادی خودتون!

حالا از بین نتایج این شماره ها کدوم بهتره؟!
    تاثیر جشنواره ها رو هم روی قیمت در نظر داشته باشید!
    خیلی خیلی خیلی هم پیشاپیش ممنون!!
    -در مورد upsaling بزرگوار تصاوير sd رو نميشه واقعا كاريش كرد مخصوصا با سورس هاي افتضاح و مخصوص تر در اينچ هاي بالا (نبايد توقع معجزه داشت )
    -با اين حال بيشتر پنل هاي روز دنيا اپسكيلينگ خوب وقابل قبولي دارند
    -در مورد مدل هاي سامي c6900 بهترين گزينه ممكن هست نسبت به دو مدل ديگه انتخابي شما :
    1-كنتراست بهتر
    2-ديزاين اسليم وزيباتر
    3-داشتن precision dimming (كمك به بهبود مشكلاتي مثل clouding effect در ال اي دي هاي حاشيه اي )
    4-تصوير cmr يا همون clear motion rate بهتر
    5-امكاناتي مثل internet tv/app

-در مورد پلاسماهاي پاني هم v20 مهمترين وبهترين گزينه ممكن هست
    -افت باتوليد رنگ مشكي در بعضي مدل ها و خيلي معدود ودر پنل هاي عموما امريكاي شمالي بوده عزيز (بهيچ وجه نگران اين موضوع نباشين )
    -در مورد مصرف انرژي هم خوب در صورتيكه بخواين با مدهاي دايناميك مشابه lcd-led ها مقايسه كنيد بيشتر هست
    ولي در مدهاي normal كاملا قابل قبول

-در مورد برندهاي ال جي و سوني هم مدل هاي فوق العاده خوبي وجود داره :

lg le7500
    lg ld650
    sony ex700/710
    sony ex500

-در مورد امكانات پنل سامي ها معمولا بهتر عمل ميكنند -usb ‌با قابليت اجراي mkv (در بعضي سري هاي ال جي هم وجود داره)-تيونر ديجيتال -lan ,.....

-در مورد موشن بلور كمتر وزاويه ديد و input lag پلاسماها بهترين عملكرد رو دارند در صوتيكه براتون خيلي مهم هست حتما سراغ پلاسماها و بهترين انتخاب v20 پاني هست و چون نياز به تيونرر ديجيتال دارين سري هاي s رو تهيه كنيد

کد:

6. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه تلویزیون بخرم البته سامسونگ منتها وارد نیستم بوجه هم تا 500/1 می خوام بدم حالا شما بهترین مدل رو که می تونم بگیرم رو بهم معرفی کنید ممنون میشم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام
    امشب رفتم و یه 40 اینچی c695 سامسونگ خریدم با یه میز که سر جمع شد 1410
    میز رو خودم اوردم گفتن 15 تومن هزینه نصب و برای 5 سال گارانتی میگیرن که قراره جمعه بیان و LCD رو با خودشون بیارن نصب کنن
    خودش اصرار میکرد یه LED تو سایز 40 اینچی بردارم اما من دیدم هرتز ال ای دی نصف ال سی دی هست بیخیال شدم

فقط یه سوال دیگه میخام فیلم دانلود کنم میخام ببینم MKV میتونه این مدل پخش کنه و کلا چه فرمتهای رو میتونه
    ممنون LCD c695 سامسونگ

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    امشب رفتم و یه 40 اینچی c695 سامسونگ خریدم با یه میز که سر جمع شد 1410
    میز رو خودم اوردم گفتن 15 تومن هزینه نصب و برای 5 سال گارانتی میگیرن که قراره جمعه بیان و LCD رو با خودشون بیارن نصب کنن
    خودش اصرار میکرد یه LED تو سایز 40 اینچی بردارم اما من دیدم هرتز ال ای دی نصف ال سی دی هست بیخیال شدم

فقط یه سوال دیگه میخام فیلم دانلود کنم میخام ببینم MKV میتونه این مدل پخش کنه و کلا چه فرمتهای رو میتونه
    ممنون LCD c695 سامسونگ
    -مباركتون باشه
    -در مورد فرمت ها چندين بار خدمت دوستان عرض كردم :

-بدون هيچ مشكلي mkv رو با رزولوشن 1080p و بيت ريت هاي بالا اجرا ميكنه
    -مشكلات ومياحث رو در تاپيكش دنبال كنيد:

کد:

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش رفته بودم جمهوری و سری هم تقاطع ولیعصر و بهشتی زدم بلکه این تلویزیونی که می خوام پیدا کنم... هر چه گشتم کمتر پیدا شد.... یه تلویزیونی که گیرنده داخلی دیجیتال داشته باشه و ال ای دی باشه و 32 اینچ باشه و از برند فیلیپس باشه... به هیچ وجه پیدا نمی شه!!!.... یه مدل 5605 بود که اونم بدبختانه ورژنی که تو مملکت ماست ----T نداره
    تو نمایندگی فروش تلویزیون های فیلیپس به فروشنده می گم دوست عزیز یه TV با این مشخصات می خوام و اینکه 32 باشه... در جواب می گه آقا اگه دستگاه ارزون می خوای بیا این جی وی سی رو ببر جنس خوبی!!! بهش می گم دوست عزیز شما به قیمتش کار نداشته باش اصلا یه تی وی از سری 9 هزار فیلیپس بده اما سایز دلخواه... می گه آقا شما اگه می خوای مثلا 1/5 میلیون بدی خوب سایز بالا ببر!
    حالا هرچی من براش استدلال می یارم که سایز 32 رو بیشتر می پسندم به خرجش نمی رفت که نمی رفت... فکر می کرد که اگه کسی بخواد پول بیشتر بده حتما باید سایز بالاتر ببره.. ئر نهایت بهش گفتم که قبلا سایز 42 گرفتم و باهاش راحت نیستم دنبال یه تی وی با این سایز و این مشخصات هستم که گفت نیست که نیست... اصلا نگرد! مگه دنبال برندهای کره ای باشی

ظاهرا تعدادی از مصرف کننده ها تا اونجایی که بودجه شون اجازه بده دنبال سایزهای بزرگ و غول پیکر می رن حالا کار ندارن که چه سورسی می خوان به تی وی بدن یا اینکه از چه فاصله ای بهش نگاه می کنن...... تو همین گشت و گذارها چندتا خانم رو دیدم که داشتند به یه تی وی 57 اینچی با حسرت نگاه می کردن و می گفتن اگه یکم قیمتش پایین تر بود حتمن اینو می خریدیم.

اینجوری شد که فعلا سایز دلخواه پیدا نشد چون ظاهرا 32 اصلا طرفدار نداره و در نتیجه تنوع هم وجود نداره
    Last edited by sound.vision; 17-02-2011 at 00:36.

12. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

-در مورد upsaling بزرگوار تصاوير sd رو نميشه واقعا كاريش كرد مخصوصا با سورس هاي افتضاح و مخصوص تر در اينچ هاي بالا (نبايد توقع معجزه داشت )
    -در مورد مدل هاي سامي c6900 بهترين گزينه ممكن هست نسبت به دو مدل ديگه انتخابي شما :
    1-كنتراست بهتر
    2-ديزاين اسليم وزيباتر
    3-داشتن precision dimming (كمك به بهبود مشكلاتي مثل clouding effect در ال اي دي هاي حاشيه اي )

-افت باتوليد رنگ مشكي در بعضي مدل ها و خيلي معدود ودر پنل هاي عموما امريكاي شمالي بوده عزيز (بهيچ وجه نگران اين موضوع نباشين )
    -در مورد مصرف انرژي هم خوب در صورتيكه بخواين با مدهاي دايناميك مشابه lcd-led ها مقايسه كنيد بيشتر هست

lg le7500
    lg ld650
    sony ex700/710
    sony ex500

-در مورد امكانات پنل سامي ها معمولا بهتر عمل ميكنند -usb ‌با قابليت اجراي mkv (در بعضي سري هاي ال جي هم وجود داره)-تيونر ديجيتال -lan ,.....

-در مورد موشن بلور كمتر وزاويه ديد و input lag پلاسماها بهترين عملكرد رو دارند در صوتيكه براتون خيلي مهم هست حتما سراغ پلاسماها و بهترين انتخاب v20 پاني هست و چون نياز به تيونرر ديجيتال دارين سري هاي s رو تهيه كنيد

کد:
    دوست عزیز ازتون خیلی ممنونم بابت اطلاعاتی که دادید، دکمه تشکر رو ندارم من! فکر کنم به خاطر تعداد پست ها باشه، به هر حال ممنون.
    فکر کنم با حساب اینکه سونی ها زیادی گرون هستند و یه کمی هم که در مورد الجی ها خوندم ظاهرا سام ازشون سرتره، فینالیستام بشن samsung c6960 و panasonic v20 ! به نظر شما هم بین ledها با توجه به نسبت کیفیت به قیمت samsung c6960 از بقیه بهتره (زیر 2 میلیون)؟ این lg 8500 هم که تو این صفحات اخیر پیشنهاد دادید به کار من می خوره یا رو همین دو تا فوکوس کنم؟ انقدر اینا چیزای ریزه میزه دارن که یه گزینه اضافه بشه و بخوای ازشون سر در بیاری باید کلی انرژی بذاری برای هر کدوم! مثلا خوندم g20ها (داداش v20!) صدای وز وز میکنن بعضی هاشون! الان یعنی باید توکل کنیم که اونی که ما میگیریم وز وز نکنه؟! چون بدون گارانتی هم فکر کنم باید بگیریم. یا led ها cloud چی چی دارن! یا flash light! دیوانه شدم! قدیم چه قدر خوب بود یه crt میرفتی از مغازه برمیداشتی میومدی بیرون مثل مرد این سوسول بازی ها رو هم نداشت! والا!

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

1-كنتراست بهتر
    2-ديزاين اسليم وزيباتر

lg le7500
    lg ld650
    sony ex700/710
    sony ex500

کد:
    دوست عزیز ازتون خیلی ممنونم بابت اطلاعاتی که دادید، دکمه تشکر رو ندارم من! فکر کنم به خاطر تعداد پست ها باشه، به هر حال ممنون.
    فکر کنم با حساب اینکه سونی ها زیادی گرون هستند و یه کمی هم که در مورد الجی ها خوندم ظاهرا سام ازشون سرتره، فینالیستام بشن samsung c6960 و panasonic v20 ! به نظر شما هم بین ledها با توجه به نسبت کیفیت به قیمت samsung c6960 از بقیه بهتره (زیر 2 میلیون)؟ این lg 8500 هم که تو این صفحات اخیر پیشنهاد دادید به کار من می خوره یا رو همین دو تا فوکوس کنم؟ انقدر اینا چیزای ریزه میزه دارن که یه گزینه اضافه بشه و بخوای ازشون سر در بیاری باید کلی انرژی بذاری برای هر کدوم! مثلا خوندم g20ها (داداش v20!) صدای وز وز میکنن بعضی هاشون! الان یعنی باید توکل کنیم که اونی که ما میگیریم وز وز نکنه؟! چون بدون گارانتی هم فکر کنم باید بگیریم. یا led ها cloud چی چی دارن! یا flash light! دیوانه شدم! قدیم چه قدر خوب بود یه crt میرفتی از مغازه برمیداشتی میومدی بیرون مثل مرد این سوسول بازی ها رو هم نداشت! والا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.بین سی695 و سی650 سامی فرقی هست؟کدومو ترجیح میدین؟تیونر دیجیتال داره یعنی مثل این دستگاه های دنای و ایکس ویزن میمونه که تصویر بهتره؟
    حالا بین ای ایکس 500 سونی و سی 650 سامی کدوم کیفیت تصویر بهتری تو پخش sd داره؟
    ال جی ال دی 660 چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •