آره اگه میخوای تا لینکش رو برات بزارم ذهنی هیچ کاری رو انجام نده .
آره اگه میخوای تا لینکش رو برات بزارم ذهنی هیچ کاری رو انجام نده .
Last edited by Spak; 05-01-2010 at 14:08.
سلام.
مبارکه, شما هم این گوشی رو خریدی؟![]()
سلام
من تصمیم به خریده i900 دارم به نظرتون در کل گوشی خوبه هستش به خصوص در زمینه اینترنت , صفحه نمایشگر و نمایش و ویرایش آفیس ویا اصلا چه گوشی را پیشنهاد میکنید بگیرم که ار I900 بهتر باشه
ممنون
الان که دیگه خیلی ارزون شده . گوشی خیلی خوبیه ازاین بهتر دیگه میریم تو touchpro2 و hd2 و omniahd و omnia2
هیچ مشکلی نداره ولی بعد از خرید حتما باید آپگریدش کنی .
گوشي امنيا بد نيست خوبم نيست با كلاس نيست شما HD 2 بگير باهاش تازه ميفهمي زندگي يعني چه///
آمنيا اصلا پردازنده گرافيكي ندارد .2 بعدي.........../
سلام.
دوستان این دوستمون میخواد امنیا بگیره شما میفرمایید HD2 بگیره؟!!!!!
میدونید چقدر فرق قیمت داره؟ ایشون باید بفرمایند تو چه قیمتی میخوان تا بعد بشه پیشنهاد داد.ضمن اینکه اگر تو قسمت مشاوره مطرح کنن زودتر به نتیجه دلخواه میرسن.![]()
طبق گفته دوستان الان گوشیهای بهتر زیاده تو بازار اما شما باید بفرمایید تا چه قیمتی مد نظرتون هست تا بهتر بشه پیشنهاد داد ضمن اینکه اگر سوالتون رو در بخش مشاوره برای خرید گوشی مطرح کنید زودتر و بهتر به نتیجه میرسید.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ویییییییرااایششششششش
Last edited by danial_crazy; 07-01-2010 at 04:45.
اونموقع که ما امنیا گرفتیم حدود 1.5 سال پیش همه همینجا میگفتن که عجب گوشییه ! دیگه فک نکنم از این بهتر هم باشه ! چه گوشی خفنی .... چه میدونم از این جور چیزا! ما که گرفتیم بعد از دو ماه دوباره گوشی برام تکراری شد اونی انقدر تو کفش بودم حتی روزی دو ساعت هم باهاش ور نمیرفتم! خلاصه خواستم بگم انقدر الکی از این حرفا نزنین که وقتی hd2 گرفتی تازه میفهمی زندگی چیه!!!
کلا ویندوز موبایل واسه خودش کلاسی داره چه اون htc های قدیمی و چه hd2 و چه میدونم همین omnia 2 !!!
Last edited by D_z_z; 07-01-2010 at 04:46.
الان قاب امنیا تو بازار پیدا میشه؟ خیلی قابم خش خشی شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)