جدیدتری key ها آپدیت 15-12-2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدیدتری key ها آپدیت 15-12-2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود.
دوستان این هم کی جدید.موفق وپیر.ز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
خیر دوست عزیز.
شما باید برای پیور یا لایسنس اصل استفاده کنی یا
تریال ریستر.
به دلیل نبود کی برای این نسخه.
موفق باشید.
به دلیل نبود کی برای این نسخه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از وقتی که این سریال قرار دادید دارم ازش استفاده می کنم هر روزم kasper آپدیت می کنم ولی بلک لیست نمیشه دلیلش چیه؟؟؟
کسپر من خراب شده؟؟
قبلا همیشه مشکل بلک لیست داشتم
توی توضیحات سریال نوشته برای یک سال یک کامپیوتر، مگه میشه فقط من باشم که از این سریال استفاده می کنم
------------------------------------------------------------------------------------
همین الان که آپدیت تموم شد بلاک شد![]()
Last edited by amir143; 17-12-2010 at 13:30. دليل: به یاری خدا بلاک شد
دوست عزیز مگر لایسنس اصل دوستان میگذارن که تا اخرش باید استفاده کرد.
این کی ها چون دست چند نفر میفته زود بلک لیست میشود.
بگو چطور شده تا کمکت کنم.
دوست عزیز شما اینگونه صحبت میکنید که انگار دوستان سریال اصلی برایتان
گذاشتند و بلوک شده.کجای کاری.خواستی برو لایسنس اصل بگیر فک کنم یه 20 هزار تومن باشه.
شما تازه واردید یه 1000بار که کی و سریال هات بلک شده میری لایسنس اصل میخری.
و دوست عزیز سعی کن در موقع پست دادن طوری مطلبت را ننویسی که طرف ناراحت شود.
بگو خوب مشکلت چیه تا ببینم چیکار برات بکنم
باسلام سريال اينترنت سيكيورتي من بلك ليست شده وكي هاي پيشنهادي را دانلود كردم ولي دراينترنت سيكيورتي من قسمتي كه بايد از brose كي ها را انتخاب كنم وجود نداره فقط قسمتي كه بايد به ان سريال داد وبعد اكتيو كردديده مي شه اگه ميشه يه سريال بزاريد تا بااون بتونم كاسپريسكيم را اكتيو كنم
این روش را برو.
سلام شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد را در کادر مسطيل شکل وارد کن AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.
برای پاک کردن هم روی license
کلیک کنید و در صفحه بعد روی علامت قرمز کلیک کن و کی قبلی را پاک کن
این کا را قبل از کی دادن جدید انجام دهید.
موفق باشید.
ناراحت نشو عزیزم من اصلا منظورم چیز دیگه ای بود
من قبلا همیشه از ریست استفاده می کردم
این سریال دیدم انداختم تو کسپر، ردیف شد، خودمم میدونستم حتما بلک میشه، ولی من هر چی روزا میگذشت و آپدیت می کردم این سریال بلک نمی شد، خیلی تعجب کردم گفتم شاید کسپرم اون قسمتش که بلک میکنه خراب شده اومدم اینجا بپرسم، همون موقعی که داشتم اینجا پست میزدم زدم کسپر دوباره آپدیت شه وقتی آپدیت تموم شد زد سریال بلک شده، خوشحال شدم!!!، پست ویرایش کردم نوشتم به یاری خدا سریال بلک شدالان هم دوباره ریستش کردم
ارادتمند
امیر
سلام
دوستان کسپرسکی 2010 مثل نسخه قبلی پچ نداره که دیگه از key استفاده نکنیم .
ببخشید اگه سوالم تکراری بود فقط بلاک لیست اعصابمو خرد کرده . ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)