سلام
من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
خیلی ممنون.
سلام
من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
خیلی ممنون.
واسه 2 کار می خوام
1 - دانلود موسیقی و فیلم
2 - شبکه ی xbl
دوستان بعد از وصل شدن adsl ، در صورت قطعی های موقتی که در اکثر شرکت ها به وجود میاید میتوان موقتا از طریق دایل اپ به
اینترنت وصل شد؟
شما از یک Internet Security Suite استفاده کنید ، هم Antivirus داره و هم Antispyware و Firewall .
شما میتونی با هزینه کمتر سرویس های محدودی بگیری که شب ها محدودیت ندارن ، یا میتونید سرویسی بگیرین که به کل نامحدوده ، بعد از اینکه نوع سرویس رو انتخاب کردین ، ببینید بین شرکت هایی که اون سرویس رو ارائه میدن ، کدومشون در منطقه شما سرویس بهتری ارائه میده (از طریق اشخاصی که از اون شرکت سرویس گرفتن و کافی نت ها و ... )
XBL چیه منظورتون Xbox Live هست ؟ مگه با بازی های غیر اورجینال میشه از این سرویس استفاده کرد ؟
Last edited by StormWielder; 12-03-2009 at 17:06.
بله با بازی های غیر اورجینال هم میشه از این شبکه استفاده کرد
بابا ایول به این صبانت........ منم اومدم تو جمع باقالیا...... چند روز پیش که سرعت آپلودم به 512 افزایش پیدا کرد امروز سرعت دانلودم رسیده به 832Kbps... بابا خیلی باحاله....... مثل اینکه اینجا داد زدم صدام به گوششون رسید سرعت منطقه ما رو هم زیاد کردن.......
اگه باور نمیکنید توی عکس زیر به Upstream و Downstream نگاه کنید... (عکس از صفحه وضعیت ADSL مودم)....... ایول
![]()
Last edited by Cleeev; 13-03-2009 at 04:16.
Cleeev
صبا نت داره کولا ک میکنه !
من که هیچ موقع عوضش نمی کنم !!
می خواستم این رو بگم که الآن میان و پست هر دومون رو پاک می کنند![]()
نه بابا یعنی چی. گفتند دعوا نکنید، همین.
ریز مصرف کارکرد رو چه طور میده صبا نت ؟ چند جور ؟ من هم تو لیست رزرو صبام هم رزرو شاتل. ولی دوست دارم به صبا زودتر پورت بدند. 128 3ماهش 9 گیگه برا شاتل 5 گیگ.
شما ها که قدیمی ترین نمیشه بگین تاپیک صبا رو دوباره راه بیندازند؟ حالا اومدند و یک خبطی کردند نباید تا قیامت بدون تاپیک بمونه. قوانینش رو هم سفت وسخت تو پست اول بنویسند. یک نگاه به اون نظرسنجی بندازیند، با این همه کاربر صبا که بدون تاپیک نمیشه آخه![]()
سلام شما وقتی دانلود میکنید این مشکل روندارید که تا 6-8 مگ اول رو باسرعت 120 به بالا دانلود میکنه ولی بعد از اون یهو سرعت میاد رو 50-60![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)