کی گفته دیف 87 آسون بود!؟
کی گفته دیف 87 آسون بود!؟
من یکی رو می شناسم که داره ....
به پیغام های خصوصی یه نگاه بنداز...
مگه نشنیدی سهیل که می کن معما چو حل گشت آسان شود!
همه ما می شینیم هر سوال سراسری رو تو 5 دقیقه واسه خودمون خوش خوشان حل می کنیم بعد فکر می کنیم که آسون که هیچی آشون بوده!! ولی وقتی 20 تا سوال دیفرانسیل رو می زاریم جلوی خودمون تا توی تایم مشخص جواب بدیم نصفش رو بدون جواب رها می کنیم (تازه اگه مدیریت زمان بلد باشیم!!)
این اتفاق بارها برای خودم افتاده.....
Last edited by lomon; 21-05-2009 at 19:25.
بچه ها واسه جمع بندی اگه میخواید ازمونای تالیفی استاندارد بزنید ( من اگر طراح بودم ) کتاب خوبیه . واسه هر درس 10-11 تا ازمون داره که منهای یکی دو تا ازمون تو هر درس بقیش خیلی شبیه کنکوره . پیشنهاد میکنم بگیرین . قیمت عمومی:4000 قیمت اختصاصی :6500
من هم پیشنهاد میکنم اگر من طراح بودم رو بزنین
گزینه ی 2 طرح مرور آخر من رسید
سوالاش زیاد شبیه کنکور نیست و سوالاش به نظر آسون میاد
اگر من طراح بودم سطحش بالاتر از کنکوره تقریبا
تایید میشه..توی کنکورش شرکت کردن واسه سنجش نسبت به دیگران به درد میخوره..وگرنه سئوالاش ارزش خاصی نداره..اونم ایندفه!
چرا جوابا نمیاد ؟!
شیمی وادبیات سخت بود مخصوصااااااااااا ادبیات :/
سلام
خوش بحالتون بچه ها
من الان که این تاپیک رو دیدم واقعا زمان ما چقدر کنکور سخت و رقابت شدید بود
من سال 83 با درصد های
فیزیک 94
شیمی 75
ریاضی 20
زبان 70
عمومی 50-60
مکانیک جامدات تاکستان قبول شدم اما اگه الان شرکت میکردم حتما سراسری قبول بودم
تعداد داوطلب ها که به شدت کاهش داشته و ظرفیت ها هم خیلی زیادتر شدن
اما حالا من که امسال ارشد شرکت کردم چشمتون روز بد نبینه تعداد داوطلب که اعلام کردن آزاد نسبت به سال 86 , 2 برابر شده
نمیدونم چرا این موج کنکور داره همزمان با من بالا میاد
خدا بهم رحم کنه واسم دعا کنید
شما ها هم الان اگه کمی اعتماد به نفس داشته باشین و خوب درس بخونید حتما یه رشته خوب قبول می شوید
در ضمن اصلا نگران سخت بودن تست ها در یک سال نباشین چون رقابتی هست اگه شما که خوندیدن واسطون سخت بوده پس واسه همه سخت بوده و همه کم میزنند
راستی دروسی که هر رشته ضرایب بالا داره خیلی مهمه سعی کنید بیشتر روی اونا سرمایه گزاری کنید و زیاد روی عمومی وقت نزارید
موفق باشین
Last edited by eng2006; 22-05-2009 at 12:48.
دوستان سال ما(87)برا آزمونا مرورا اینا یه سری تست شبیه کنکور بود از خوشخوان که سوالای خیلی قشنگ و سختی داشت.البته غلط هم زیاد داشت.اونم می تونین استفاده کنین.
اصلا کی گفته سخت یا اسون بودن سوالا یه روال خاص داره؟
Last edited by John Doe; 22-05-2009 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)